[QUOTE]une kam kerkuar dhe me ka udhezuar por ti a je i gatshem qe te kerkosh qe te te udhezoi ne rrugen e drejt
qfar niku tjeter e ki fjalenPrap nuk iu pergjigje pyetjeve te mia qe ti parashtrova. Si zakonisht edhe me nikun tjeter qe ben ik si gjarper.
c'do kush mund te ket nje kuran edhe per ti studiuar mire une vetem shkurtimisht i dhash disa numra se ku flitet per dhune por meqe ti deshiron te ti shkruaj krejt ska problemSilli ajetet ketu e mos i sill vetem numrat. Ne menyre qe t'i shohin te gjithe se si jane po deshe te debatosh. Ose sille ate sajtin nga ku po i merr, se ti nuk i di asnjeren.
[QUOTE]Muhamedi a.s. nuk e humbi luften por mbeten baraz. QUOTE]
dmth Allahu me djallin do mbesin ndonjeher barazi
po dakord por a me tregon se ku gjindet sot Jezusi a eshte i shpetuar sipas teje po ku gjindet sot sipas teje ai nuk hyri ne dhe si Muhamedi Pedofili fatkeqAsnje profet nuk ka thene kurre se une jam i shpetuar sepse ajo eshte perzierje ne ceshtje te All-llahut.
Ai eshte ne qiell
JEZUS KRISHTI KA THENE: "UNE JAM UDHA E VERTETA DHE JETA ASNJERI NUK VJEN TEK ATI(NE PARAJSE)PERVECSE NEPERMJET MEJE".Ai ka qene modest dhe jo mendjemadh, si gjithe profetet.
Edhe Jezusi e thot se askush hyn ne baze te veprave ne parajse por nga meshira e Zotit.
ai e dinte shume mire se kush ishte prandej tha ato fjaleEdhe Muhamedi e thot edhe une e them edhe cdo njeri me dy pale mend e thot kete se nuk e dijme cfare do te na ndodhe sepse varemi nga vullneti i Zotit i Boterave.
une sjam as marku as muharremi por jam Arben Islami qe besoj dhe deklaroj se Jezusi eshte shpetimtari imTi Mark Muharremi, xhamine nuk e deshte, kishes nuk po ia di rendin, e ku......?
Jobesimtaret jane ata idhujtaret qe nuk i lenin te qete duke i maltretuar muslimanet o shqiptare.
Edhe me mire po i kuptoj dhe miratoj ajetet e luftes tani sa me shume qe po lexoj keto brockullat e tua. Te falemnderit
Eshte nje fjale aty ne Bibel "Mos gjyko qe te mos gjykohesh" por ti si duket nuk po ta kape fare!!! Jezusi te meson ty keshtu?
Ai qe thot per dike se ky do te jete ne ferr, edhe po te jete e vertete Zoti ne te hidherohet shume ta dish kete, dhe diten e gjykimit ua nderron vendet atyre dyve. Oooo mjer ti ate dite kur ta kuptosh qe Muhamedi eshte i derguar dhe do ti lejohet te ndermjetesoje per njerezit! Ku do te futesh oooo i mjere pastaj.
Perdore logjiken sa nuk eshte vone se ti nuk ke qene as musliman i mire kurre (nese ke qene ndonjehere) e as i krishter i mire nuk je.
I krishteri i mire nuk gjykon, pergojon e nuk i perqeshe te tjeret o i mjere aq me pak te perzihet ne punet e Perendise se kush do te hyj ku!
Hajt shnet, e Zoti t'i hapt syte.
une nuk po shaj as spo gjykoj por po flas vete me doktrinat e juaja qe e beni vete pedofilizmin e lejuar
Krijoni Kontakt