Close
Faqja 590 prej 1135 FillimFillim ... 904905405805885895905915926006406901090 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,891 deri 5,900 prej 11341
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    xFiles ............ > Orthdoks,

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    nirvana........................ > I biri i Bollanos,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    xFiles ............ > Orthdoks,
    Hallall ta befte zoti, e gjete. Prandaj trembet shejtani nga ju se jeni shume te mprehte.

P.S.une nuk jam ateist, po per shkak se besimtaret shohin vetem bardh e zi, ose je ateist, ose je besimtar, nuk ka rruge te mesme, kshu qe me hir a me pahir identifikohemi si ateist.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Amin............

white knight ...................... > orthodoks,

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Po dhe nuk jam ateist.
    Jam Krishtero-agnostik

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Po dhe nuk jam ateist
    Nėse je besimtar, pėrse nuk flet me gjuhen e argumentit por me ate te ofendimit ??

Kuptoje nje here e pergjithmon qe jemi "Islammika" dhe s'kemi qellim qe t'ja impunojm fenė ton askujt, ne duam thjesht, ta praktikojm ate ne lirin me absolute qė egziston duke mos e penguar askend !!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Po, por un e pata fjalen per ateistėt e forumit qe shkruajn nen rubriken ateiste dhe mbrojn vlerat e tyre nen rubrikat katoliko-ortodokse.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Tash eshte bere lemsh tema.Pyetja eshte
    Nga rrjedhin ateistėt e forumit Shqiptar ?
    Te pergjigjemi brenda temes sepse qe nga postimi i trete , tema ka devijuar.
    Me te dhene pergjigje te sakte Arpos nuk kam.Ti identifikoi vete dhe gjeja dhe prejardhjen fetare te familjes.Por mos harro qe ke edhe shume ateiste/agnostike qe rrjedhin nga muslimanet.
    Une do te thoja 50/50.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Me siguri o White, po ata nuk jan dy-ftyrsi, ketu shkruajn qe jan ateist, kurse n'anen tjeter flasin mir per islamin. Kurse ti perkrah kete tem, dhe kontribon shum, dhe n'anen tjeter na thua qe je besimtar.

A e din ti ne qfar beson ?

' Maska e Earta
    Anėtarėsuar
    11-08-2008
    Postime
    336
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Dhe kush e ka vendosur kėtė or ti i kshillit?

Grindje dhe pėrēarje mes kujt?
    Nėse po flasim pėr tė ndarė shapin nga sheqeri, arabin nga shqiptari, atėherė kjo nuk ėshtė pėrēarje i nderuar. Ėshtė seleksion natyral.

Tė lutem shumė, kėtu po mblidhen postime qė tregojnė arabizėm. Nėse dikush tregon arabizėm sillet nė kėtė temė. Ti e ke problemin me MUA po pse ti i nderuar nuk e ke problemin me kėta tė tjerėt qė njėri thotė "nėnshtrojuni Islamit" tjetri thotė "ndjej mė vėlla njė pakistanez".

Po mirė, a tė ka shkuar ty nė mendje se unė jam FYER ndaj postimeve tė tilla dhe ky i imi ėshtė reagim legjitim ndaj fyerjes?
    Ti po do tė mbash qėndrim tė drejtė DUHET, t'i kritikosh tė gjithė.
    .
    Julius shkruan: Hajt shėndet.
    Allahu gabel!

Po more Julius te kuptoj qe ke mund te ndiesh i fyer dhe te kuptoj shume mire, edhe une jam kunder atyre muslimaneve qe paskan bere aso lloj postime, disa musliman ta shpifin, ama kjo qe ke shkruar "Allahu gabel" si te duket ty?

Mire tek e fundit mund t'ua kthesh ofendimin individeve, po c'te hyn ne pune te shkruash "allahu gabel"?

Allahun perndryshe ne gjuhen tone Zotin, ne menyren qysh thote Islami e adhurojne shumica e shqiptarve, a mendon pra si mund te ndihen ata kur ti Zotin e tyre quan "gabel"?

Ndoshta mund te thuash ofendova Allahun e arabve, e jo Zotin e shqiptarve?

Nuk mund te jete ky arsyetim sepse kur permendet -Allahu- menjehere dihet qe kemi te bejme me muslimanet, e fese islame i takojne edhe populli shqiptar shumica...

Hajt shendet vllaqko ty, respekt per fene tende, edhe pse sdi ciles fe i takon.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Earta : 10-12-2008 mė 20:04
    **** ** ** ***** ** ***!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •