lol,
Nėse egziston ndonje perkthyes le tua perkthej ketyre kelysheve![]()
Tema eshte hapur nga nje i krishter, dhe nuk eshte tem informatash per me shum dezinformatash.
Mendoj qe ta quani Muhamedin salallahu alejhi we selam "pedofil", eshte diku nje arme-mbrojtse kunder 50'000 + priftaash katolik qe dhunojn ashper femit e vegjel nė vit !
Hiq me larg se nje dy jav, ne Poloni me duket, eshte duke u shpallur nje debat se "a duhet qe vasha 11vjeqare te abortoj ?"... kush e dhunoj ? Mos u beni kinse nuk po e dini !!
Desha te di dicka nese ka patur femije nga kjo martese. Nese nuk ka patur femije gjate parteses nuk mund te thuhet qe ka patur seks. Nese nuk ka patur seks nuk mund te thuhet se muhameti ishte pedofil. Sa per scarim une nuk jam me asnje fe por ne Zot besoj ama. Jo per gje por shkenca e ka vertetuar kete pasi rruga qe ka ndjekur universi ne shnderrimet e tij nuk mund te ishte kjo qe eshte pa nderhyrjen e nje force te jashtme rregulluese. Ju mund te thoni se eshte injorance te besoni ne Zot, kurse une po ju them se eshte injorance te mos besoni ne Zot si dhe te besoni ne Zot me ane te feve. Nuk na duhet fete per te na imponuar besimin ne Zot, por na duhet dija dhe arsyeja.
Por mesa kam pare une ne ato kohe nuk kishte pedofili apo incest apo homoseksualitet por me vone jane shpallur si mekate keto veprime. Mendoni per krijimin e botes me Even dhe Adamin (qe eshte nje perralle por le te kapim mentalitetin e atehershem) Ata bene femije dhe pastaj i bie qe femijet te kene shkuar me njeritjetrin, pra kemi patur te bejme me incest. Kurse persa i perket pedofilise mendoj se nuk shikohej mosha tek femrat por pjekuria. Nuk e di nese atehere ka patur ndonje femer 9 vjece te pjekur tamam. Kesaj nuk i dihet.
Petja ime eshte se nese do e pranonin muslimanet te vinin nje zemer derri e tu shpetonte jeten a do pranonin me vone te hanin mish derri apo perseri do e quanin haram?![]()
Bota filloi me even dhe adamin. Keta te dy bene femije dhe pastaj i bie qe femijet e tyre te jene martuar me njeri tjetrin ose me prinderit. Pra kemi te bejme me seks brenda familjes ose ndryshe me incest. Me vone thuhet se incesti eshte mekat madje jo vetem brenda familjes por edhe me larg nder kusherinj te aferm. Pra bota paska filluar me mekat dhe kete mekat e ka krijuar Zoti sepse nuk kishte zgjidhje tjeter vetem seksit brenda familjes. LOL. Atehere nje pyetje per te gjithe besimtaret. A e pranoni incestin sepse sipas jush bota ka filluar me incest? Po si nuk ju ka rene ndermend kjo atyre qe kan shkruar librat e shenjte te kishin thene qe bota filloi me even dhe daven dhe me adamin dhe lleshin. Sa rob te trashe. pupupupupu![]()
Krijoni Kontakt