Feja se kundėrshton evolucionin pos atij Darwinist.
Njeriu ka evoluar ashtu siq evoluon femija ne plak.
Feja se kundėrshton evolucionin pos atij Darwinist.
Njeriu ka evoluar ashtu siq evoluon femija ne plak.
njejt eshte puna edhe me ata mutat klerik te cilet e perdorin figuren e skenderbeut per politikat e tyre te flliqura fetare .
e per bacen Adem Askun nuk thash qe ishte i pa fe bile bile dihet shum mir qe ai ka qen nje besimtar i devotshem dhe i ka kryer obligimet e islamit sic eshte falja e namazit .
edhe po mos e hiq at portret te Skenderbeut po e hiqee te tregoj se ke ren ne Kurthen e klerikeve te felliqur
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga extreme : 16-06-2008 mė 08:39
We are all Aliens
Un e thashė me lart, Adem Jashari luftoj per Kombė ! Qellimi ? Te ēliron gjithe ata qe ishin nen thundrren serbe !
Kurse nga ana serbe ishte krejt e kundėrta, ata edhe sot pretendojn qe do ta fitojn token e shenjt te tyre e cila eshte djepi i Serbis, Meka e Ortodoksėve e cila quhet "KOSOVĖ" nė shqip,
Sa i perket Skenderbeut, sun them qe ka luftuar per komb, sipas murgjeve ai ishte "Kolos i Krishtit", e jo KOlos i Shqiptaris !
Kjo eshte nje e vertet qe sun e mohon askush fatkeqsisht,
Dhe logjikisht, nese Skenderbeu ishte kolos i krishtit, kjo i bie qe Skenderbeu nuk ishte heroj i 80% Tė Shqiptarve tė botes. Te krishteret e perdorin si nje anti-musliman, dhe ne si musliman jemi ne pozit te keqe, po e ofenduam ate, jemi "harap", po qe e mbrojtem, po behemi budallenj !
Por neve na mjafton Allahu, dhe kemi vendos te percellim logjiken, e logjika thot qe sakrifica e Jasharajve nuk krahasohet me asgje e asnje heroj Kombtar !
Fenomen qe jo shqiptaret, por as bota nuk ka njohur, ai ja tejkaloj edhe legjendes Che Guevaras !
Jo se kam njet me hek at portret, un krenohem qe ishte Shqiptar dhe dashuria qe e lidhte me atdheun eshte enkurajuese, por ēti bej kur te tjeret e bejn "SHEN" sikurse ortodokset e jugut ?
Kjo ne fjalorin tim i bjen keshtu "Daj dhit prej dhenve" dmth, mere qka eshte katolik, dhe mere qka eshte musliman, mos te "pėrzihemi"... ēmenduri e shekullit ton.
lulkoli te tregova te mos te biesh ne kurthat e klerikeve ata le ta bejn cfar te dojn ti mbaje si hero kombtar , p.s tash une te nisem nga ajo me duhet ta heq edhe une sepse muslimanet e bejn Qafir , kurse te krishteret kalors te krishtit une e mbaj si HErojin me te madh kombetar e mabej edhe ti ne ket mnyr
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga extreme : 16-06-2008 mė 08:45
We are all Aliens
Krijoni Kontakt