Jo per Kosoven islame s'me dhe pergjigje dhe po e pres nje te tille.Sheriat apo jo?
Do te emeroj ebuja minister lufte ty qe do pushtosh Shqiperine?Apo minister financash qe do na vendosesh harac?
Une para s'kam per Mbretin Ebu![]()
Jo per Kosoven islame s'me dhe pergjigje dhe po e pres nje te tille.Sheriat apo jo?
Do te emeroj ebuja minister lufte ty qe do pushtosh Shqiperine?Apo minister financash qe do na vendosesh harac?
Une para s'kam per Mbretin Ebu![]()
Mund ta vizitoni kryetemen Shkenca moderne zbulon mrekullitė e reja nė Kur'an. ne komunitetin musliman, aty do te gjeni "kunderthenje"
Elhamdu lilah, falenderimet i qofshin Allahut s.w.t qe me udhezoj ne rrugen e drejt islamin, dhe mu mundesua, qe ket kur'an ta lexoj dhe ta besoj........
S'ka nevoje per kunder theniet.
A e shpjegon dot kontradikten qe te paraqita?Nese jo Shut up!
...normalisht kryqzatat behen kunder te pafeve dhe kunder tjerave kombe e jo kryqzata ndermejt veti, e marret djalli punen tone ore...ku vemi, kan dalur arabizmat te na mesojne se Zoti eshte Allah, piuh..;turpi i botes shqiptare..;keta nuk duhet pranuar te hyjn ne shqipri fare
Qone doren kush eshte me with me mua dhe intelegjencine..;
Ai qe eshte kunder intelengjences le te shkoje ne ferre...!
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
E ngrej une Kreksi
Ne djall sheriatet me arabe dhe c'do kulture e huaj qe cenon kulturen shqiptare.
Zotnia tani edhe po me veconka mua dmth une i Tetoves,e di cka desha te bisedoj,te shkembej ndonje fjale me ty po ti qenke nje fmij,desha nje debat me ty mendova se je i zgjuar.
Rritu se skam nerva te merem me ty,smund te drejtoj brir DASHI une.
Para me se 100 vjeteve PASHKO Vasa dot kendonte:O moj SHQIPNI E MJERA SHQIPNI kush tka qit me krye nhy,TI ke Pas qen nje ZONJE e RAND,BURRAT E DHEUT TE THIRSHIN NAN.
TASH cka te thirin disa kopuka si puna e ketij,qe mendon se me ofendon mua dhe te tjere jo jo,i nxjer prej liste keta njerez sepse sjan njerez sjan gjaku i imi keta jane MELEZ me grek,turk,sllav etj etj etj se vetem Gjak SHqiptari dhe gjak Shqiptarje nuk jane.
Tetova eshte zemra e SHqiprise mos e haro kete asnjeher,edhe nese ke mesuar histori greku apo tjeter,ket qe ta thash mendoje mire dhe shihe ku i bjen Tetova.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Besen,mirenjohjen,alkoolin,respektin per femren,burrerine,besnikerine e mijera te tjera.Importimi eshte Allahu pa gjuhe shqipe.Sheriati nuk esht ligj arab, kete si perkujtim!!!
per qfar kulture shqiptare flet ti, kur te teren e ke te importuar....
Ik bej cicin tani me gjithe sheriatin.
Krijoni Kontakt