Postuar mė parė nga
mesia4ever
Te krishteret e as Kisha nuk e shpiku hyjnesine e Jezusit. Jezusi vet i tha ato gjera si p.sh. Une dhe Ati jemi NJE, ata qe duan ta besojne, le ta besojne, ata qe nuk duan mos ta besojne, eshte e drejte e tyre, por mos te shpifin gjera te paudha.
Ani kush po flet se. E kam nje pyetje per ty o i nderuar. A e ke lexuar se pari Ungjillin, apo vetem flet nga injoranca, se cfare shkruan ne Kuran. Kur nuk dini per diqka perse flisni kot. O koleg forumist titulli Bir i Zotit perdoret ne kuptimin figurativ ne Ungjill, e jo ashtu siq e thote Kurani. Per keto 'argumente' nga Kurani te faleminderoj shume sinqerisht, por ato nuk vlejne as sa nje fjale e imja. Ato jane shkruajtur nga injoranca dhe padituria e masave arabe para 14 shekujsh.
Moderatore te nderuar perse lini keso postimesh fyese ne forum, (po e di se ata jane te krishtere, andaj "neve na jepet e drejta t'i fyejme dhe t'i poshterojme ata me te gjitha mjetet, me gjithfare fjalesh fyese dhe shpifese"). Nqs nje i krishter thote diqka qe nuk shkon, atehere te gjithe moderatoret qohen ne kembe, fillojne kercenimet, sharjet dhe fyerjet tjera, perjashtohen nga forumi etj. Paramendo po ta hapte nje i krishter nje teme ku deshmohet genjeshtra e islamit, menjehere do te fillonin ato gjera qe i permenda me lart, edhe shume do te thirreshin ne 'tolerance fetare', 'respekt per fene e bashkaatdhetareve tane', pastaj do te shkonin deri ne ate shkalle qe te thonin se kjo teme do te mund ta fillonte luften civile nder shqiptare.
Aq te shumtuar saqe gati u coptuan qiejt ,gati pelqiti toka dhe gati u shemben kodrat nga ajo (fjal).90
A pelciti toka a? Jane thene shume fjale une do t'i quaja barbare e nuk pelciti, keshtu qe nuk do te pelcase as tani. Sa fjale te shemtuara ka ne Kuran e nuk pelciti, keshtu qe edhe per nje fjale te te Krishtereve 'qe e bene Jezusin Zot' nuk do te pelcase'.
Krijoni Kontakt