Close
Faqja 318 prej 1135 FillimFillim ... 218268308316317318319320328368418818 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,171 deri 3,180 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Urim i mencur, per dike qe jeton ne nje interregnum ndermjet mediokritetit dhe idiokracise.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Sepse eshte kulti dhe doktrina me shkatrrimtare qe i ka sjelle botes miliona viktima, ku eshte perhapur aty ka pasur vetem urrejtje, persekutime, shkatrrim, dhe lumenjte e gjakut kane rrjedhur kurre pa ndale, edhe sot vazhdon me te njejtin avaz. Perderisa Jezusi i ka urdheruar dishepujt e Tij qe te lejne jetet e tyre per te miren e te tjereve duke e ndjekur shembullin e Tij dhe duke u premtuar Shpetimin prej Zotit, Muhamedi i ka derguar te tjeret qe t'i vrisnin armiqte e tij duke u premtuar cmenduri. Ky eshte mendimi im, nese flas sinqerisht, megjithese une nuk deshiroj te fyej te tjeret dhe besimin e tyre sepse une i dua edhe myslimanet.

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Perse islami eshte antipatik per joislamiket?
    ky eshte nje fakt kokforte.
    ne bote ka shume fe dhe sekte,por islami eshte shume antipatik,te gjithe jo islamiket nuk kane ndonje konsiderate per kete fe,perveēse negative.
    psh, une jam ateist(dhe si une ka shume)por fete e tjera si krishterimi,budizmi,hebraizmi,hinduizmi,dhe keto me te rejat perendimore,nuk me japin asnjelloj bezdie.
    une besoj se arsyeja eshte se keto nuk jane aspak agresive krahasuar me islamin,i cili eshte nje doktrine mbytese e dhunshme,i cili kerkon nje lufte totale kunder jo besimtareve apo besimtareve te feve te tjera.
    doktrina e krishtere psh,nuk kerkon qe te luftohen jo besimtaret,te vriten etj etj.perkundrazi jezusi i tyre shfaqet mjaft paqesor ne librat e tyre "te shenjte".

po ju si mendoni?
    Se pari ti ke hap nje tem te panevojshme, ti ske njohuri fare me kete tem, qellimi yt eshte qe te nxisesh sa me shum njerz te fyejn Islamin, qe kjo tregon se cfar edukate ke tij. Ti edhe pse pohon se je ateist, ti kete e ke vetem mask sepse ti je nje i krishter i lajthitur fare dhe mundohesh, qe nga perpektiva e nje ateisti te jep komente rreth Islamit. Por ne te vertet je shum larg realitet dhe te vertetes. Kjo mund te jet edhe injoranc e jotja, por mund edhe te shtiresh, vetem per te ia arrit nje qellimi per nje luft dhe propagant kunder Islamit. Por Islami eshte drita dhe rruga e vetme e vertet dhe te gjith ata qe jan kunder Islamit jan ne luft te drejtperdrejt me Allahun dhe padyshim se te gjith ata qe luftojn kunder Allahut jan te humbur.

i/e regjistruar Maska e sniper-1
    Anėtarėsuar
    19-04-2008
    Postime
    30
    kisha pas nje apel te gjith muslimanet ne kete forum te mos pegjijen ne ksi tema apo pytje paledhje qe jan, shfardo qe te thojn keta per islamin fen e Allahut ai do te ju hakmiret

e kshu qe hiqnu sa ma shum fjaleve me keta te prishur se esht shum nje koh e shkurte kur te dalin para Allahut e japin llogari keta vet , pomos bine preh e ketyre edhe ju vllazni
    paqja e Allahut qoft mbi ju

kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    nuk eshte Al Kaeda teroriste
    as bin ladeni as nje xhihadist nuk mund te jete terorrist

as nje qe lufton ne luften e shenjte (xhihad ) nuk eshte terorrist

SEPSE ZBATOJNE RREGULLAT E KURANIT
    ZBATOJN ATO QE THUHEN NE KURAN
    ME PAR E KISHA QUAJTUR TERORISTE VETE KURANIN DHE E KISHA NDALUAR LEXIMIN E TIJ DHE SHTYPIN QE TE MOS SHTYPI ME KURAN AS NJE SHTYPSHKRONJE SE DERI SA NUK DO NDALOHET KY LIBERE KAQ TRISHTUES DHE HOROR , NUK DO KET PAQE NE BOTEN MBARE

A PAJTOHENI ME KETE ?
    Zoti ėshtė dashuri

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    un jam ateist dhe urrej cdo fe nisoj

islam=krishterim=budizem=hinduizem=judaizem=budall allik

nuk mund te quhesh ateist kur disa fe i pelqe e disa jo.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Kogja shpesh pe perdorni qeta qengj i Perendise po ju nime a keni mesu shqip najher a ? Ju flitni per dike kret tjeter pastaj kthehni prap aty edhe thuani po folim per te njejten , edhe nje gje pasi sipas teje Jezusi eshte Perendia pse ai u desh te vije dhe te kryqohet per ty dhe ti merr mekatet e tua sipas jush , po te ishte keshtu per mekate ai do te mund te ti falte dhe s do kishte nevoj fare sipas jush qe mendoni se eshte Perendi ndoshta e ke kuptuar .

SHUME THJESHTE ESHTE PER TU KUPTUAR ELDONEL

para se te vij Jezusi shume hebrej benin flijime per shlyerjen e mekateve edhe Abrahami eshte nje shembull sepse perendia deshi ta provoi besimin e tij qe ka ndaj perendise edhe ne vend qe te pres djalin e tij Perendia dergon nje qengj per flijim pastaj kemi edhe nje shembull nga djemt e Adamit Kainin edhe Abelin por qe te dy i bene flijime Perendise por Perendia qmoi flijimin e Abelit sepse ishte nje Kurban
    edhe sot shume musliman bejne te njejten gje kur prejn kurban per shlyerje te mekateve sepse muhamedi nxorri shum shembuj nga doktrina hebreje kemi para sysh edhe shume ligje qe sot ka sheriati kur nje grua qe ben tradheti bashkshortore te mbytet me gure keto kan qene ligje para Jezusit ne Testamentin e vjeter po Ai tha qe kam ardhur per te ju hequr ligjin sepse une do flijohem per ju

duje e provokuar Jezusin edhe ata qe ishin me besimtare te ligjit per ta sprovuar Jezusin ata e prune nje grua edhe i thane qe e zume ne flagrance qka thua ti bejme kesaj ta mbysim me gure ashtu si shkruan ne ligj por Ai nuk foli por e morri gruan edhe e vendosi ne mes per ta goditur edhe shkroi ne toke kush eshte pa mekat ne te goditi ndaj kesaj gruaje por ata u larguan qe te gjithe sepse te gjith kishin bere mekate apo tradheti bashkshortore

ESHTE SHUME E THJESHTE PER TU KUPTUAR
    Zoti ėshtė dashuri

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga altruisti_ek84 Lexo Postimin
    Se pari ti ke hap nje tem te panevojshme, ti ske njohuri fare me kete tem, qellimi yt eshte qe te nxisesh sa me shum njerz te fyejn Islamin, qe kjo tregon se cfar edukate ke tij. Ti edhe pse pohon se je ateist, ti kete e ke vetem mask sepse ti je nje i krishter i lajthitur fare dhe mundohesh, qe nga perpektiva e nje ateisti te jep komente rreth Islamit. Por ne te vertet je shum larg realitet dhe te vertetes. Kjo mund te jet edhe injoranc e jotja, por mund edhe te shtiresh, vetem per te ia arrit nje qellimi per nje luft dhe propagant kunder Islamit. Por Islami eshte drita dhe rruga e vetme e vertet dhe te gjith ata qe jan kunder Islamit jan ne luft te drejtperdrejt me Allahun dhe padyshim se te gjith ata qe luftojn kunder Allahut jan te humbur.
    Nuk jam i detyruar te te spjegoj ty se ēfare jam une,ateist apo i krishtere,sepse e thone mjaft shkrime te miat ne kte forum.me quaj si te duash ti,nuk ma ndjen shume,por nje gje eshte e sigurt jam joislamik.
    siē dihet fare mire ,sot ne bote kemi te ashtuquajturin konfliktin e civilizimeve,ndermjet civilizimit perendimor dhe atij arabo-islamik tejet i prapambetur.kjo eshte lufta e ftohte e diteve te sotme,civilizimit perendimor i duhet te perballet me nje religjion dogmatik,te prapambetur,intolerant dhe te dhunshem siē eshte islami.
    dihet qe ne fillim te lojes kush eshte i destinuar te humbi,ai eshte islami,do te shkoje ne koshin e plehrave te historise,dhe nuk ka sesi te ndodhi ndryshe.

ps.ju lutem mos e ktheni temen ne sulme personale ndermjet antareve
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Archicad
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Ne boten tridimensionale
    Postime
    283

Ti!!!!

Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    nuk eshte Al Kaeda teroriste
    as bin ladeni as nje xhihadist nuk mund te jete terorrist

as nje qe lufton ne luften e shenjte (xhihad ) nuk eshte terorrist

SEPSE ZBATOJNE RREGULLAT E KURANIT
    ZBATOJN ATO QE THUHEN NE KURAN
    ME PAR E KISHA QUAJTUR TERORISTE VETE KURANIN DHE E KISHA NDALUAR LEXIMIN E TIJ DHE SHTYPIN QE TE MOS SHTYPI ME KURAN AS NJE SHTYPSHKRONJE SE DERI SA NUK DO NDALOHET KY LIBERE KAQ TRISHTUES DHE HOROR , NUK DO KET PAQE NE BOTEN MBARE

A PAJTOHENI ME KETE ?
    Krishterprizren Une te kisha shpalle terroristin kryesor te ketij Forumi te nderuar. Une skam pa TERRORIST me te madh se ti. Une e kisha ndaluar qasjen tende ne jeten shoqerore, qasjen ne internet. Mos te te shtyp asnje automobil e as shtypshkronje qe je kaq trishtues dhe horror. Nuk do te kesh paqe ne jeten tende. Hajt shnet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Archicad : 07-05-2008 mė 19:13

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2005
    Postime
    297

Lightbulb

Deri sa besimet tjera predikojn dhe mesojn mardhanje te mira mes njerzimit,besimeve dhe kulturave e traditave dhe historis si dhe mirekutim ndaj racave,kombeve e krahinave,dhe respekt ndaj natures e krijesave .
    Islami ben te kunderten:
    Sepse Islami nuk asht fe apo besim por asht dhune dhe mashtrim e krijuar nga e keqja(djalli).
    Islami ne te perfaqeson te gjitha te keqijat qe ka bota ne vehte, Zotin e paraqet si nji perbindsh,tiran,qe tallet me njerzimin.
    Mashkullin e kthen ne nji terrorist dhe diktator e dhunues e femren ne nji sherbetore te pa as nji te drejt,vetem si nji objekt ku mashkulli kruen nevojat fiziologjike.
    Ata qe vertet i shkojn mbrapa kesaj ideologjije politiko-shkatrruese sjan gja tjeter por ose injoranta ose bij neperkash,te udhezuar nga Satanai,per te prish paqen dhe mireqenjen njerzore.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •