per mua mund ta quani cfare te doni
por perderisa besoj ne 1 Zot
Ai mbete vetem 1 dhe deshmojm e deklaroj se nuk ka tjeter zot vec allahut e
muhamedi eshte i derguari i tij.
per mua mund ta quani cfare te doni
por perderisa besoj ne 1 Zot
Ai mbete vetem 1 dhe deshmojm e deklaroj se nuk ka tjeter zot vec allahut e
muhamedi eshte i derguari i tij.
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Jashte temes:
Ju jeni me shume se diskriminues!
Nuk guxoni te mos e permendni emrin e Muhamedit sa here qe permendni emrin e allahut! Pra gjithmon ia beni nje shok allahut sepse nuk mund ta lini vetem pa Muhamedin. Madje Muhamedi do te ishte me zot se allahu per ju.
Ju i harroni profetet tjere, madje disa edhe i fyeni!
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Gregu ben mire ta lexosh me mire se cfare ka shkruar me lart anetari Assasins, Muhamedi nuk eshte shok i zotit, ashtu si e quan ti, po eshte i derguari i tij..
Ka me shume se 1500 vite qe po i lexoj!
Pse nuk thone te pakten nje here se "nuk ka tjeter zot vec allahut dhe Isai eshte i derguari i tij", apo "nuk ka tjeter zot vec allahut dhe Musai eshte i derguari i tij", apo "nuk ka tjeter zot vec allahut dhe Ibrahimi eshte i derguari i tij".
Edhe keta (dhe plot te tjer) ishin te derguar. A nuk eshte ky diskriminim ku nje "ngritet ne qiell" dhe te tjeter..., as qe kujtohet dikush per ta!
Para se te me flasesh mua, pertypi mire ato qe i kam thene, sepse nuk kam grire lakra.
Njeriu duhet te udhehiqet nga ARSYEJA.
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Une them qe e verteta gjithmone sulmohet nga e paverteta por rezultati eshte se e verteta fiton gjithmone betejen.
Conquistador, a pushon Zoti ?
hoxhe je ba vip ne FSH.
Krijoni Kontakt