Close
Faqja 557 prej 1135 FillimFillim ... 574575075475555565575585595676076571057 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,561 deri 5,570 prej 11341
    kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Sepse ka gjera qe as profeti nuk i di !!! Nga ana tjeter profeti ka qene njeri si puna ime dhe e jotja, une bej gabime, ti ben gabime edhe profeti vete ka thene qe nuk eshte i paster nga gabimet, andaj edhe profeti i eshte lutur Allahut dite e nate per meshire.
    Por ne si musliman besojme thelle qe profeti eshte ne xhenet ( parajse ) sepse edhe nese mund te kete be ndonje gabim, Allahu eshte meshirues, dhe nese dikush meriton meshiren e Allahut , nuk jam une ai dhe nuk je ti ai por eshte a.s. Muhamedi!!!

GV_USA
    natyrisht edhe une mendoj qe cdo profet mund te jet ne parajse por arsyeja eshte se muhamedi nuk ka qene fare profet prandaj edhe une votova qe ai duhet te jet ne mes te ferrit ama aty ku eshte zjarri me i nxehte - aty ku shkrihet hekuri , une jam i bindur me gjith zemer e shpirt se ai tashme eshte ne mes te ferit ju kot e bekoni ate duke i kenduar dove ai eshte njeri i djallit
    pedofil e manjak sexual , e po ne ferr e ka vendin aaa
    Zoti ėshtė dashuri

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Ne parajs votova

Kam lexuar pak per kete fe
    Muhamedin me sa mbaj mend duhet te jete i zgjedhur prej zotit te myslumonve si profeta(perhapes i fjales se zotit )dhe per te bere kuranin.

Zoti respektohet ,edhe ai ndryshe nga i joni.
    Ne parajs eshte pergjigja dhe votimi im

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    natyrisht edhe une mendoj qe cdo profet mund te jet ne parajse por arsyeja eshte se muhamedi nuk ka qene fare profet prandaj edhe une votova qe ai duhet te jet ne mes te ferrit ama aty ku eshte zjarri me i nxehte - aty ku shkrihet hekuri , une jam i bindur me gjith zemer e shpirt se ai tashme eshte ne mes te ferit ju kot e bekoni ate duke i kenduar dove ai eshte njeri i djallit
    pedofil e manjak sexual , e po ne ferr e ka vendin aaa
    Ndersa mua me duket se me keto fjale ti po e sigurove tiketen per te shkuar jo ne mes te ferrit po ne fund te tij !!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Postimet qe ju konvenojn i leni ato qe nuk ju konvenojn i fshini.

Cili asht ai bir nane qe na qenka me kombtar se tjetri apo ma shqiptar se tjetri le te dal ne majdan ketu para te gjithave meqense sen shihemi live le te tregoj ai ai aiai cilido koft qe qenka me shqiptar cka paska ai me teper se nje shqiptar musliman apo qoft i nje feje tjeter cili esht eai se nuk jeni njerez.

Ju Musliman,ju tye krishter,ju ateist ju budista dilni knej tu shoh sa shqitar jeni,qe gjithmon leshoni nga nje fjali dhe ikni si mi,vetem per te nxehj gjakrat,boill shkau greku,e te gjith bota na perceajti ju7 ende po vazhdoni mallkuar ju qooft kjo tok shqiptare qe ju mba.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin

Cili asht ai bir nane qe na qenka me kombtar se tjetri apo ma shqiptar se tjetri le te dal ne majdan ketu para te gjithave meqense sen shihemi live le te tregoj ai ai aiai cilido koft qe qenka me shqiptar cka paska ai me teper se nje shqiptar musliman apo qoft i nje feje tjeter cili esht eai se nuk jeni njerez.

Ju Musliman,ju tye krishter,ju ateist ju budista dilni knej tu shoh sa shqitar jeni,qe gjithmon leshoni nga nje fjali dhe ikni si mi,vetem per te nxehj gjakrat,boill shkau greku,e te gjith bota na perceajti ju7 ende po vazhdoni mallkuar ju qooft kjo tok shqiptare qe ju mba.

O black mamba mos u nxej shume se llafe papare i kane kto krejt.

Nganjeher po me duket se ketu ne forum i gjen ma shume se 200 000 veta intelektuala , nja 100 000 gjenerala , 100 000 patriota , 100 000 pejgambera nga te gjitha fete edhe lista ende nuk po me mbaron se .
    Ma se miri me shku me lexuar nga nenforumet e sportit e te humorit .

Vehabistat po ja nisin ksaj vallje e disa te tjere menzi po presin me u tall me budallakit e tyre
    SE KENDUAM "LET IT BE"

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga Ribery Lexo Postimin
    Julius, kjo teme eshte shume e panevojshme! Ose ndoshta ke patur per qellim te nxitesh grindje dhe perēarje?
    Po e them edhe nje here,nese eshte qellimi yt te krijosh perqarje,atehere vazhdo!

Po shofin si dot reagojn moderatoret per ket TEMĖ...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Cili asht ai bir nane qe na qenka me kombtar se tjetri apo ma shqiptar se tjetri .
    shum fjale me VEND....kujt i duket vetja qe asht i zgjedhur i ZOTIT ?
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536

pom duket e ka mallku dikush para teje ket tok.

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005
    Sipas botėkuptimit krishter, "nuk ka pasė shqiptar para Jezusit". Ashtu edhe sipas botėkuptimit musliman, "nuk ka pasė shqiptarė para Muhamedit". Unė e dijė, ndoshta nuk ėshtė ashtu, qė Jezusi nuk ka qenė krishterė. Po ashtu, deri nė vitet e dyzeta Muhamedi nuk ka qenė Musliman. Botėrisht, jamė bindur qė para Jezusit dhe Muhamedit ka ekzistuar kombi shqipėtar. Thellė respektoi ēdo veprimtari apo dukuri pozitive qė e pasuron kombin shqipėtar me begati tė pastėr shėndetėsore, me dituri tė lartė dhe fisnikri, pa marrė parasyesh nga vijnė, ato nga lindja, apo perėndimi, nga islamizmi, krishtėrizmi, Veda, Buda etj. Vetėm e vetėm, ky komb si shqipėtar tė reflektoi sa mė pozizivisht nė rruzullin tokėsor. Njė e vėrtetė tregon se i vetmi komb ka bėrė luftė tė drejtė, pėr tu liruar nga okupatorėt shekullor. Nė kombin shqipėtar nuk ka pasė luftė civile (vėllavrasėse). Njėkohėsisht askend nuk e ka urrejt vetėm ka respektuar nė atė nivel, qė askush nuk e ka respektuar shqiptarin me tė njejtėn masė, Pėrveē kohės sė fundit qe disa shtete janė kthy nė drejtim tė shqiptarit. Mendoi se edhe ky kthim ėshtė inters. Ishalla "nuk ėshtė ashtu".

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anėtarėsuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Nė Pejė
    Postime
    1,005
    Ja njė tregim i parardhėsve t'onė; Kur kanė ardhė misarėt e parė musliman nga lindja, pėr tė hulumtuar natyrėn e popullit shqiptar ja se nė ēfarė kanė hasė. Hoxha ka filluar bariun shqiptar tė mėsoi si duhet falė. Shqiptari i pa hile i sinqertė, i ka pėlqy kjo risi, mirėpo, trageti nuk e ka pasė kohė me pritė hoxhen. Hoxha e ka lėnė mėsimin dhe ka nxitu me hypė nė traget dhe trageti nisėt pėr udhėtim. Pasi qe shqiptarit i ka pėlqy ajo metodė e faljėse lėshon xhyben e vet nga leshi i delėve nė detė, pėr ta zėnė tragetin, duke ju lutė hoxhės qe ta kryej edhe pjesėn e mbetur si mu falė. Hoxha bėrtet nga trageti, "kthehu prapa se mė mirė e ke ti, se unė, sepse xhybja ime nuk kishte me notuar mbi sipėrfaqe tė detit si e jotja".

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •