Julius!
leni t`desin n`injoranc e mo vra fort menen pėr shtazt
Julius!
leni t`desin n`injoranc e mo vra fort menen pėr shtazt
fuuuuuuuk islaaam
Julius ju mund te shkruani cfar te doni dhe si te doni, por nuk mund te fyeni askend. Gjinkalla kur te tjeret punonin, ju cante veshet me kengen e saj. Por kur te tjeret me pas hanin te gezuar mundin e vet, Gjinkalla plasi dhe nuk ishte me.
Unė spo i imponoj njeriu baby. Po pyes thjesht si ka mundėsi qė pėrdorin argumenta tė skadume. Pėr kėtė asnjė nuk mė ėshtė pėrgjigji akoma...Por jam kundra sepse nuk mundesh te ia imponosh ti dukujt qe mos te besoj ne asnje gje nqs nuk beson ti leje te tjeret te besojn ne cfar te don e mira eshte qe mos te jesh "fanatik i semur" dhe ne ate cfar beson ta mbash ne vehte jo te hapesh dhe ta marrin vesh gjithe bota se ne cfar beson ti, une, apo ai tjetri..
Ezekiel 25-17.
E Keni LLi Fare me Kto Tema.
Julios Aha dhe Ti lale ... Paske RReshkit .... Zoti te Rujt Kom e Duar Se Truri te paska ik Vallai ....
FJŖLėt Janė G®ā .... VeP®aT Jćńė Bų®®ǻ
Thua ti po ēa thotė qeveria greke se...(qe s'ka te tille se ata qe jane myslo jane turq)
Nuk bėke pjesė ti mėr plak nė kėta qė e rrujnė?
Diē do kesh dhe ti naj pikė tė dobėt. Naj shėn Kozma qė vinte me lejen e sulltanos dhe predikonte se ēallma ishte bekim etj.
Se maj mend atė "shenjtin" qė ishte i zi. E puth ikonėn e tij naj ēike ti apo hiē?
Ezekiel 25-17.
Ariu i murrmė ėshtė kafshė qė gjendet nė zonat rreth mesdheut. Midis pyjeve halorė apo tė ahut. Ariu ushqehet me peshq dhe mjaltė. Ariu i murrmė ėshtė specie nė rrezik dhe ruhet prej shtetit. Ai gjatė muajve tė dimrit bie nė gjumin letargjik pėr tu zgjuar pėrsėri sa vjen pranvera.Julius ju mund te shkruani cfar te doni dhe si te doni, por nuk mund te fyeni askend. Gjinkalla kur te tjeret punonin, ju cante veshet me kengen e saj. Por kur te tjeret me pas hanin te gezuar mundin e vet, Gjinkalla plasi dhe nuk ishte me.
Ezekiel 25-17.
Ah, po. Nuk e rruj as per qeverine greke... Isha i qarte kur thash se nuk e rruj per parti politike e politikane e derivatet e tyre.Thua ti po ēa thotė qeveria greke se...
Jo.Nuk bėke pjesė ti mėr plak nė kėta qė e rrujnė?
Pike te dobet kam gjitonen. Ajo m'a do te rruar. Predikime te cdokujt qe nuk kane te bejne me fene e krishtere nuk i pranoj.Diē do kesh dhe ti naj pikė tė dobėt. Naj shėn Kozma qė vinte me lejen e sulltanos dhe predikonte se ēallma ishte bekim etj.
Feja ime e krishtere ortodokse nuk me detyron te puth ikona.Se maj mend atė "shenjtin" qė ishte i zi. E puth ikonėn e tij naj ēike ti apo hiē?
Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.
Gott mit Uns
Hahahah o njeri pse e sulmini ju Fen Islame, ju nuk dini te debatoni por vetem sulmoni, qfar lloj njerzish jeni nuk ju kuptoj, une flas qfar gjuhe qe me pelqen, nuk d,m.th. qe nderroj kombin, apo vetem kaq dini, Gjuha Angleze eshte e perhapur shum ne bot nuk d.m.th. qe jane te gjith Amerikan, a kaq vetedijen e ulet be keni a?
Ju qe i thoni qe jeni "demokrat", a e dini definicionin e demokracis suaj, por ju jeni dhe do mbeteni KOMUNISTA te PERBETUAR,
dhe nje gje une njeher kam gabu pa qellim me kan prejashtuar nga forumi, kurse keta qe shajn Islamin dhe e sulmojn a duhet te i terhjeket verejtja apo qka...
me se shumti ne forum shahet islami ku jan Adminat...
Ju keshilloj qe te kemi kujdes ....
Se pari Shqiptaret jane nje komb europian,rrace e bardhe dhe nuk kane asnje lidhje historike as me arabet dhe as me nje popull te azise se mesme
Se dyti iliro-shqitaret kane qene popullata nga me te parat qe perqafoi me deshire fene krishtere dhe e e kane mbajtur edhe sot e kesaj dite
Se treti islamizmi i popullates shqiptare eshte bere me dhune dhe ka qene i tmerrshem sa qe me teper se 1/2 e popullates u largua ne vendet fqinje itali,Venedik,Kroaci,Rumani,Greqi,Ukraine.
Se katerti dhuna e ushtruar nga pushtuesi turk ka qene aq e madhesa qe ka patur migrim popullate edhe brenda venditte tera keto te shprehura ne folklorin popullor shqiptar dhe te diaspores.
Ky ishte sulmimi i fese islame me fakte nga aspekti shpirteror.
Tani do thuash ti keto sjane te verteta ,se islamizmi te krijon lojra ne mendje dhe nuk te lejon te shikosh te verteten,kalojne ne aspektin politik.
Europa e krishtere,Azia dhe Arabia islame,ne ku do shkojme ose ku synojme?Perendimin apo Lindjen e Mesme apo Afganistanin?
Dhe sa per Komunizem lexo teorine islame te sundimit dhe teorine komuniste dhe do gjesh shume te perbashkta midis tyre.
Krijoni Kontakt