Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
nese nuk te pelqen tema ime shmange kete teme , pse po ju djeg te gjithve perse sjalla fakte te verteta mbi jeten private te muhamedit apo
edhe kush te tha ty qe vij nga prizreni
dhe artemije ka shume mardhenje me xhihadistet se ja don te keqen kombit (urrejn ameriken qe na ndihmoi per pavarsine e kosoves )
Zoti ėshtė dashuri
une nuk i kam numeruar,por nuk eshte dhe aq me randesi numri se sa realiteti i kosovarve te cilet kane sakrifikuar jeten e tyre per liri dhe pavarsi,une theksova se si mysliman si te krishtere kan sakrifikuar per kosoven e pavarur!!
kurse parafolesi Krishterprizeren kerkon qe te mohojne cdo gje te mire qe behet ne interes te kombit nga myslimanet,dhe per cudi ti Toni77 nuk i dhe nje pergjegje atij!kurse mua me kerkove nese i kam numeruar!!!
jo nuk i kam numeruar,por te garantoj se dhe sikur sebashku ti numeronim perqindja do dilte dhe me e larte se ajo qe une solla te paren here!!
Cilet te krishtere kane sakrifikuar?
Ata qe vizatonin kryqin ne dyer te shtepive per t'iu bere me dije serbeve se jane te krishtere dhe qe te mos u djegin shtepite?
phuuu.
Why do people with closed minds always open their mouths?
Shiko, ju nuk e kuptoni se Muhamedi ka qene i detyruar te martohet me te mituren ne fjale sepse ajo ishte bartese e pushtetit qe e fitoi ky me martese. Po te mos martohej me te, ti kurre nuk do ta kishe degjuar emrin e tij. Por ajo ia siguronte pushtetin vetem ketij e jo edhe pasardhesve, bile ky nuk kishte te drejte te kete pasardhes me gjakun e saj fare. Prandaj i etshem per pushtet beri ligje te reja te cilat femren e cveshnin jo vetem nga pushteti por edhe nga te drejtat elementare njerezore. Nejse, kjo histori e thelle Hermetike qe nuk i lejohet njeriut te thjeshte.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Baptist!
nuk kuptoj se ku ti po e shikon shperdorimin qe ti pretendon se une po i bej emrit te UCK!???
sa per sqarim une kam theksuar dikun me larte per UCK se;UCK dhe luftetaret e saj nuk ishin te importuar nga vendet per rreth kosoves,por qe te gjithe ishin bij dhe bija te kosoves te cilet i perkisnin besimit mysliman rreth 99%e tyre,po ashtu kam theksuar se ne UCK kane kuntribuar dhe sakrifikuar edhe te krishteret e kosoves te cilet perbenin rreth 1%te UQK!!prandaj une kam respektin dhe perulem para tyre per te gjithe ata te cilet skrifikuan jeten e tyre per pavarsine e kosoves,si per mysliman ashtu dhe per te krishtere shqiptar!!
kete une e kisha thene dikun me larte,pas nje citimi te Patriotit tend KRISTIPRIZEREN,i cili kerkonte qe kosovaret duhet qe te konvertohen te gjithe ne te krishtere,se ne te kundert po qendruam mysliman keshtu sic jemi sot sipas Kristprizren, Amerika nuk do na mbeshtese!!!!!
prandaj une e bera komenti tim ne lillje me UCK duke thane se mysliman ishin dhe ne lufte,dhe ate dite qe u shpall pavarsia,dhe Amerika e din shum mire se kosovaret jane mysliman,prandaj USA ishte e para qe e njohu Pavarsine e kosoves!!
keshtu qe une personalisht jo qe jo,por dhe ti Baptist nuk duhet ngaterruar ekstremistet katolik apo mysliman qofshin ata, me ceshtje mallore kombetare!!
une personalisht i perkas besimit Mysliman dhe ndihem shum mire dhe krenare,por njehkosisht te respektoj dhe te tjeret dhe besimin e secilit pamvarsisht se ciles fe i perkasin ata!!madje per katoliket shqiptar ne te gjitha trojet ku ndollen kam respekt pasi jane shqiptar dhe kane dhe ata kontributin e tyre per ceshtjet mallore kombetare!!
por une do ju beja thirrje te gjithvet qe mos te abuzojne duke fyer besimin e te tjervet!!madje eshte turpi me i mall qe njerez te cilet nuk kane horizont fare per fene dalin ketu dhe hapin tema fyese kundra Islamit!!
dhe me e keqja eshte se keta tipa harrojne fare se shqiptaret mysliman perbejne mbi 75%te popullsise ne shqipri!
respekt!
O edhe ne qofshin jo vetem ne shqiperi por ne te gjitha trojet shqiptare -jo 70% sa po thua ti (e qe nuk esthe aspak e vertete) por 1001% me trashegimi qe ju po e quani islame (qe poashtu eshte gabim), serish keta shqiptar nuk do te kene asgje te perbashket me islamin.
Dhe kurre nuk do te ndihen si te tille por si shqiptar qe feja iu imponua me zor nga turqit qe ne fakt nuk ishin muslimane fare por sufiste. Edhe ne kete pike pjesa me e madhe e shqiptareve refuzoi pra ta marre fene origjinale te turkut dhe shumica u beme musliman dhe ate sunite por qe ne fakt nuk e praktikonim, sepse ne privatesi vazhonim te ishim kriptokatolike me mera muslimane sikur qe jam plotesisht i bindur qe ka qene edhe familja jote para jo me shume se 120 vejtesh.
Nje shqiptar me vetedije shqiptare kurre ne jete nuk do te arrije te ofendohet kur dikush kritikon islamin sepse islami tek e fundit nuk eshte fe por agjende.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt