Pershendetje, edhe nje arabizem i skeduar... (une jo qe po kam kohe keto dite as edhe te hyj ne forum e le me te humb kohe me islamiko-arabet).
o pis me bo me te gjet ta kisha hjek koken pa te pyetur fare dhe besoj se kam me te gjet veq po te them mos fyej Muhammedin s.a.w.s. se Pasha Ate, Ne Doren e Te Cilit Eshte Shpirti i Jem, Kryt ne Myt ta kisha qite... veq edhe njeher fyej apo shaje Muhammedin s.a.w.s. mua shajem por Ate Pejgamberin jo a u kry...
I njejti person me fton mua te debatoj me heret me te... cfare trushperlarje po na bejne arabet, mjere ne.
O mesia ti je nje qafir shum i keq te ftoj me bo debat sepse kam qef me dite kush je dhe u kry ma shum nuk dua ku je te vi te gjej o pis, ti je antari me i flliqt ne ter forumin shum njeri i keq a qka kisha dasht me te pa njher, veq njher se ma shum nuk kissha dasht, edhe ashtu nuk te kisha pa ma se.....
Ca debati me shpate ne dore se u ofendu luftetari dhe heroi kombetar i Arabise Saudite
O per disa njerez si ju nuk e kisha hjek shpaten prej dore hiq, disa koka i kisha ngre zhagazi neper qytet isha knaq... ama une nuk jam hero i arabis une kam deshir me luftu per islam...
Ti grek a qka je qe eke kryqin ne zemer ...ose me mire serb ose italian, pasi krejt shqiperia ishte mbushur italian dhe grek...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga auloni2008 : 04-09-2008 mė 14:10 Arsyeja: gabim
Do te ishte mire qe lutjet te ishin ne shqip, jo ne arabisht, por jo t'iu imponohet.
Pastaj edhe Papa kerkon te ktheje lutjet te krishtereve ne latinisht
Ketu de gjithe shohin te keqiat ne fene e tjetrit dhe harrojne ato ne fene e tyre
pse nuk shkon me miqt e tu te al-qaeda te te mbushin me ekploziv dhe te hidhesh ne ere?
po pse feja jote te meson te jesh rracist?
sa per pedofili, prifterinjt nuk i kane lene gje mangut
po kryqezatat? po djegiet e "shtrigave" dhe shkencetareve ne turren e druve?
jezuitet e franceskanet e veriut jo e?
Puroshkodran tė drejtė ke, po kėtu:
Nuk ka pasur jezuitė nė jug.jezuitet e franceskanet e veriut jo e?
Shife si e thotė ai:
Nuk ka pasur mėnyrė tjetėr identifikimi pėr tė krishterėt e jugut ndėrsa jezuitėt t'i ka pėrmend tashmė. Tė mos krijohen kot ndarje DHE krahinore.Perkundrazi kolegjet jezuite dhe te krishteret ne jug
Nė fakt jezuitėt kanė qėnė ajka e kombit atėherė. Tė gjithė pothuajse kanė patur shpirt tė pasur dhe fisnik.
Ezekiel 25-17.
Ndoshta kam qene edhe atje, por nuk kemi nevoj me u grind por jan disa anetar qe kan qef te shajn Pejgamberin s.a.w.s. nuk keni nevoj me sha.
Une nuk jau kam asnjeher fene e tyre, dhe nuk dua te me shajn as fene time,
A ban me dite pse ju pengon islami kaq shum ne nuk jemi tu ju be asgje lerna rehat a nese keni fakte qe Feja Islame nuk ben ateher ok.
Ama feja nuk indentifikohet me njerezte sodit sepse ne jemi gabimtar, lexoje Kur'anin dhe e she ndegjoj fjalet e Pejgamberit s.a.w.s. dhe ok
Selam
Krijoni Kontakt