Close
Faqja 377 prej 1135 FillimFillim ... 277327367375376377378379387427477877 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,761 deri 3,770 prej 11341
    srbe na vrbe Maska e pryll
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoēit
    Postime
    573
    Citim Postuar mė parė nga Kujtim Demiri Lexo Postimin
    une mendoj se feja nuk e prish shoqerine, perkundrazi ajo veqse mundet me e rregullu ate. nese e merr shembull ti keto shtetet skandinave si me shoqeri "te shkelqyeshme" atehere e keni gabim, mos u bazoni ne fakte te rrejshme...
    tu ka pėrgjigj ky tjetri - mos fol kot mkot kur ato qė thu ti jan hudh poshtė nė shkrimet para

Citim Postuar mė parė nga KVS Lexo Postimin
    Pėr tė mėsuar drejtpėrdrejt nga burimi: http://moses.creighton.edu/JRS/pdf/2005-11.pdf. Nuk ėshtė se thotė shumė gjėra qė nuk i dimė, por ėshtė njė koncentrat i duhur faktual kundėr propagandės pėrrallitėse fetare se gjoja feja ndihmon shoqėrinė nga aspekte morale e sociale dhe se po tė mos kishte fe shoqėria do shpėrbėhej, a degjenerohej, a diēka e tillė, tė cilėn besimtarėt ia pėrsėrisin njėri tjetrit nė vesh se ndoshta binden, kur nė fakt ky del veēse njė pozicion i rremė dhe aktualisht ndodh komplet e kundėrta.

Syrigana Maska e Kujtim Demiri
    Anėtarėsuar
    04-12-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    150
    Citim Postuar mė parė nga pryll Lexo Postimin
    tu ka pėrgjigj ky tjetri - mos fol kot mkot kur ato qė thu ti jan hudh poshtė nė shkrimet para
    une nuk sjam tu fol kot po kot po fol ti...
    por po e shprehi menimin tim dhe jam ne gjendje ta mbroj, se ti po i merr si shembull vendet qe shumicen e banoreve i kane jobesimtar dhe me siguri se ajo pakica besimtare eshte "pengese" per ata besimtaret.

merri shembull vendet Islame dhe e sheh se sa po e shkatrrojka feja shoqerine, une nuk po flas me shume se ju qe jeni ateiste jeni te pakuptueshem dhe te paarsyeshem dhe nuk ja vlen me zgjat me shume...

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Nga ajo qe shkruani lirisht mund te ju them se shqipetar nuk jeni per ata e dine vet ata kush jane .
    Ju qe tentoni ta zhdukni Islamin ose beni thirrje per nje gje te tille pse nuk i luftoni pra qfare pritni dhe do shihni ku do dilni , ai qe me lufton mua se kam kurfar problemi ta luftoj qfare do qoft ai , nese une jam armik i tij pa dyshim qe edhe ai eshte armik i imi , o njerz mos u shitni burracak mas monitori po dilni njeher te ju shohim dhe ta dijm se kush eshte armik i popullit shqiptar , nganjeher liria per dikend eshte cenim i te drejtave te te tjereve ju a di si ma qoni mallin e perdorim n je shprehje ne ne Kosov " Kafshen kur ta mban ne zingjir lidhur pasi ta zgjidh ajo nuk di te ndalet dhe s di as te kethehet " andaj mendoj se mu te tille jeni sepse keto gjera vetem pas monitori i thoni dhe jo ne jeten reale.
    Shiteni intelektual kurse me keto shprehje jeni asgje ta shpifni fare , rilexoni postimet e juaja dhe thuani jam une ky qe po shkruaj apo kush ? Nga nje njeri qe shitet i arsimuar te dalin kesi gjera turp , turp , turp ,turp , turp , turp.
    KOSOVA E MADHE

Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoēit
    Postime
    573
    unė s'e mor vesh se pse ti pėrdor argument ku hudh poshtė veten tate dhe mė flet me ton sikur provove qė ke tė drejt? ke mor nai lloj mielli apo ēa?

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    shif eldonelin,shif islamin,njesoj,rob i trash analfabet,fe injorantesh.

Syrigana Maska e Kujtim Demiri
    Anėtarėsuar
    04-12-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    150
    Citim Postuar mė parė nga pryll Lexo Postimin
    unė s'e mor vesh se pse ti pėrdor argument ku hudh poshtė veten tate dhe mė flet me ton sikur provove qė ke tė drejt? ke mor nai lloj mielli apo ēa?
    ku e din ti se me qfar toni po flas, mos po me degjojshe a...

edhe lere me kete se seriozishte me ty nuk po folet...

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    A nuk duhet kjo teme te jete diku ke Koshi i Forumit???
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    ju talebanet doni vetem te na perēani ,por nuk keni shans.
    shoket e mij jane te gjithe myslimane dhe "avash avash po i mesoj me pi birra"dhe me qene shqiptar masanej......................
    shum gllup je a...
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

jo me pse, po ne qe s'e shofim koshin ku do qeshim me budalliqet e fetarve masnej?

Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoēit
    Postime
    573
    Citim Postuar mė parė nga Kujtim Demiri Lexo Postimin
    ku e din ti se me qfar toni po flas, mos po me degjojshe a...

edhe lere me kete se seriozishte me ty nuk po folet...
    o kujtimo, kjo shprehja "merri shembull vendet Islame dhe e sheh se sa po e shkatrrojka feja shoqerine" knej ka anėt tona quhet fjali ironike (aq sa mund tė kapi i taleban), pra ka ton ironik.

anej ka arabia nuk e di si quhet po menoj se ia vle t'ia msosh vetes dhe atyne qė nuk ėshtė e nevojshme me pas veshė me nigju pėr me kuptu ironinė... nė shkrim

tjetėr - nqs vendet islame jon shemulli jot pėr ne, ky nuk qe argument pro teje por kundėr teje.

po dersa ta morėsh vesh ti pse-nė, me mirė leje se me mu s'folet

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •