Close
Faqja 286 prej 1135 FillimFillim ... 186236276284285286287288296336386786 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,851 deri 2,860 prej 11341
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    Tema te tilla qe ngjallin nxitim ne mendim nuk i vlejne forumit tone.....une them te hiqet kjo teme nga forumi fare. Nuk ja vlen te diskutohet.
    Edhe une pajtohem me homzen sepse kjo tem bashk me hapesin e saj

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga besi84 Lexo Postimin
    @krishterprizren
    Ti se pari duhet ta kuptoshe dallimin mes haditheve dhe Kuranit.
    Hadithet kane treguar (jo pak here) se nuk u jan rezistuar kohes dhe kane pesuar ndryshime drastike.
    Diqka qka nuk mundet te ndodhe me shkrimet e shenjta Kuranore.
    Delja di vetem te kullose - s'di te beje dallime.

Une nuk e di pse kjo teme eshte ke TOLERANCA FETARE kur ofendon ndjenjat e nje grupi besimtaresh nga nje i krishter i Prizrenit qe e ka kryqezuar Artemije .

TOLERANCE QUHET KJO???
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Delja di vetem te kullose - s'di te beje dallime.

Une nuk e di pse kjo teme eshte ke TOLERANCA FETARE kur ofendon ndjenjat e nje grupi besimtaresh nga nje i krishter i Prizrenit qe e ka kryqezuar Artemije .

TOLERANCE QUHET KJO???
    nese nuk te pelqen tema ime shmange kete teme , pse po ju djeg te gjithve perse sjalla fakte te verteta mbi jeten private te muhamedit apo

edhe kush te tha ty qe vij nga prizreni
    dhe artemije ka shume mardhenje me xhihadistet se ja don te keqen kombit (urrejn ameriken qe na ndihmoi per pavarsine e kosoves )
    Zoti ėshtė dashuri

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    ne baze te perqindjes religjoze te kosovarve,i bie qe dhe ne UCK te ken qene rreth 99%te besimit mysliman,pa dashur ketu te mohohen dhe vlerat e atyre shqiptarve te krishter kosovare qe dhe ata kan kontribua dhe sakrifikuar per kombin!!

A i pate numrue a? Ja se qfar vlersimi bėnė!!
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga toni77_toni Lexo Postimin
    A i pate numrue a? Ja se qfar vlersimi bėnė!!
    une nuk i kam numeruar,por nuk eshte dhe aq me randesi numri se sa realiteti i kosovarve te cilet kane sakrifikuar jeten e tyre per liri dhe pavarsi,une theksova se si mysliman si te krishtere kan sakrifikuar per kosoven e pavarur!!

kurse parafolesi Krishterprizeren kerkon qe te mohojne cdo gje te mire qe behet ne interes te kombit nga myslimanet,dhe per cudi ti Toni77 nuk i dhe nje pergjegje atij!kurse mua me kerkove nese i kam numeruar!!!
    jo nuk i kam numeruar,por te garantoj se dhe sikur sebashku ti numeronim perqindja do dilte dhe me e larte se ajo qe une solla te paren here!!

Nallban Maska e alko71
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    707
    Cilet te krishtere kane sakrifikuar?
    Ata qe vizatonin kryqin ne dyer te shtepive per t'iu bere me dije serbeve se jane te krishtere dhe qe te mos u djegin shtepite?

phuuu.
    Why do people with closed minds always open their mouths?

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Labeati Lexo Postimin
    Gjynah qe nuk mujti me ba ndoj femi, megjithese pat femna me shumice, prej 9 vjec e perpjete ...

Ndoshta po te mos kishte qene aq xheloz e egoist, e te mos i kishte mbajte te mbyllyna ne harem, edhe mund ta kishte pase ndoj trashegimtar pak me ndihmen e Allahut e ma shume me ate te shokeve...
    Shiko, ju nuk e kuptoni se Muhamedi ka qene i detyruar te martohet me te mituren ne fjale sepse ajo ishte bartese e pushtetit qe e fitoi ky me martese. Po te mos martohej me te, ti kurre nuk do ta kishe degjuar emrin e tij. Por ajo ia siguronte pushtetin vetem ketij e jo edhe pasardhesve, bile ky nuk kishte te drejte te kete pasardhes me gjakun e saj fare. Prandaj i etshem per pushtet beri ligje te reja te cilat femren e cveshnin jo vetem nga pushteti por edhe nga te drejtat elementare njerezore. Nejse, kjo histori e thelle Hermetike qe nuk i lejohet njeriut te thjeshte.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Qe eshte kjo e vertet eshte me se e vertet , nje fshat ka ngjitur kryqat ne dyr per ti mos i sulmuar serbet po qka ti bejshe te shtenave qe kane ardhur nga ai fshat , nga disa pjestar te UQK - se jo te ati fshati po nga tjera vende , pasi ti je i Kosoves pyet ti vet rreth kesaj . Per ta vertetuar kete ma gjej nje deshmor nga ana e tyre , edhe nje here ju kam ba kete pyetje askush nuk jeni pergjigjur perveqese njeri qe me ka dhene pergjigje ne lidhje me ndihma mjeksore e gjera te tilla se per deshmor ne lufterat e fundit nga ana e krishtereve askush nuk me dhan pergjigje ne lidhje me kete .
    Po pse ia fut kot or trim, ne cilin fshat?
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Mik i dashur, si shume shperdorim po kerkon te besh me emrin e UCKs. Nga UCK jane perjashtuar si qente ata qe kishin shkuar me qellime fetare, - nese nuk e di, une ti jap me emra tre prej te cileve kane qene per jave te tera ne TVte serbe qe u bente reklame kuptohet anti-shqiptare se si UCK perbehet nga terroristet islamik e te ngjshme.

Por kjo nuk pinte uje, sepse e gjithe bota e dinte se ata u zune nga policia serbe vetem pse ishin perjashtuar nga radhet e UCK-s pikerisht per arsye se benin propagande fetare.

Per sa i perket Muhamedit dhe akuzes ndaj tij une mendoj se ai eshte penduar.
    Baptist!
    nuk kuptoj se ku ti po e shikon shperdorimin qe ti pretendon se une po i bej emrit te UCK!???
    sa per sqarim une kam theksuar dikun me larte per UCK se;UCK dhe luftetaret e saj nuk ishin te importuar nga vendet per rreth kosoves,por qe te gjithe ishin bij dhe bija te kosoves te cilet i perkisnin besimit mysliman rreth 99%e tyre,po ashtu kam theksuar se ne UCK kane kuntribuar dhe sakrifikuar edhe te krishteret e kosoves te cilet perbenin rreth 1%te UQK!!prandaj une kam respektin dhe perulem para tyre per te gjithe ata te cilet skrifikuan jeten e tyre per pavarsine e kosoves,si per mysliman ashtu dhe per te krishtere shqiptar!!

kete une e kisha thene dikun me larte,pas nje citimi te Patriotit tend KRISTIPRIZEREN,i cili kerkonte qe kosovaret duhet qe te konvertohen te gjithe ne te krishtere,se ne te kundert po qendruam mysliman keshtu sic jemi sot sipas Kristprizren, Amerika nuk do na mbeshtese!!!!!
    prandaj une e bera komenti tim ne lillje me UCK duke thane se mysliman ishin dhe ne lufte,dhe ate dite qe u shpall pavarsia,dhe Amerika e din shum mire se kosovaret jane mysliman,prandaj USA ishte e para qe e njohu Pavarsine e kosoves!!
    keshtu qe une personalisht jo qe jo,por dhe ti Baptist nuk duhet ngaterruar ekstremistet katolik apo mysliman qofshin ata, me ceshtje mallore kombetare!!
    une personalisht i perkas besimit Mysliman dhe ndihem shum mire dhe krenare,por njehkosisht te respektoj dhe te tjeret dhe besimin e secilit pamvarsisht se ciles fe i perkasin ata!!madje per katoliket shqiptar ne te gjitha trojet ku ndollen kam respekt pasi jane shqiptar dhe kane dhe ata kontributin e tyre per ceshtjet mallore kombetare!!

por une do ju beja thirrje te gjithvet qe mos te abuzojne duke fyer besimin e te tjervet!!madje eshte turpi me i mall qe njerez te cilet nuk kane horizont fare per fene dalin ketu dhe hapin tema fyese kundra Islamit!!
    dhe me e keqja eshte se keta tipa harrojne fare se shqiptaret mysliman perbejne mbi 75%te popullsise ne shqipri!

respekt!

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    O edhe ne qofshin jo vetem ne shqiperi por ne te gjitha trojet shqiptare -jo 70% sa po thua ti (e qe nuk esthe aspak e vertete) por 1001% me trashegimi qe ju po e quani islame (qe poashtu eshte gabim), serish keta shqiptar nuk do te kene asgje te perbashket me islamin.
    Dhe kurre nuk do te ndihen si te tille por si shqiptar qe feja iu imponua me zor nga turqit qe ne fakt nuk ishin muslimane fare por sufiste. Edhe ne kete pike pjesa me e madhe e shqiptareve refuzoi pra ta marre fene origjinale te turkut dhe shumica u beme musliman dhe ate sunite por qe ne fakt nuk e praktikonim, sepse ne privatesi vazhonim te ishim kriptokatolike me mera muslimane sikur qe jam plotesisht i bindur qe ka qene edhe familja jote para jo me shume se 120 vejtesh.

Nje shqiptar me vetedije shqiptare kurre ne jete nuk do te arrije te ofendohet kur dikush kritikon islamin sepse islami tek e fundit nuk eshte fe por agjende.
    Aeneas Dardanus

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •