Close
Faqja 311 prej 1135 FillimFillim ... 211261301309310311312313321361411811 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,101 deri 3,110 prej 11341
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga aspira Lexo Postimin
    Sikur te kesh para nje tavoline me nje gote sode dhe nje embelsire dhe une te sugjeroj te marresh embelsiren kurse ti me thua se insiston te soda; une te pergjigjem "Mire pra te befte soda!"
    ja nje argument i forte,i pa kundershtushem i egzistences se zotit.....madheshtia e teologjise islameqe te ze mat,nuk ke mo ēa t'thush asigjo.

ps.un po zgjedh omelsiren
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195
    Vellezer e motra besimtare dhe laike!
    I vetmi burim informacioni i pershtatshem per kohen e Revelates Hyjnore Islame
    ishte Libri sepse po te kid=shte sjellur Zoti dicka tjeter te'perparuar' teknologjikisht do te konsiderohej magji sic u abuzua me shume te tjera!os harrojme se po flasim per nje kohe kur njerezit nuk dinin me lexuar!
    POr ne kemi hadithe profetike nga Muhammedi a.s. per daljen e televizorit dhe revolucionit proshkencor!
    Hadithe te sakta!
    Ju pershendes te gjitheve!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga aspira Lexo Postimin
    POr ne kemi hadithe profetike nga Muhammedi a.s. per daljen e televizorit
    wow,paska thon meti qe do ket televizor,bravo meti
    UNE JAM TI-TI JE UNE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195
    shoko ta jap une pergjigjen por kam pak pune tani
    ta shkruaj pastaj
    ciao!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195
    Arritja tek Allahu i Lartesuar mund te arrihet vetem vetem me ane te meditimit te Lire!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195
    Te dashur vellezer e motra besimtare e laike!
    A e dini qe shkaku kryesor i renies se darvinizmit eshte se NUK KA ASNJA ARGUMENT?
    A nuk mjafton kaq?!
    KA edhte plot te

tjera kunderargumente ndaj darvinizmit!
    Faleminderit per mirekuptimin!
    Ju pershendes!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kur ndodhemi ne disa caste kritike per jeten, edhe ne veshtersi te ndryshme..
    Te gjith i kthejm syte nga zoti, edhe pse tani themi qe "nuk egziston"
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    ok po ta rrezoj qe zoti eshte perfekt.
    nje zot perfekt nuk mund te krijonte satanin e keq jo perfekt(zoti thuhet qe eshte i gjithedijshem,keshtu qe nuk pin uje ajo qe thone fetaret se ne fillim zoti krijoi satanin nje engjell perfekt dhe ky u rebelua etc)

pra nga perfeksioni nuk mund te buroje imperfeksioni,eshte absurde.......pra kemi gjithshka imperfekte sipas meje.
    Satani eshte shpikur ne shek 5 p.l.k . Nese ka nje Zot te gjithefuqishem nuk mund te kete rivale te tij. Satani si rival i zotit eshte shpikje hebraike.
    Te thashe nese do te diskutosh per te gjitha cfare thone shkrimet hebraike atehere une dorezohem.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Satani eshte shpikur ne shek 5 p.l.k . Nese ka nje Zot te gjithefuqishem nuk mund te kete rivale te tij. Satani si rival i zotit eshte shpikje hebraike.
    Te thashe nese do te diskutosh per te gjitha cfare thone shkrimet hebraike atehere une dorezohem.
    ok,i leme shkrimet hebraike,flasim per "zotin" e filozofeve,idene absolute etj.
    por cili eshte koncepti jot i ketij "zoti"?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    (shtatit i thuhet shtat sepse njeriu eshte i gjate sa shtate pellembe te tij te shtrira mire).

Me duhet te bej pergezime te vecanta. Jam torturuar gjate ti gjej shpjegim por pa fryt. Foljet sta-re e stay ishin te pathyeshme.
    3 pellembe shtati e 7 pellembe mjekra eshte miti qe e zbulon kete fjale. Normalisht njeriu eshte shtat pellembe i gjate e mund te kete deri ne 3 pellembe mjeker,kurse ky jepet i kunderti per te treguar anormalitetin e njekohesisht na jep edhe te verteten. Trupi ne lashtesi matej ne menyre gati te pagabueshme 7 here pellemben e njeriut.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •