Close
Faqja 284 prej 1135 FillimFillim ... 184234274282283284285286294334384784 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,831 deri 2,840 prej 11341
    kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga bakudr Lexo Postimin
    O krishterprizren, me sa te jane drejtuar te tjeret, thuhet se je protestant. Shiko pak historine e do shikosh se kur europa ju izoloi per arsye se nuk ishit katolik dhe kur po vdisnit per buke ishin anijet muslimane qe ju derguan patate e miell.
    po shifet se kush kujt po i ndihmon po shifet shume mire
    Zoti ėshtė dashuri

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin

sa i do allahu njerzit ke do e shpeton ke do nuk e shpeton dmth allahu qenka fajtor qe nuk do te shpetohen shume njerez

Ky allah me tremb
    O njeri i manget, po qka po fol palidhje allahile..

Allahu jon, dhe Zoti juaj(qe me shum e personifikoni me krishtin) jan nje o torollak..
    pse ke nderruar fene nese vazhdon te shajsh Zotin..
    me mir bashkangjitu me keta miqt e majmunave ti ....
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga bakudr Lexo Postimin
    O krishterprizren, me sa te jane drejtuar te tjeret, thuhet se je protestant. Shiko pak historine e do shikosh se kur europa ju izoloi per arsye se nuk ishit katolik dhe kur po vdisnit per buke ishin anijet muslimane qe ju derguan patate e miell.

ARABET ERDHEN E NA QLIRUN NGA DJAJT E SERBISE EDHE ARABIA NA PRANOI SI SHTET E PARA PAJ DIKUR EDHE SERBIA DO NA PRANOI POR DIKUR
    Zoti ėshtė dashuri

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga sam1r Lexo Postimin
    O njeri i manget, po qka po fol palidhje allahile..

Allahu jon, dhe Zoti juaj(qe me shum e personifikoni me krishtin) jan nje o torollak..
    pse ke nderruar fene nese vazhdon te shajsh Zotin..
    me mir bashkangjitu me keta miqt e majmunave ti ....
    UNE SPO SHAJ ZOTIN PO KURANI PO SHAN ZOTIN SE PO E PARAQET NJE ZOT SHUM TE KEQ E TE DHUNSHEM O TOROLLAK
    Zoti ėshtė dashuri

Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    UNE SPO SHAJ ZOTIN PO KURANI PO SHAN ZOTIN SE PO E PARAQET NJE ZOT SHUM TE KEQ E TE DHUNSHEM O TOROLLAK
    Po qka po thu bre...
    e Bibla jote tash qysh e paraqet, a mos noshta ske pas kohe me lexu hala, se tek e ke ndru fen qitash...
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Po qka po thu bre...
    e Bibla jote tash qysh e paraqet, a mos noshta ske pas kohe me lexu hala, se tek e ke ndru fen qitash...
    UNE SKAM NDRUE FE POR KERKOVA TE VERTETEN DHE GJETA
    EDHE TY TE NJOFTOJ SE NESE E DESHIRON TE VERTETEN KERKO DHE DO TA GJESH NE BOTE JAN ME SHUME SE 2000 FE POR SECILI PJESTAR I CDO FEJE PRETENDON SE ESHTE E VERTETE POR TI KERO DHE DO E GJESH SE PO U LINDE NE NJE FAMILJE BUDISTESH DO TE THOJE ME KEMBENGULJE SE BUDIZMI ESHTE FE E VERTETE
    Zoti ėshtė dashuri

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ore cun, askush nuk i mohon keto, hadithe te tilla jane shkruajtur, kjo nuk diskutohet.
    Diskutohet vertetesia e tyre, ti je nje tip ose te pakten kete pershtypje len, qe beson cdo gje qe shkruhet!!!
    Ato 72 virgjereshay nuk permenden fare ne Kuran, si mendon ti, te kishte qene e rendesise se madhe, Allahu do ta lente jashta Kuranit nje gje te tille?!!!
    Ne Kuran Allahu thot qe ky eshte liber i qarte dhe se sikur krejt oqeanet te kishin qene ngjyre me para do te soseshin oqeane se sa fjalet e Allahut!
    Mos u merzit fare se nuk te presin ty ose ndonje njeri tjeter ne boten tjeter 72 virgjeresha.
    Nuk e kuptoj pse e ke kaq te veshtire te pranojsh realitetin dhe te verteten se keto hadithe qe ceken ti nuk kane te bejne fare ne fene Islame, aspak, hiq, zip, nada!!!
    Muslimani i verteten nuk beson fjalet e njerezve tjere ( hadithet jane fjale njerezish ), por beson Kuranin qe eshte i garantuar qe rrjedh 100% nga Perendija dhe se aty nuk ka gabime!!!
    Po nuk i kuptove keto fjale nuk ke kurre per te kuptuar asgje ne lidhje me fene islame!

Besoj qe me shum nuk kam nevoje te shkruaj.

Me respekt,
    GV_USA
    besoj qe ke shkruajtur me teper se duhet!!!
    une dhe secili qe ka sadopak moral e kupton menyren tende te debatit,shume te kulturuar madje dhe plot argumente!!
    por e keqja eshte kur ne fund te citimit tend vendos kete shprehjen me poshte!!
    Besoj qe me shum nuk kam nevoje te shkruaj.

Me respekt,
    GV_USA
    tani dua te te pyes ty,ne se vertet keta tipa qe ti ju jep pergjegje meritojne qe te ju japesh dhe respekt??une mendoj se nuk e meritojne nje gje te tille,madje dhe ata vete ne brendesine e shpirtit tyre te flligjur e kuptojne se nuk jane per te u respektuar!!!!
    ka nga ata te cilet e ulin vehten e tyre aq poshte sa qe ja lejojne vehtes qe te ofendojne dhe ndonje femer ketu ne forum!!
    pra une do isha i mendimit qe ti GV_USA te mos ja lejoje vehtes qe te biesh pre e ketyre provokatorve PEDOPHILE qe realisht une te pakten keshtu i konceptoj qe te gjithe,perderisa vjellin vrere dhe urrejtje ndaj Islamit!!mire se kristianizmin e kane braktisur,po pjesen tjeter te botes perse duan ta infektojne me parazitizmat e tyre!!

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Po qka po thu bre...

Sura 32:13

Sikur tė kishim dėshiruar Ne, secilit do t'i jepnim udhėzimin, por fjala (vendimi) Ime ka marrė fund (definitiv) se do ta mbushė Xhehennemin sė bashku me exhinė e njerėz.

kjo vlene per ty SAM
    Zoti ėshtė dashuri

Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    UNE SKAM NDRUE FE POR KERKOVA TE VERTETEN DHE GJETA
    EDHE TY TE NJOFTOJ SE NESE E DESHIRON TE VERTETEN KERKO DHE DO TA GJESH NE BOTE JAN ME SHUME SE 2000 FE POR SECILI PJESTAR I CDO FEJE PRETENDON SE ESHTE E VERTETE POR TI KERO DHE DO E GJESH SE PO U LINDE NE NJE FAMILJE BUDISTESH DO TE THOJE ME KEMBENGULJE SE BUDIZMI ESHTE FE E VERTETE
    Pikerisht kjo po me habit
    Ti duke kerkuar te verteten, i je futur genjeshtres me te madhe..te gjith e dime se Bibla me nuk eshte autentike, se eshte modifikuar sa her qe papat kane patur nevoj, dhe nuk di se ku e sheh te verteten aty se
    shpjegimi i vetem eshte se feja islame te eshte dukur si teper e ashper, dhe per t'bere jet te shthurur(siq bejne te krishteret), ke vendosur te behesh njeri prej tyre..

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    besoj qe ke shkruajtur me teper se duhet!!!
    une dhe secili qe ka sadopak moral e kupton menyren tende te debatit,shume te kulturuar madje dhe plot argumente!!
    por e keqja eshte kur ne fund te citimit tend vendos kete shprehjen me poshte!!

tani dua te te pyes ty,ne se vertet keta tipa qe ti ju jep pergjegje meritojne qe te ju japesh dhe respekt??une mendoj se nuk e meritojne nje gje te tille,madje dhe ata vete ne brendesine e shpirtit tyre te flligjur e kuptojne se nuk jane per te u respektuar!!!!
    ka nga ata te cilet e ulin vehten e tyre aq poshte sa qe ja lejojne vehtes qe te ofendojne dhe ndonje femer ketu ne forum!!
    pra une do isha i mendimit qe ti GV_USA te mos ja lejoje vehtes qe te biesh pre e ketyre provokatorve PEDOPHILE qe realisht une te pakten keshtu i konceptoj qe te gjithe,perderisa vjellin vrere dhe urrejtje ndaj Islamit!!mire se kristianizmin e kane braktisur,po pjesen tjeter te botes perse duan ta infektojne me parazitizmat e tyre!!

edhe ti jep perkrahje nje pedofili qe ne moshen 52 vjeqare lakmoj per grua nje 6 vjeqare shiko temen e jep komente per temen e lej keto trillime qe dalin jasht temes
    Zoti ėshtė dashuri

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •