~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
UNE SKAM NDRUE FE POR KERKOVA TE VERTETEN DHE GJETA
EDHE TY TE NJOFTOJ SE NESE E DESHIRON TE VERTETEN KERKO DHE DO TA GJESH NE BOTE JAN ME SHUME SE 2000 FE POR SECILI PJESTAR I CDO FEJE PRETENDON SE ESHTE E VERTETE POR TI KERO DHE DO E GJESH SE PO U LINDE NE NJE FAMILJE BUDISTESH DO TE THOJE ME KEMBENGULJE SE BUDIZMI ESHTE FE E VERTETE
Zoti ėshtė dashuri
besoj qe ke shkruajtur me teper se duhet!!!
une dhe secili qe ka sadopak moral e kupton menyren tende te debatit,shume te kulturuar madje dhe plot argumente!!
por e keqja eshte kur ne fund te citimit tend vendos kete shprehjen me poshte!!
tani dua te te pyes ty,ne se vertet keta tipa qe ti ju jep pergjegje meritojne qe te ju japesh dhe respekt??une mendoj se nuk e meritojne nje gje te tille,madje dhe ata vete ne brendesine e shpirtit tyre te flligjur e kuptojne se nuk jane per te u respektuar!!!!Besoj qe me shum nuk kam nevoje te shkruaj.
Me respekt,
GV_USA
ka nga ata te cilet e ulin vehten e tyre aq poshte sa qe ja lejojne vehtes qe te ofendojne dhe ndonje femer ketu ne forum!!
pra une do isha i mendimit qe ti GV_USA te mos ja lejoje vehtes qe te biesh pre e ketyre provokatorve PEDOPHILE qe realisht une te pakten keshtu i konceptoj qe te gjithe,perderisa vjellin vrere dhe urrejtje ndaj Islamit!!mire se kristianizmin e kane braktisur,po pjesen tjeter te botes perse duan ta infektojne me parazitizmat e tyre!!
Pikerisht kjo po me habit
Ti duke kerkuar te verteten, i je futur genjeshtres me te madhe..te gjith e dime se Bibla me nuk eshte autentike, se eshte modifikuar sa her qe papat kane patur nevoj, dhe nuk di se ku e sheh te verteten aty se
shpjegimi i vetem eshte se feja islame te eshte dukur si teper e ashper, dhe per t'bere jet te shthurur(siq bejne te krishteret), ke vendosur te behesh njeri prej tyre..
~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~
Krijoni Kontakt