Ti o idiot akoma nuk e ke kuptuar se une nuk jam fetar. Por me infantilik se ty nuk ka.
Ti o idiot akoma nuk e ke kuptuar se une nuk jam fetar. Por me infantilik se ty nuk ka.
Mundėsisht pėrgjigjuni dikush tjetėr se kėtė horrin e futa nė ignore list.
Dhe ti je me kohe ne listen time te injorimit (po flas te injorimit ne gjykimin tim sepse jo ne forum)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga G.D : 06-12-2008 mė 09:07
Mė mirė hiē mos me ja fillu, se dihet si pėrfundon!
Sui generis
Po mire a e di ti se pse beson dikush ? Besimi eshte dicka teper intime dhe qe i perket teresisht vete personit , nuk mund te besoje dikush prej oratorise se fjaleve te nje predikuesi , sepse ai nuk ben asnje dallim prej nje politikani apo pse jo mashtruesi , besimi nga vete Bibla nese flas si i krishter , nuk keshillohet te vije prej njerezve , cdo njeri eshte i padenje per te merituar besimin qe i kushtohet Perendise apo ideologjise se jetes si psh ateizmi .
Arrihet diku nese lejohen pershtypjet dhe vete morali i qenies njerezore qe ti vleresoje apo hedhe poshte argumentet dhe te vertetat , pra bindjet e brendshme nje njeri i zgjedh vete per veten , jo qe ja servirin bukur apo shemtuar , ka nje ndryshim ...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 06-12-2008 mė 21:01
Pershendetje Borix,
Me duket se shqip kam shkruar dhe me shkronja te shtypit (se shkrimin e kam si te doktorit).
Pyetjen qe e ke ri bere per mua, e gjen tek postimi paraprak i imi. Apo ndoshta ka shkuar von ora (01:20 e mengjesit) dhe eshte vishtire per ta kuptuar!
Falemnderit per mirekuptimin.
Gregu
"Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"
Hahaha e pse te cuditemi , nese jemi njerez , bota ka me miliarda e shqiptare me miliona e jo me mos te gjenden njerez per debat , me kujtove Robinsonin prandaj
Madje aq i thellė ėshtė ky problem saqė edhe nė kėtė temė priten avionėt kamikazė, siē po e shoh unė.
Danieli e te tjeret le te lehin. Duket qarte sa afer debatit konvergojne...
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Krijoni Kontakt