Ej ajo put-ana ke qoshja rruges tha qe 1+1 bejne 2. Po meqe ajo qe e tha eshte putane atehere 1+1 nuk bejne 2.
Ej ajo put-ana ke qoshja rruges tha qe 1+1 bejne 2. Po meqe ajo qe e tha eshte putane atehere 1+1 nuk bejne 2.
Sa i perket kesaj propagande qe perdor ti ketu, te them lirisht se nuk ke faj ti, kane faj muslimanet ( jo te gjith ) qe e besojne nje hadith te tille!
Se sikur muslimanet te ishin pak me autokritik - nje hadith i tille motiii do te ishte zhdukur nga siperfaqja e dheut si shpifje, po cfar te bejsh ke tipa si Billall Phillips te cilet ne you tube predikoje kete qe e thua ti, te cilet thuajne se eshte ne rregull te martohen vajzat ne moshe 6 vjecare, edhe pse idioti e di fort mire se ka nje mori jashzakonisht te madhe te haditheve qe martesen e profetit me Aishen e pershkruajne se ka ndodhur kur ajo ka qene 18 vjecare!
Por sic te thash nuk ke faj ti, kan faj musloimanet qe besojne kete hadith ( me perjashto mua se une kurre nuk e kam besuar kete hadith- nuk e besoj as sot dhe nuk kam ta besoj kurrrrrrrrrreeeeeeee kete hadith).
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Mjaft e mushe me spam temen. Ik e hap teme tjeter. Ose remiks.
Ti si shqiptar autokton a din se qfar dmth thonjezat? apo ndoshta ngutesh ne lexim ne menyr qe te replikosh menjeher dhe merr thua dhe rrezohesh neper rreshta, shiko edhe njeher postimin tim me lart...dhe do te kuptosh qe konstatimi yt rreth asaj se un po e pranoj fajin duke hudhur gur mbi tjetrin, nuk qendron, apo ndoshta edhe nuk e kupton, s'eshte qudi![]()
Katastrofa vazhdon.. se ku do te perfundoj e gjithe kjo, zoti e din.
Sui generis
kush e ka gajle se a merzitesh ti a jo ti je nje krijes qe nuk e nje Krijuesin tend ma shum nuk po te them se kam deshir me te njoft me u taku me ty dhe te kisha trregu se si talleni ju me Argumentet nga Kurani pis ti asgje nuk din tregom pra ti mua nga qka eshte krijuar njeriu nese gjen nje fe me te paster dhe dh e me mire qe i shtjellon gjerat paraqitma une do ta pranoj edhe ti dhe shoket e tu te paditur qe nuk dini asnje send mundohuni sa te jeni gjall sa ju ka dhene Allahu jete te ma paraqitni nje Ajet sikur te Kuranit nuk do te mundeni sepse nuk keni mend aq ju ka dhene Allahu dhe ju nuk shihni shum larg bile as me larg se hunda juaj une jau kisha pre hunden ty dhe shokeve tu dhe ju kisha futur ne livadh me bari me u kullot pak se tjeter nuk dini, pastaj as me lop nuk ju qoj se i hupni me jav dhene 3 lope ne mengjes, ne mbremje 2 i keni hup, kurse 1 e keni kup dhe keni mbetur pa to sepse jeni si jeni
kjo teme duhet te mbyllet pasi qe na keni ofenduar me fjalet me liga qe mund te egzistojne,,,a mendoni se edhe ne jemi shqiptare Shqipfoles,,te paret tane jane Iliret e jo turqit e arabet, ajo se shumica e shqiptareve i takojne fese islame nuk has asnje problem...bile edhe me shume se fete tjera e ruajme traditen tone kombetare shqiptare....
mbyllni temen: na respektoni pakez
O Sa mir t'jesh Shqiptar...
jo jo, kta nuk thon 'ju jeni shqipfoles por jo shqiptare' por thon 'ju jeni race inferiore', ose, 'ju jeni elementi inferior i races shqiptare', ose 'ju jeni geni inferior'. ky eshte mesazhi me nje fjale. behet fjale per nje energji shume negative, e cila po shitet paradoksalisht me logon 'vetedijesim kombetar'.
apo e kam gabim une?
Krijoni Kontakt