eh mer malo sikur te kishe lexu dhe ungjijte apokrife ti,njoni thot kshu tjeri thot ashtu.
eh mer malo sikur te kishe lexu dhe ungjijte apokrife ti,njoni thot kshu tjeri thot ashtu.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 09-10-2008 mė 18:52
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Tani mer vjen keq te them qe ke dal kontradiktor me argumentet qe ke ngritur me pare....
ishe ti ai qe permende etiken publike, ishe ti ai qe the, edhe pse nuk eshte problem primar shkelja e etikes publike nga ana fetare duhet mos ta harrojme...
por me komentin qe ke ber tek kjo pergjigjie po me thua le ta harrojme pakez etiken publike e te lejome nje simbol qe sbie shume ne sy(ndac fetar ndac cfardo simboli qofte)...
tashme o Tan djali rrumbollakose mendjen eshte Sistemi Arsimor edhe feja apo Sistemi Arsimor edeh feja ISLAME....
PS. populli thot:-"moas i shiko gunen, por shihi punen", pak rendesi ka se vesh kryq, gjysem hene apo ferexhe, varet nga individi me te cilin ke te besh, se vesh nje njere ferexhe nuk do te thot qe eshte e pakomunikueshme...
Degjo as a.s.Muhamedi nuk e dinte psh se cfar gjinie kane bletat qe mbledhin mjalte, por Allahu i tregoi ne Kuran qe jane femra, edhe pse krejt bota ne ato kohe mendonte te bletat qe mblidhnin mjalte ishin mashkuj.
A.S. Muhamedi as qe e kishte idene se cfar jane vrimat e zeza ne gjithesi , por ne Kuran Allahu i ka pershkruar ne menyre perfekte.
A.S. Muhamedi nuk e dinte qe masa tokesore leviz, por Allahu edhe kete ai ka treguar ne Kuran.
A.S. Muhamedi as qe kishte idene se metalet e renda krijohen ne berthamen e yjeve pasi qe ato vdesin, nuk e kishte idene qe Dielli yne nuk ka pasur fuqi per te prodhuar hekur, nuk e kishte idene qe hekurin Allahu e ka sjell ne Toka nga qielli, por ama Allahu qe eshte i gjitheditcem e din kete , andaj ia ka sqaruar a.s. Muhamedit ne Kuran dhe te gjithe muslimaneve qe hekuri ka ardhur nga qielli.
Pra sic e shikon Perendija cdo here ua ka treguar profeteve te verteten, dhe nuk u ka lene mundesi gjenerateve te ardheshme qe te kapin ne gabim profetet e Tij.
Kjo nuk vlen per Biblen!
GV_USA
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gostivari_usa : 09-10-2008 mė 23:26
WE WILL NOT GO DOWN!
ku e nxore kete logjike?Dmth tani te shohim nese vajzat ne shkolla kane veshur tanga dhe mos lejohen nqs kane veshur
.Une u shpreha qarte,derisa sa simbolet fetare te varura ne qafe,c fare do qofshin ato,deri sa mbulohen nuk perbejne problem.Per kete pune eshte edhe uniforma e shkollen e cila duhet te jete e prere ne menyre perfekte qe i mbuloje keto zona te lartpermendura si vareset.
nqs etika publike ka nje kod veshjeje dhe prezence, per individed qe jan te pranishem ne nje ambjent publik se lejon veshjene tagave apo le te themi nje veshje ekstravagante dhe nqs kjo veshje eshte ne dukje (se do sdo ti, diku do perkulet ajo vajza, apo thjesht duke ndejt ul ne banke do i dali rripi i tangave) atehere duhet ndaluar kjo veshje....me qe po ndjekim normat e etikes publike eeee...
se jo per gje, por sic ofendohen/besdisen disa njerez kur shohin femrat eveshura me ferexhe, ka nga ata qe ofendohen/besdisen kur shohin rripin e tangave te nje femre...
Ajo qe doja te thoja une white snake ishte qe derisa mbulohen gjera te tilla nuk perben problem.Prandaj ta permenda edhe uniformen qe duhet te jete se sben prania e saj neper shkolla.Poshte uniformes nxenesi ben c fare ti doje qejfi,akoma se ka mbuluar trupin me tatuazhe fetare e satanike,deri sa ato te mbulohen me c do kusht.Ferexheja eshte gje komplet tjeter dhe eshte ekuivalente me ekstravagancen por ekstremi tjeter.Une jam edhe nje here per uniforma ne shkolla
Krijoni Kontakt