Close
Faqja 321 prej 1135 FillimFillim ... 221271311319320321322323331371421821 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,201 deri 3,210 prej 11341
    Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    per mua nuk mund te jet kurr Kur-ani fjale e perendise por me shume nje fjale djallezore duhet me pas parasyshe se edhe djalli vjen me paqe edhe me fjale te embela vjen ndonjeher si nje engjull me rroba te bardha keshtu na meson bibla por dihet ne fund dhe mund te kuptojme vepren e djallit nga fytet e tyre --- une mund ti njoh muslimanet nga frytet e tyre

edhe pse e hudhi dhe e djeg nje liber si kurani nuk me vjen trishtim - sepse eshte liber nga djalli nuk me behet vone se do me gjej ndonje gje Dakort Eldonel
    hahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhah ahahhahahah
    ju paskeni rreshqit krejt more po s po di qa me te tha tjeter kthehu mar ma mire a e leji keto gjera nncncnncncncncncnncncncnncncncncncncncncncncncncnc ncncncnccncnncncncncncn
    kafshet me shum mend kane ncnncncnncncncncncncnncncncncncncncncncncncncn kush a bre ai qe po te rren ajt thuj qati le te paraqitet ne forum ta bana pyke pak hahahahhahahahahhahahaha po ski faj jo as pastora skishi kret fshin bane budall niher krejt mos ta perdor llogjiken e tani shiti rrena sa te duash ncnncncncncnncncnncncncncncncncncncncncncncncnncnc ncnncncncncncncncncnc
    KOSOVA E MADHE

kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Okay e shikoj se e ke inat Darwinin , me trego ti mua keshtu me pak fjale sa vite eshte e vjeter Toka dhe cfar ke te thuash lidhur me dinosauret ?!!!

GV_USA
    per kete kafshe gjigande dinosaurin permendet edhe ne bibel por me nje emer tjeter por edhe permasat dhe gjatesin qe ka

ndersa sa i perket tokes mund deri 20 000 vjet mund te jete e vjeter edhe disa shkencetare e kan vleresuar qe toka nuk mund te jete me e vjeter se 15000 vite por i kan hudhur poshte ato qe meren kunder zotit
    Zoti ėshtė dashuri

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    per kete kafshe gjigande dinosaurin permendet edhe ne bibel por me nje emer tjeter por edhe permasat dhe gjatesin qe ka

ndersa sa i perket tokes mund deri 20 000 vjet mund te jete e vjeter edhe disa shkencetare e kan vleresuar qe toka nuk mund te jete me e vjeter se 15000 vite por i kan hudhur poshte ato qe meren kunder zotit
    ku ku per ne

po pse me mojsiun filloj toka o debil?
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Postuar mė parė nga sokoli i malit
    Per cilin krishterim flet ti,per kete qe ka fillue nga 650 dhe asht deri tani apo per ndo nji krishterim te ri qe do vij.sepse kete qe asht e njofim,e dijm,dhe nuk ka as nji nga ato simptomat e mira per te cilat ti po flet,por ndoshta ti po mendon per ndoj perrall apo teorij qe do vije.

kristianet jan ata qe ngjeshin armet okupojne dhe masakrojne njerzimin
    kristianet jan ata qe gjithe kohen per me mbrojt trillimet e veta hjedhin pleh e helme mbi tjeret.
    kristianet jan ta qe po e degjenerojne femren dhe minoritetet mbrenda vendeve te tyre.
    kristianet jan ata qe urrejn gjdo kend dhe gjdo gje.
    kristianet jan ata qe praktikojn,insestin, pedofilin dhe homoseksualizmin,mjafton te kujtosh prifterinjte phedopil ne amerike!!!!!!
    kristiane jan ato femra qe naten punojn si prostituta ne samafore"kurse diten luajne rrolin e murgeshave
    kristianet jan ata qe racave dhe besimeve tjera sju japin as nji te drejt te ekzistences.
    kristianet jan ata qe edhe nese kan pasuri nentoksore ,dy tre e gezojn pasurin dhe te tjeret jetojn ne vorfri subnormale.
    kristianet jan ata qe shumica jan analfabet,dhe injorant .
    kristianet skan shkenc,shpikes,apo dijetar ,por vetem kan ba ndoj koppje te cthurur.
    Ne te gjitha ato vende ku asht kristianizmi ska asgje te rregullt ,por ju duhen puntor e dijetar e shkencatar e menaxher nga jasht me i ndihmue e keshillue,se ska njerz truri mbrenda vendit.
    krishterim ju thojn atyre vendeve ku ne shumicen e koheve ska paqe, ska qetsi,te gjith e urrejn njeri tjeterin,askush nuk punon,dhe ska ligj qe respektohet,me gjithse kan sharijen dhe denojn me vdekje apo me premje organesh,ku jeta mallkohet e e vdekja deshirohet nga te "mirat" qe gezojn keta te shkret.
    krishterim jan ata ku dhunohen e drejta e gjdo anatari,ku epshi ju ka qorrue mendjen,ku vllau ben insest me motren apo kushuriren ,pa dallim moshe.Ku haremin e kan ma te madh se cdo bordello,dhe ku prostitucioni praktikohet ne familje,ku femrat ne munges mashkulli shkojn me femra,dhe ku mashkulli ne munges te femres e ka te lejushme me shkue edhe me shtaze(dhije apo gomarice) por jo me i hanger mishin.
    Nese ke dijeni per ndoj krishterim tjeter tjeter na lajmro,se kete e njofim dhe e pershkruam shkurtimisht.
    hajt se dale nga dale edhe te tjeret do e kuptojne si Sokoli i malit!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BEHARI : 09-05-2008 mė 13:22

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

Dmth thua qe Toka nuk mund te jete me e vjeter se 15000 vite !!!
    E tani me trego ti mua , si mundem une te diskutoj me ty per ceshtje feje , kur ti nuk i di gjerat elementare dhe i mohon ?!!
    Krejt bota, te gjithe shkencetaret pohojne dhe deklarojne qe Toka eshte e vjeter 4.5 bilion vite e ti me thua mua qe nuk mund te jete me e vjeter se 20000 vite!!!
    Ti fillimisht duhet te studjosh shkencen elementare ( ajo qe mesohet neper shkolla fillore ) nese ti nuk i din keto qe jan shum te thjeshta per tu kuptuar si mundesh te me bindish mua qe ti po njeh Biblen e cila ne krahasim me shkencen eshte 1.000.000 here me e komplikuar!!!
    Ne shkence ne uji eshte H2O si ne Shqiperi , ashtu edhe ne Amerik, Azi biles edhe ne viset e prapambetura Afrikane!!! Pra meson te njejten gje , shum thjeshte !!!
    Ne Bibel cfar shkruhet ne nje kaptine , nuk shkruhet ne tjetren , pra shum e komplikume sepse duhet te vrasesh mendjen shum qe ti dalish ne qosh asaj koklavitje te informacionit ne Bibel.
    Shkurt e shqip, perderisa ti mohon shkencen , ti nuk je kompetent te folish per fe !!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Archicad
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283
    ....mua me ka ndodhur nje ngjarje e keqe para do vitesh sepse mua ma ka pru babai edhe me ka thene nese ti se pranon kuranin merre edhe gjuaje hudhe poshte edhe djege une e kam shkelur me te dy kembet aq sa kam mundur , kjo eshte nje provokim por une nuk pata frike sepse babai im mendoi se une do te mbetem i paralizuar ne vend aty per aty une e djega e hudha pa mos me gjetur ndonje gje

por nga inati babai im i mori te gjitha biblat qe kisha duke marr parasysh edhe ato me te shtrenjetat me flete te arta me erdhi keq qe i kishte marre edhe fola me nenen pse mi ka marr biblat nga bibloteka ime baba -- ajo mu pergjigj se i ka marr qe ti hudh dhe ti djeg sikur ti kuranin , ok mire i thashe por po me vjen keq shume sepse mund qe ti ndodhe ndonje gje ,, edhe per fat te keq i ndodhi ai e theu krahun pasi i kishte hudhur ne nje konte me plehra edhe ka rene ne nje grope kanal , 2 vjete ka vuajtur nga krahu
    Ja po ta komentoj une kete endrren tende.

Kur Zoti don ta denoje ndonje rob te keq Ai atij ia shtyn denimin per dite te gjykimit dhe nuk e prek ne kete bote.

Kurse sa i perket thyerjes se krahut te babait tend une e komentoj kete keshtu: Ai ska qene dashte ta perdhose shenjterine tende dhe te ti djeg biblat sepse me kete ka mund te provokoje te ti blasfemi me te madhe dhe sharrim ende me te madh ne pusin e pafund te xhehenemit.

Allahu e di me se miri.

Komentin e kesaj endrre ia dedikoj Beharit.
    Selam alejkum.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195
    Islami mund te jete antipatik per jobesimtaret per te vetmen arsye:Ato nuk e njohin ne brendesi ate-e njohin vetem nga komentet mediatike ose te shkruara etj.
    Kurse te gjithe ato qe e njohin e kane qene jobesimtare ose jomuslimane dhe ndoshta nuk jane bere muslimane-te gjithe e vleresojne.
    Por pyetja duhet te ishte ajo qe eshte synuar nga hapesi i kesja teme dhe eshte shprehur gabimisht:
    Pse Islami u vjen teper rende(i veshtire-i padurueshem)jomuslimaneve:
    Sepse nuk besojne dhe veprat islame si falje, agjerimi etj. u duken shume te veshtira per t'u bere.
    U duken humbje kohe ngase nuk e besojne dhe nuk e dine vleren qe ato kane!
    Por padituria juaj ne lidhje me kete ceshtje nuk eshte argument kunder Islamit!
    Faleminderit per durimin! Ju pershendes!

Mbreti_ILI Maska e Mbreti_ILI
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Nė Francė !
    Postime
    558
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Perse islami eshte antipatik per joislamiket?
    ky eshte nje fakt kokforte.
    ne bote ka shume fe dhe sekte,por islami eshte shume antipatik,te gjithe jo islamiket nuk kane ndonje konsiderate per kete fe,perveēse negative.
    psh, une jam ateist(dhe si une ka shume)por fete e tjera si krishterimi,budizmi,hebraizmi,hinduizmi,dhe keto me te rejat perendimore,nuk me japin asnjelloj bezdie.
    une besoj se arsyeja eshte se keto nuk jane aspak agresive krahasuar me islamin,i cili eshte nje doktrine mbytese e dhunshme,i cili kerkon nje lufte totale kunder jo besimtareve apo besimtareve te feve te tjera.
    doktrina e krishtere psh,nuk kerkon qe te luftohen jo besimtaret,te vriten etj etj.perkundrazi jezusi i tyre shfaqet mjaft paqesor ne librat e tyre "te shenjte".

po ju si mendoni?
    Per joislamiket ,
    Islami eshte antipatik sepse ti permbahesh eshte e veshtire .
    Islami ndalon shumeqka qe ata joislamiket i pelqejne si (mishin e derrit ) , Alkoolin , papastertine , vjedhjen , mashtrimin etj .
    Islami nuk kerkon lufte kunder joislamikeve , por kerkon mbrojtje nga secili qe ia cenon te drejten per te besuar .
    S'dua te flas me tjera fakte por , pa e thene kete nuk mundem :

Kushdo qe mundet te ma konfirmoje me fakte , qe ne Kur'an shkruan se Allahu e lejon vrasjen e njerezve te pafajshem , I jap qka te doje.
    Islami Lejon luften per mbrojtje te atdheut . por nuk e lejon nxitjen e luftes nga nje Mysliman .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mbreti_ILI : 09-05-2008 mė 16:31 Arsyeja: gabim teknik
    Pėr t'i njohur tė tjerėt
    mė parė ,duhet ta njohėsh vehten.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Dmth thua qe Toka nuk mund te jete me e vjeter se 15000 vite !!!
    E tani me trego ti mua , si mundem une te diskutoj me ty per ceshtje feje , kur ti nuk i di gjerat elementare dhe i mohon ?!!
    Krejt bota, te gjithe shkencetaret pohojne dhe deklarojne qe Toka eshte e vjeter 4.5 bilion vite e ti me thua mua qe nuk mund te jete me e vjeter se 20000 vite!!!
    Ti fillimisht duhet te studjosh shkencen elementare ( ajo qe mesohet neper shkolla fillore ) nese ti nuk i din keto qe jan shum te thjeshta per tu kuptuar si mundesh te me bindish mua qe ti po njeh Biblen e cila ne krahasim me shkencen eshte 1.000.000 here me e komplikuar!!!
    Ne shkence ne uji eshte H2O si ne Shqiperi , ashtu edhe ne Amerik, Azi biles edhe ne viset e prapambetura Afrikane!!! Pra meson te njejten gje , shum thjeshte !!!
    Ne Bibel cfar shkruhet ne nje kaptine , nuk shkruhet ne tjetren , pra shum e komplikume sepse duhet te vrasesh mendjen shum qe ti dalish ne qosh asaj koklavitje te informacionit ne Bibel.
    Shkurt e shqip, perderisa ti mohon shkencen , ti nuk je kompetent te folish per fe !!!

GV_USA
    Ne ne shkollen fillore e kemi mesuar se toka eshte e vjeter me miliona vite, dhe se njeriu e ka prejardhjen prej majmunit po nuk di se sa shkencore eshte kjo, une personalisht nuk i besoj kesaj teorie. Shkenca nuk po mundet te jape pergjigje per shume gjera qe kane ndodhur me qindra vite me pare, e aq me pak se si dhe kur u krijua Toka. E si percaktohet kjo periudhe kaq e gjate, pra me miliona vite me perpara, ndoshta jo me injorance dhe hokus pokus.

Respekt

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Pra me krishtrimin u abuzua, sepse ne dhjaten e vjeter nuk ka lufte.
    Po me islamin nuk po abuzohet aspak, sepse une e njoh mire dhe te mos te vijne ketu disa e te thone se une nuk e njihkam mire fene tuaj, sepse kam qene dhe vet besimtar, une e kam pare dhe jetuar islamin nga nje pikpamje besimtari prandaj kur flas nuk ja fus kot, ne islam pushtimi dhe lufta ne emer te fese jo vetem qe nuk kritikohet, por nxitet dhe justifikohet.
    Ne Dhiaten e Vjeter ka lufte, sidomos kur Zoti ka urdheruar zhdukjen e popujve qe nuk kishin kurrfare kriteri, qe shkonin ne shkatrrim prej incesti e deri ne sakrificen njerzore ndaj idhujve. Pra kjo eshte gjykim i nje populli ne nje rast dhe kohe te caktuar dhe nuk eshte zbulesa perfundimtare dhe Bibla thote se Jezusi eshte zbulesa perfundimtare dhe fizike e Zotit, pra se Zoti u misherua.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •