Close
Faqja 541 prej 1135 FillimFillim ... 414414915315395405415425435515916411041 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,401 deri 5,410 prej 11341
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    eh mer malo sikur te kishe lexu dhe ungjijte apokrife ti,njoni thot kshu tjeri thot ashtu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 09-10-2008 mė 18:52
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-09-2008
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    111
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Une pervete shkoj 4 here ne vit ne Gjermani dhe rri atje 6 muaj te vitit dhe e kam pare me syte e mi se kush jane muslimanet.Shumica ishin turq,pakistanez.Sa per gjermanet muslimane jane te paperfillshem.
    Une nuk thashe me teper sec kam pare ne xhami,apo mos ishe edhe ti ne xhami.....ndal...ndal se po me ve ne dyshim mos je musliman e vetem po provokon te tjeret!!!!!!
    Dukesh pak i paqrte por megjithate te kuptoj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga TANI0874 Lexo Postimin
    White snake:
    Perderisa tema eshte rreth Institucioneve arsimore dhe fese ti diskutojme me rradhe, se pari kete dhe pastaj te gjitha temat qe don.

Mund te duket si diskriminim ndaj myslimaneve po problemi eshte se te mbulohesh koke e kembe nuk eshte njelloj si te vesh gjysmehonen (apo kryqin), nga ana e jashtme mua me duket shume me ekstreme.
    Tju bej nji pyetje. Nqs ne klase keni nje vajze te mbuluar dhe nje vajze qe mban gjysmehenen ne qafe me cilen do te diskutonit me kollaj e do te ndiheshit me te lirshem.
    Un sinqerisht do flisja ne te njejten menyre me nje qe ka ne qafe gjysmehonen (apo kryqin), por jo me nje te mbuluar.

Tung.
    Tani mer vjen keq te them qe ke dal kontradiktor me argumentet qe ke ngritur me pare....

ishe ti ai qe permende etiken publike, ishe ti ai qe the, edhe pse nuk eshte problem primar shkelja e etikes publike nga ana fetare duhet mos ta harrojme...

por me komentin qe ke ber tek kjo pergjigjie po me thua le ta harrojme pakez etiken publike e te lejome nje simbol qe sbie shume ne sy(ndac fetar ndac cfardo simboli qofte)...

tashme o Tan djali rrumbollakose mendjen eshte Sistemi Arsimor edhe feja apo Sistemi Arsimor edeh feja ISLAME....

PS. populli thot:-"moas i shiko gunen, por shihi punen", pak rendesi ka se vesh kryq, gjysem hene apo ferexhe, varet nga individi me te cilin ke te besh, se vesh nje njere ferexhe nuk do te thot qe eshte e pakomunikueshme...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    white-snake nuk eshte problem nje varese ne qafe derisa ajo mbulohet nga ai ose ajo qe e mban.Kjo eshte e njellojte me tatuazhet dhe ato nuk perbejne problem deri sa te mbulohen dhe mos jene ne pjese te dukshme.Po nqs mbahet varesja jo e mbuluar per mua eshte gabim dhe shkelje e rregullave te intsitucionit perkates.
    White_knight te krahasoj komentin tend ne ekstreme te larta qe ti te kuptosh....

ky komenti yt thot (ne ekstreme te larta gjithnje)............vrite nje person por mos i tregu asnjeriu (mbaje te fshehur) se po nuk e diti njeri nuk quhet krim apo shkelje ligji....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Kjo nuk ka te beje me simbolet fetare aterehere. Se ti thjesht ke problem qe njera eshte e mbuluar. Ky esht problem tjeter dhe mund te diskutohet te nje teme "Rregullat e veshjeve neper shkolla" si p.sh.

white_snake ka te drejte. Nese nuk do lejohen simbolet fetare, atehere nuk duhet te lejohen dhe pike. As hena as kryqi e as gje tjeter.

thjeshte nje fandelerim per permbajtjen dh edrejtkuptimin e temes...

te uroj gjith te mirat

me respekt

LZ

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga deshmuesi Lexo Postimin
    Vertet je i vecante per lloin tend. Tani vertet po te them: ti mendon se Perendia e ka thirur Mojsiun qe ti tregoje klasifikomet biologjike te qenive dhe gjallesave tokesore, apo ti tregoje atij llojet e ushqimeve qe populli i Izraelit nuk duhet te haje?
    E di pse te pyes? te pyes qe te shikoj se cfar do te pjelle ajo mendja jote e ndriutr
    Degjo as a.s.Muhamedi nuk e dinte psh se cfar gjinie kane bletat qe mbledhin mjalte, por Allahu i tregoi ne Kuran qe jane femra, edhe pse krejt bota ne ato kohe mendonte te bletat qe mblidhnin mjalte ishin mashkuj.
    A.S. Muhamedi as qe e kishte idene se cfar jane vrimat e zeza ne gjithesi , por ne Kuran Allahu i ka pershkruar ne menyre perfekte.
    A.S. Muhamedi nuk e dinte qe masa tokesore leviz, por Allahu edhe kete ai ka treguar ne Kuran.
    A.S. Muhamedi as qe kishte idene se metalet e renda krijohen ne berthamen e yjeve pasi qe ato vdesin, nuk e kishte idene qe Dielli yne nuk ka pasur fuqi per te prodhuar hekur, nuk e kishte idene qe hekurin Allahu e ka sjell ne Toka nga qielli, por ama Allahu qe eshte i gjitheditcem e din kete , andaj ia ka sqaruar a.s. Muhamedit ne Kuran dhe te gjithe muslimaneve qe hekuri ka ardhur nga qielli.

Pra sic e shikon Perendija cdo here ua ka treguar profeteve te verteten, dhe nuk u ka lene mundesi gjenerateve te ardheshme qe te kapin ne gabim profetet e Tij.
    Kjo nuk vlen per Biblen!

GV_USA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gostivari_usa : 09-10-2008 mė 23:26
    WE WILL NOT GO DOWN!

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    White_knight te krahasoj komentin tend ne ekstreme te larta qe ti te kuptosh....

ky komenti yt thot (ne ekstreme te larta gjithnje)............vrite nje person por mos i tregu asnjeriu (mbaje te fshehur) se po nuk e diti njeri nuk quhet krim apo shkelje ligji....
    ku e nxore kete logjike?Dmth tani te shohim nese vajzat ne shkolla kane veshur tanga dhe mos lejohen nqs kane veshur.Une u shpreha qarte,derisa sa simbolet fetare te varura ne qafe,c fare do qofshin ato,deri sa mbulohen nuk perbejne problem.Per kete pune eshte edhe uniforma e shkollen e cila duhet te jete e prere ne menyre perfekte qe i mbuloje keto zona te lartpermendura si vareset.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    ku e nxore kete logjike?Dmth tani te shohim nese vajzat ne shkolla kane veshur tanga dhe mos lejohen nqs kane veshur.Une u shpreha qarte,derisa sa simbolet fetare te varura ne qafe,c fare do qofshin ato,deri sa mbulohen nuk perbejne problem.Per kete pune eshte edhe uniforma e shkollen e cila duhet te jete e prere ne menyre perfekte qe i mbuloje keto zona te lartpermendura si vareset.
    nqs etika publike ka nje kod veshjeje dhe prezence, per individed qe jan te pranishem ne nje ambjent publik se lejon veshjene tagave apo le te themi nje veshje ekstravagante dhe nqs kjo veshje eshte ne dukje (se do sdo ti, diku do perkulet ajo vajza, apo thjesht duke ndejt ul ne banke do i dali rripi i tangave) atehere duhet ndaluar kjo veshje....me qe po ndjekim normat e etikes publike eeee...

se jo per gje, por sic ofendohen/besdisen disa njerez kur shohin femrat eveshura me ferexhe, ka nga ata qe ofendohen/besdisen kur shohin rripin e tangave te nje femre...

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Z white-knight.
    Une jam plotesisht dakord me ju per keto qe thoni, Ne gjdo shkolle shet mire te ket Uniforme de per brendesin e njeriut nuk mundet askush te ndaloj se qfar ka veshu..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Ajo qe doja te thoja une white snake ishte qe derisa mbulohen gjera te tilla nuk perben problem.Prandaj ta permenda edhe uniformen qe duhet te jete se sben prania e saj neper shkolla.Poshte uniformes nxenesi ben c fare ti doje qejfi,akoma se ka mbuluar trupin me tatuazhe fetare e satanike,deri sa ato te mbulohen me c do kusht.Ferexheja eshte gje komplet tjeter dhe eshte ekuivalente me ekstravagancen por ekstremi tjeter.Une jam edhe nje here per uniforma ne shkolla

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •