Close
Faqja 283 prej 1135 FillimFillim ... 183233273281282283284285293333383783 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,821 deri 2,830 prej 11341
    kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    [QUOTE]
    Citim Postuar mė parė nga alko71 Lexo Postimin
    Nuk ke koke ti per ti kuptuar vete. Pos nese do All-llahu te te udhezoje
    une kam kerkuar dhe me ka udhezuar por ti a je i gatshem qe te kerkosh qe te te udhezoi ne rrugen e drejt

Prap nuk iu pergjigje pyetjeve te mia qe ti parashtrova. Si zakonisht edhe me nikun tjeter qe ben ik si gjarper.
    qfar niku tjeter e ki fjalen

Silli ajetet ketu e mos i sill vetem numrat. Ne menyre qe t'i shohin te gjithe se si jane po deshe te debatosh. Ose sille ate sajtin nga ku po i merr, se ti nuk i di asnjeren.
    c'do kush mund te ket nje kuran edhe per ti studiuar mire une vetem shkurtimisht i dhash disa numra se ku flitet per dhune por meqe ti deshiron te ti shkruaj krejt ska problem

[QUOTE]Muhamedi a.s. nuk e humbi luften por mbeten baraz. QUOTE]

dmth Allahu me djallin do mbesin ndonjeher barazi

Asnje profet nuk ka thene kurre se une jam i shpetuar sepse ajo eshte perzierje ne ceshtje te All-llahut.
    po dakord por a me tregon se ku gjindet sot Jezusi a eshte i shpetuar sipas teje po ku gjindet sot sipas teje ai nuk hyri ne dhe si Muhamedi Pedofili fatkeq
    Ai eshte ne qiell

Ai ka qene modest dhe jo mendjemadh, si gjithe profetet.
    Edhe Jezusi e thot se askush hyn ne baze te veprave ne parajse por nga meshira e Zotit.
    JEZUS KRISHTI KA THENE: "UNE JAM UDHA E VERTETA DHE JETA ASNJERI NUK VJEN TEK ATI(NE PARAJSE)PERVECSE NEPERMJET MEJE".

Edhe Muhamedi e thot edhe une e them edhe cdo njeri me dy pale mend e thot kete se nuk e dijme cfare do te na ndodhe sepse varemi nga vullneti i Zotit i Boterave.
    ai e dinte shume mire se kush ishte prandej tha ato fjale

Ti Mark Muharremi, xhamine nuk e deshte, kishes nuk po ia di rendin, e ku......?
    une sjam as marku as muharremi por jam Arben Islami qe besoj dhe deklaroj se Jezusi eshte shpetimtari im

Jobesimtaret jane ata idhujtaret qe nuk i lenin te qete duke i maltretuar muslimanet o shqiptare.

Edhe me mire po i kuptoj dhe miratoj ajetet e luftes tani sa me shume qe po lexoj keto brockullat e tua. Te falemnderit

Eshte nje fjale aty ne Bibel "Mos gjyko qe te mos gjykohesh" por ti si duket nuk po ta kape fare!!! Jezusi te meson ty keshtu?

Ai qe thot per dike se ky do te jete ne ferr, edhe po te jete e vertete Zoti ne te hidherohet shume ta dish kete, dhe diten e gjykimit ua nderron vendet atyre dyve. Oooo mjer ti ate dite kur ta kuptosh qe Muhamedi eshte i derguar dhe do ti lejohet te ndermjetesoje per njerezit! Ku do te futesh oooo i mjere pastaj.

Perdore logjiken sa nuk eshte vone se ti nuk ke qene as musliman i mire kurre (nese ke qene ndonjehere) e as i krishter i mire nuk je.

I krishteri i mire nuk gjykon, pergojon e nuk i perqeshe te tjeret o i mjere aq me pak te perzihet ne punet e Perendise se kush do te hyj ku!

Hajt shnet, e Zoti t'i hapt syte.

une nuk po shaj as spo gjykoj por po flas vete me doktrinat e juaja qe e beni vete pedofilizmin e lejuar
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga krishterprizren : 06-04-2008 mė 12:50
    Zoti ėshtė dashuri

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Sura 3:111.

Ata kurrsesi nuk mund t'ju sjellin ndonjė dėm juve, pėrveē ndonjė shqetėsimi, po edhe nė ju luftofshin, ata do tė zmbrapsen prej jush. Mandej ata nuk janė tė ndihmuar.

Izraeli u bė shtet pėrsėri nė vitin 1948. nė vitin 70 Pas Krishtit dhe deri nė vitin 1948, Izraeli nuk ishte shtet. Kur u shpall pėrsėri shtet, dhe u njoh nga OKB-ja dhe shumica e vendeve tė botės, 5 shtete arabe e sulmuan njekosisht nga te gjitha anet, dhe Izraeli i mundi qė tė peste. E njejta gjė ndodhi me luftrat e tjera tė arabėve kundėr Izraelit nė vitet 1956, 1967, 1973. Profecia e Muhamedit doli e rreme.
    Zoti ėshtė dashuri

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    E kane harru edhe shpaten, per me 'vertetu' se islami eshte fe e paqes, dashurise dhe tolerances.

http://www.world-flags-symbols.com/_...rabia_flag.png
    Poj qiftit tend dhe te disave ketu qe shperndani sterpika Urine...Kjo shpat eshte idale...

Vetem se e kisha preferu qe shpata te mos jetė e mpreht mire ,por te jetė qyk,,,sepse efektet i ka me te mira
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 06-04-2008 mė 13:06
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Ne bazė te profilit:

Emri : Krishterprizren

Vendndodhja: Tiranė

Propagandues : ne Temat e komunitetit Protestant

Strategjia e organizimit: i regjistruar me 31-03-2008 (qe 4 dite eshte regjistruar)Si fillestar dhe si i sapo regjistruar ne kete forum ka hapur disa tema ,te cilat ngrisin dyshime ne provojen e tij te me parshme ne kete forum(deri tash 4 tema te hapura dhe 45 postime)(temat kryesisht ofenduese ndaj feve tjera)

keto ishin disa te dhena qe na paraqesin sado pak strategjin e ketij anetari ,qe po dyshoj se eshte i njohur per ne(ai qe fshifet pas kesaj adrese) por nuk po ceki emra..por kohet e fundit kemi te bejme me nje dukuri brengosese ,e cila mbeshtetet tek keqperdorimi i teknologjis kompjuterike,per ti arritur disa qellime te liga personale dhe ......

Mjaft me matrapaza ne kete forum...
    A i mori parasysh keto te dhena dikush apo jo...

shikoni dhe lodhni pak mendjet ,sepse mund te zbuloni nje figur te njohur...Por gjithsesi eshte Matrapaz

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Sura 14:4

E All-llahu e lė tė humbur atė qė do, dhe e udhėzon nė rrugė tė drejtė atė qė do.

ky allah me frikeson me ka krijuar dhe deshiron te me denoi nese ai don mund te me shpetoi
    Zoti ėshtė dashuri

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Sura 6:125

Atė qė All-llahu dėshiron ta udhėzojė, ia zgjeron zemrėn pėr (tė pranuar) islamin. Atė qė dėshiron ta lėrė tė humbur, zemrėn e tij ia bėn shumė tė ngusht sikur tė ngjitej nė qiell.

sa i do allahu njerzit ke do e shpeton ke do nuk e shpeton dmth allahu qenka fajtor qe nuk do te shpetohen shume njerez

Ky allah me tremb
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga krishterprizren : 06-04-2008 mė 13:09
    Zoti ėshtė dashuri

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ai qe kultivon nje Besim te Mekatshem siq eshte nje i krishter ,i cili me rastin e besimit te tij njekoheisht njollos Atributet e Krijuesit ...keshtu qe me kete besimi te mekatshem ju ,shendrroheni ne organizat politike dhe asesi religjioze,sepse jeni larg frymes hyjnore por jeni shendrruar ne materie...

Thjesht ju keni mbijetuar,mbijetoni dhe do mbijetoni ,fale nje metode te ngjajshme me nje Parti Politike ,d.m.th ju e genjeni veten dhe se kjo genjeshter ju ka hipnotizuar dhe se ky hipnitizim jua mundeson qe te ti genjeni te tjeret...

Me nje fjal jeni larg realitetit..dhe afer genejshtres dhe jotransparences...

Konkluze Matrapazė dhe Matrapazeria si fenomen do inkriminim dhe Inkriminimi realizohet dhe zbatohet me nje Shpat te rendomt siq e pershkrujta...

Ai qe kundershton dhe lufton ligjin e Allahut ai do perballet me kete Shpatė...

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    meqe ky citimi imi te trembi Fisnik-student po ta jap edhe njehere

Sura 3:111.

Ata kurrsesi nuk mund t'ju sjellin ndonjė dėm juve, pėrveē ndonjė shqetėsimi, po edhe nė ju luftofshin, ata do tė zmbrapsen prej jush. Mandej ata nuk janė tė ndihmuar
    .

Izraeli u bė shtet pėrsėri nė vitin 1948. nė vitin 70 Pas Krishtit dhe deri nė vitin 1948, Izraeli nuk ishte shtet. Kur u shpall pėrsėri shtet, dhe u njoh nga OKB-ja dhe shumica e vendeve tė botės, 5 shtete arabe e sulmuan njekosisht nga te gjitha anet, dhe Izraeli i mundi qė tė peste. E njejta gjė ndodhi me luftrat e tjera tė arabėve kundėr Izraelit nė vitet 1956, 1967, 1973. Profecia e Muhamedit doli e rreme.
    Zoti ėshtė dashuri

Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    O badihave e keni ...

Jenii Matrapaza dhe Pik...

Mos me humb kohe me ...sepse e kaM te shtrejt kohen ,,,

Nese ke ti kohe te mjaftueshme ateher po te ofroj ofert qe te ta blej se po me nevoitet Koha juaj e kotė

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    DUKE E DITUR NAIVITETIN E JUAJ E KAM DITUR SE DO TI SHKRUANI KETO FJALE

SHIKO SA TE KRISHTERE KA SOT NE BOT POR AMA PA SHPAT JEZUSI LUFTOI

KA DALLIM TE MADH MES JEZUSIT EDHE MUHAMEDIT APO

MUHAMEDI VET LUFTOI PO TE ISHTE I ZOTIT NUK DO TE HUMBTE ASNJEHER POR MUHAMEDI QA BERI NGA INATI QE HUMBI LUFTEN SHKOJ E U HAKMARR TEK HEBREJT DUKE I MASAKRUAR ATA BURRA GRA E FEMIJ
    PARAMENDO NJE MUHAMED I ZOTIT NE E MER TE ALLAHUT DUKE MASAKRUAR FEMIJE E GRA

lexo ungjillin per paqe

lexo kuranin per dhune
    Muhammedi nuk ka vrare gra e femije. Vrasjen e grave dhe femijve e mbrojne te krishteret si parim. Shikoje librin tend me kujdes dhe do e shikosh aty. Feja ismale nuk ka vrare njerez duke perdorur pretekstin se kane fe te ndryshme. Kete e ka praktikuar feja e krishtere.

O krishterprizren, me sa te jane drejtuar te tjeret, thuhet se je protestant. Shiko pak historine e do shikosh se kur europa ju izoloi per arsye se nuk ishit katolik dhe kur po vdisnit per buke ishin anijet muslimane qe ju derguan patate e miell.
    beqar

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •