Vellezer e motra besimtare dhe laike!
I vetmi burim informacioni i pershtatshem per kohen e Revelates Hyjnore Islame
ishte Libri sepse po te kid=shte sjellur Zoti dicka tjeter te'perparuar' teknologjikisht do te konsiderohej magji sic u abuzua me shume te tjera!os harrojme se po flasim per nje kohe kur njerezit nuk dinin me lexuar!
POr ne kemi hadithe profetike nga Muhammedi a.s. per daljen e televizorit dhe revolucionit proshkencor!
Hadithe te sakta!
Ju pershendes te gjitheve!
shoko ta jap une pergjigjen por kam pak pune tani
ta shkruaj pastaj
ciao!
Arritja tek Allahu i Lartesuar mund te arrihet vetem vetem me ane te meditimit te Lire!
Te dashur vellezer e motra besimtare e laike!
A e dini qe shkaku kryesor i renies se darvinizmit eshte se NUK KA ASNJA ARGUMENT?
A nuk mjafton kaq?!
KA edhte plot te
tjera kunderargumente ndaj darvinizmit!
Faleminderit per mirekuptimin!
Ju pershendes!
Kur ndodhemi ne disa caste kritike per jeten, edhe ne veshtersi te ndryshme..
Te gjith i kthejm syte nga zoti, edhe pse tani themi qe "nuk egziston"![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
(shtatit i thuhet shtat sepse njeriu eshte i gjate sa shtate pellembe te tij te shtrira mire).
Me duhet te bej pergezime te vecanta. Jam torturuar gjate ti gjej shpjegim por pa fryt. Foljet sta-re e stay ishin te pathyeshme.
3 pellembe shtati e 7 pellembe mjekra eshte miti qe e zbulon kete fjale. Normalisht njeriu eshte shtat pellembe i gjate e mund te kete deri ne 3 pellembe mjeker,kurse ky jepet i kunderti per te treguar anormalitetin e njekohesisht na jep edhe te verteten. Trupi ne lashtesi matej ne menyre gati te pagabueshme 7 here pellemben e njeriut.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Krijoni Kontakt