Close
Faqja 387 prej 1135 FillimFillim ... 287337377385386387388389397437487887 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,861 deri 3,870 prej 11341
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Citim Postuar mė parė nga xemanuel Lexo Postimin
    Sura 18:86

Deri kur vendperėndimin e diellit, e gjrti se po perėndon nė njėfarė burimi me lym tė zi dhe aty e gjeti njė popull. E Nei thamė: "O Dhulkarnejn, ose do t'i dėnosh, ose do t-i marrėsh me tė mirė e t'i udhėzosh!"

Sura 2:282

…Kėrkoni tė dėshmojnė dy dėshmitarė burra nga mesi juaj, e nė qoftė se nuk janė dy burra, atėherė njė burr e dy gra, nga dėshmitarėt qė i pėlqeni. (Dy gra nė vend tė njė burri)…

Sura 2:65

Ju tanimė e keni tė njohur ēėshtjen e atyre nga mesi juaj qė nuk respektuan (urdhėrin) nė tė shtunėn, e Ne u thamė: Shndėrrohuni nė majmunė tė pėrbuzur!
    Mė fal, por asgje ske treguar ?!, keshtu mund ta bej nje kompilacion te kuranit dhe ta postoj ketu. Kurani eshte libri i vetėm nė botė qė eshte shkruajt pa asnje gabim, pa asnjė kontradikt e asnje kundėrthenje ! Nje gje te till, askushi nuk mund ta bej. Kjo spjegon me se miri se nga vie ky libėr Madhėshtor !

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Kurani eshte libri i vetėm nė botė qė eshte shkruajt pa asnje gabim, pa asnjė kontradikt e asnje kundėrthenje !
    Hahahahha, me fal per te qeshuren cinike, o At Fishta...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin

Kurse qėndrimi yn ndaj derrit eshte i plotkuptueshem, ne 1, na eshte ndaluar nga Zoti i cili krijoj gjithqka, dhe pas 14 shekuj, eshte aprovuar qė mishi i derrit eshte i ndytė dhe pėrmban plot rreziqe pamvarsisht se si eshte shendeti i njeriut.

Pra me mmir VDES, se sa bėhem GJYSĖM DERR !
    ok.po kur ha peshk,do te thote qe je GJYSEM PESHK
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

MusLiman El-Hamduli-Lah
    Anėtarėsuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    Kur'an 19:32 Muhammedi: Me ka bere te miresjellshem ndaj nenes sime, e nuk me ka bere krye larte e as te padegjueshem.||Bible Gjoni 2:4 Jezui iu pergjegj Marise: Grua, se cdo bej une, eshte puna ime jo e puna jote?
    Postime
    111
    Se besoj qe trupi mund ta pranoj nje organ pikerisht nga derri, eshte pyetje pak sa provokuese, mirepo kur eshte ne pyetja EGZISTENCA e jetes disa te ndaluara na behen te lejuara , Mendoj qe ne kete rast duhet ta marrim ate organ, dhe menjeher pasi te ofrohet rasti tijeter ta largojm organin nga derri dhe te fusim organ te paster...

Ku kom gabu eshte prej meje dhe prej shejtanit Ku e kam Qellu eshte prej All-llahut
    All-llahu na falt gabimet, E All-llahu e di me se miri

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga Gj.Fishta Lexo Postimin
    Kjo botė per muslimanėt eshte vetėm kaluese, dhe jeta e vėrtet gjindėt ne botėn tjeter e cila eshte e pėrhershme.
    !
    Dhe ngrihet ai udhėtari e na thotė ne ateistėve - pse nuk e vrisni veten se ju nuk besoni? Po edhe po tė besonim nuk do kishim mė shumė konsideratė pėr jetėn, se ju bartėsit e kolerės nuk keni mė shumė se njė ateist.

Ministria Shėndetėsisė njofton:

Nė kėtė stinė tė nxehtė, sėmundja e KOLERĖS qė vjen prej shkretėtirės bėhet edhe mė kėrcėnuese pėr ne shqiptarėt.

Ajo kėshillon:

Evitoni kontaktet me bartėsit e kolerės!

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga Besi3 Lexo Postimin
    Lus MODERATORET qe ta Mbyllin kete teme, Ka devijuar krejtesisht...
    Tema osht tamam aty ku duhet.

Dallmi i KOLERĖS qė vjen prej shkretėtire!

Izolimi i bartėsve tė KOLERĖS!

Zhdukja e bartėsve tė KOLERĖS!

Tė degjenerohen kėta bartės tė KOLERĖS, tė vriten dhe pėrdhunohen kėta pėrhapės sėmundjesh. Tė hidhen nga majat e maleve dhe tu humben gjurmėt.

KOLERA po rrezikon sot Shqipėrinė.

Shqiptar bėj dhe ti pjesėn tėnde pėr tė luftuar KOLERĖN dhe bartėsit e KOLERĖS

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga vampiro Lexo Postimin
    ti po na thu qė pėrveē myslimanėve dhe katolikėt janė pedofila... ok, ktė e dinim. po pse nuk ikni nė azi mė xhaxhi me kalamajt e juj andej? pse doni me na pėrdhunu ne nė Shqipėri? ēa keni me ne?
    Une po ju them qe ju keni izoluar trurin tuaj shkencor qe s'e keni ndotur fare me ideologjizma fetare dhe shihni vetem nje fe ne kete bote, vetem Islamin dhe i versuleni gjithe kohes.
    Dhe per me teper, po ju thoja juve ateisteve qe po drejtoni kete cope forumi qe te mos i fshini postimet e antareve qe juve nuk ju pelqejne - le te qendrojne aty perderisa nuk thyejne Rregulloren e Forumit Shqiptar. Nese ju ngel hatri perdorni reputacionin ose mekanizmat qe FSH ju mundeson per te na "edukuar" me verejtje, por mos e fshini nje postim vetem e vetem pse s'keni si t'i pergjigjeni.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Dragut Lexo Postimin
    Shqiptar bėj dhe ti pjesėn tėnde pėr tė luftuar KOLERĖN dhe bartėsit e KOLERĖS
    Sipas kesaj ti duhet te vrasesh veten sepse ne mendjen time dhe ti je nje fare kolere qe bart nje virus shume te rrezikshem (gjithnje brenda definicioneve qe ne vet mund t'i japim fjaleve qe duam - duke marre te drejte nga veprimi i juaj ne ate menyre)
    Por atdheu i Shqiptarėve

Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Me duhet te pranoj qe s'i kam lexuar postimet me siper keshtu qe cfaredo perseritje ose ngjashmeri qendrimesh eshte krejtesisht e rastesishme.

Personalisht, ne nje rast te tille sic parashtrohet ketu, nuk besoj qe duhen bere diferencime te tilla te "donatorit" se eshte derr apo lope. Nese nje organ i tille te shpeton jeten, them qe duhet pranuar.

Ne nje rast tjeter, transfuzioni i gjakut dhe transplantimi i organeve njerezore ne njerez te tjere, midis muslimaneve (edhe ky mendimi im nga pervoja qe kam pare vet) behet pamarre parasysh perkatesine fetare te donatorit ne fjale. Para dy vitesh babi im pati nje aksident te rende dhe i duhej gjak, dhe iu dha nga nje sllav orthodhoks. Nuk e pame kurre si problem, dhe nuk besoj qe edhe ata e shohin si problem nje gje te tille.

Kjo e derrit (ose e kafsheve ne pergjithesi) do nje pergjigje te sakte nga njerez qe jane kompetente ne keto fusha, por une mendimin tim e thashe. Per cdo rast, e.
    Por atdheu i Shqiptarėve

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-06-2008
    Postime
    684
    Aliented,

Ai edhe pse ka qen sllav, ka qen njeri !

Te pranosh gjakun e nje ortodoksi sllav, apo nje afrikani katolik, apo nje norvegjezi ateist, aj prap mbetėt gjak njeriu. Po te inkuadrojn gjak derri, kjo eshte e tepėrt !

@ Dėrgut,

Larg, sa me larg pra !

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •