Close
Faqja 555 prej 1135 FillimFillim ... 554555055455535545555565575656056551055 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,541 deri 5,550 prej 11341
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Mirė thuaj ti po kujt ja thua?Atyre, qė kur i pyet:-Ēfar ke lexuar e mėsuar? Tė pėrgjigjen shkurt e prerė.
    -Kam lexuar kuranin,nuk kam nevoj pėr tė tjerat.!!!
    Eh! Tė blihej mėndja me para...nuk do kishte tė pasur!
    respekt
    Jo zotri e ke gabim !!! Kam lexuar Biblen dhe nuk kam gjetur asgje hyjnore ne te !!!
    Kam lexuar Kuranin dhe kam verejtur qe ne krahasim me Biblen, KURANI eshte me miliona here me hyjror se Bibla, ngase me miliona here ka me pak gabime se Bibla qe fillon me gabim dhe mbaron me gabim.
    Po kujt me i thene keto fjale?! Juve qe mbyllni syte tek gabimet gjigante te Bibles dhe hapni syte tek "ndonje gabim ultra mikroskopik" tek Kurani.

Eh! Te Kuptohej e verteta me mendje te dehur , sot nuk do te quanim anjerin te dehur, por e verteta kerkon mendje te kthjellur dhe te llogjikuarit jasht kutise ne te cilen jeni futur.

Me Respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Si perfundim kush fitoi?Bibla apo Kurani???????

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Fitoi Tirona me gola te Xhafes e Muzakes

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Ndeshje e shitur

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ne fund del baraz se
    feja eshte dashuri..

9:5 “E kur kalojnė muajtė e shenjtė, luftoni idhujtarėt kudo qė t'i gjeni, robėroni dhe ngujoni ata, e vinju prit nė ēdo shteg...” E njė natyre tė njėjtė ėshtė edhe sure 47:4 e cila thotė: “Pra kur ti takoni ata qė nuk besuan mėshonju nė qafė derisa t'i rraskapiteni..." Ngjashėm sure 9:29 thotė: “...Luftoni ata qė nuk besojnė Allahune as botėn tjetėr, nuk e konsiderojnė tė ndaluar atė qė e ndaloi Allahu dhe i Dėrguari i tij.. deri sa tė japin haraxhin...” dhe nė suren 8:39 gjejmė: “Luftoni ata derisa tė mos mbetet idhujtari, e i tėrė adhurimi tė bėhet vetėm pėr Allahun. Po nėse ata ndalen, Allahu ėshtė mbikqyrės pėr ata qė veprojnė.

Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e Ali Baba Tepele
    Anėtarėsuar
    15-03-2007
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,977
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Jo zotri e ke gabim !!! Kam lexuar Biblen dhe nuk kam gjetur asgje hyjnore ne te !!!
    Kam lexuar Kuranin dhe kam verejtur qe ne krahasim me Biblen, KURANI eshte me miliona here me hyjror se Bibla, ngase me miliona here ka me pak gabime se Bibla qe fillon me gabim dhe mbaron me gabim.
    Po kujt me i thene keto fjale?! Juve qe mbyllni syte tek gabimet gjigante te Bibles dhe hapni syte tek "ndonje gabim ultra mikroskopik" tek Kurani.

Eh! Te Kuptohej e verteta me mendje te dehur , sot nuk do te quanim anjerin te dehur, por e verteta kerkon mendje te kthjellur dhe te llogjikuarit jasht kutise ne te cilen jeni futur.

Me Respekt GV_USA
    E shoh se qėnke esėll fare!!!
    ...............................??????????

Citim Postuar mė parė nga GjergjPresheva Lexo Postimin
    Mua me vje edhe me mire kur po e dij nje islamik qe me thote se nuk qenkam Shqipetare-sepse me rrenje e fare me gjake e mish jam lind dhe do vdes Shqipetare-kete shihe ne Presheve me sakte ne fshatin tim mund te te thone me shume fjale,shko ne Rahovice te Presheves dhe pyet..
    O Skender Jashari ( OOOOO kusheri ) ishalla nuk vin te une se sdi me rrejt

Mire'mbetshit
    SilenT Killer
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga SilenT-Killer : 18-10-2008 mė 07:58
    Mungesa e besimit e ben njeriun te cmendur...

Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    shikoje se cfar respekti i jep fese islame,vete Papa bendikt XVI, madje pranon te i lutet Allahut a.s dhe pastaj eja dhe ben propagande ketu ti!!
    http://www.youtube.com/watch?v=5e2QB9y_Q6A

dhe pasi papa bendikt XVI ka dale nga kjo xhami,ka dekleruar se:duam apo nuk duam ne te krishteret,Islami po triumfon,dhe kjo eshte pikerisht arsyeja perse te krishteret po konvertohen ne mysliman!!!
    madje ai (papa)shtoi se,pasi u fala ne kete xhami dhe ju luta allahut,u ndieva shume me mire sec isha perpara shpirtetrisht!!
    Nėse ėshtė i sinqertė, Krijuesi Udhėzues i mundėsoftė pranimin e Islamit!

Michaux!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Kisha me ba nji pyetje nikoqirit te temes.

Pse nuk flet me politikan po flet per njerz ku dhembjen e tyre e shprehin ku munden.

Kur ske shtet apo politikan te duhet me ju drejtu dikujt.

me pyet nji politikan te duhet pare

vetem zoti asht pa pare dhe te ndegjon
    andaj mos u perzi ne punź te ZOTIT

deshmues i ciles parti ?
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    se ka hapur deshmuesi por ja kane adresuar kot atij.Eshte nje permbledhje temash nga te gjitha llojet Mish Mash

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •