Shumė kuptimplote dhe e vėrtetė kjo karikatura mė lartė.Secila FE' mundohet tė ketė sa mė shumė reputacion dhe teritor ekspasioni nė popull.
Te dashur bashkatdhetar ne Forumin Shqiptar po e hapi nje sontazh per muhamedin , qfar mendoni ju se ku gjindet muhamedi ne kete moment ne ferr apo ne parajse , sepse gjat jetes se tije edhe pse e quante veten profet te Perendise ai nuk e dinte se pas vdekjes a do te jet ne parajse apo ne ferr , keshtu tregon nje hadith
muhamedi ne parajse
apo
muhamedi ne ferr
Po mire pse e ke hap si teme te nen forumi i ateistave.Leri ne qejf te vet ato ca i ngaterron me keshtu punesh.
shume teme palidhje
qysh njeri per profetin mundet me fol ashtu
une nuk jam besimtare e devotshme mirepo nuk kisha guxu as me mendu diqka te till jo me ta shkruaj
turp te kesh
ylli i mėngjesit
Une te kisha qene ne vendin tend nuk do te mendoja shum se ku gjendet a.s. Muhamedi, sepse kjo nuk me takon mua, as ty e askujt qe te vendosi se ku gjendet ose ku do shkoj pas vdekjes nje njeri, ne ferr ose ne parajse, per kundrazi do beje mire qe te mendojsh per veten tende se ku do te perfundojsh ne ferr ose parajse!!!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Profeti eshte nje njeri qe transmeton tek njerezit fjalet e Zotit. Si ka mundesi qe Zoti nuk i ka caktuar vendin njeriut te tij?
Sepse ka gjera qe as profeti nuk i di !!! Nga ana tjeter profeti ka qene njeri si puna ime dhe e jotja, une bej gabime, ti ben gabime edhe profeti vete ka thene qe nuk eshte i paster nga gabimet, andaj edhe profeti i eshte lutur Allahut dite e nate per meshire.
Por ne si musliman besojme thelle qe profeti eshte ne xhenet ( parajse ) sepse edhe nese mund te kete be ndonje gabim, Allahu eshte meshirues, dhe nese dikush meriton meshiren e Allahut , nuk jam une ai dhe nuk je ti ai por eshte a.s. Muhamedi!!!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Krijoni Kontakt