o zenith e mban mend kur fshiva forumin me ty dhe ti u bere paranojak dhe fillove tu mcu mesazhe private duke m'akuzu qe mka fut nforum ish-dashnorja jote per t'ra n'qaf ty ?
kujtime tbukra
o zenith e mban mend kur fshiva forumin me ty dhe ti u bere paranojak dhe fillove tu mcu mesazhe private duke m'akuzu qe mka fut nforum ish-dashnorja jote per t'ra n'qaf ty ?
kujtime tbukra
jo more mu tuten duhet vetem prej Allahut s.w.t. nuk i kam frigen njeriut edhe ti mos u tut se sikurse ti jam njeri edhe une vetem frigen nuk ja kam njeriu...
Dhe kush jemi ne te tregojm se qka eshte e mire dhe anasjelltas , pse kur u be per thyesin e ligjit ligji i mire , e di definicionin e shtetit qka eshte? A eshte i mire sipas asaj me trego . Ne Islam denimet jane aq te renda qe te te beje ty as te mos ju afrohesh atyre gjerave , pra te bene ty qe te largohesh nga mekati . Per kete te fundit nuk pajtohem asesi me ty edhe ky ligj ka ekzistuar edhe me heret se viti 600 dhe vazhdon ende edhe nje fakt qe nuk eshte nga njeriu ky ligj se po te ishte ashtu 2000 here do ishte nderruar .
Pershendetje
KOSOVA E MADHE
Krijoni Kontakt