Close
Faqja 271 prej 1135 FillimFillim ... 171221261269270271272273281321371771 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,701 deri 2,710 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386

Perse e nderrove temen?

Pse e nderrove temen? Kur do i japesh pergjigje pyejtjeve te mia?
    beqar

kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    o rob te pa gdhendur, nese doni te beni pyetje,ik e hapni tema te juaj edhe ketu pergjigjjuni pyetjes se bere.

a eshte Muhamedi pedofil. po eshte
    ju si mendoni,eshte apo seshte?
    na cate koken

dakord jam me Angel ma cani koken per tema tjera nuk bejme debat fetar por thjesht Muhamedi ishte pedofi apo jo cfar mendoni ju se une jam pergjigjur qindra her duke thene se eshte dhe se jam prekur nga kjo teme edhe e kam parashtruar kete teme
    Zoti ėshtė dashuri

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    dakord jam me Angel ma cani koken per tema tjera nuk bejme debat fetar por thjesht Muhamedi ishte pedofi apo jo cfar mendoni ju se une jam pergjigjur qindra her duke thene se eshte dhe se jam prekur nga kjo teme edhe e kam parashtruar kete teme
    Dakord edhe ti qa shkon e veq ja fut ni sen e si permbahesh debatit kerkun qeshtu mesia4ever vetem e gjun nje guri dh eik dhe e fsheh doren turp per ty s je as burr as hiq maskarellek , po ju njohim andaj s na vie qudi nga ju tipat si ju , jo per te gjithe .

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    ste vjen mire eeeeeeee,e devijon temen.pse nuk i pergjigjesh pyetjes se temes.....ishte pedofil apo jo???
    Atehere ishte kulture arabe dhe ishte normale martesa me femije ne kohen e xhahilise (periudha para - islame), Muhamedi jo vetem qe nuk e ndaloi, por e praktikoi vet. Tani myslimanet jane duke mohuar faktet historike ne hadithe qe tregojne per kete martese dhe po mohojne hadithet qe dijetaret me te medhenje islame i kane konsideruar si te sakta, dhe ne njefare menyre i arsyetoj sepse islami humbe imazhin si 'feja e vertete'.

Respekt

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Atehere ishte kulture arabe dhe ishte normale martesa me femije ne kohen e xhahilise (periudha para - islame), Muhamedi jo vetem qe nuk e ndaloi, por e praktikoi vet. Tani myslimanet jane duke mohuar faktet historike ne hadithe qe tregojne per kete martese dhe po mohojne hadithet qe dijetaret me te medhenje islame i kane konsideruar si te sakta, dhe ne njefare menyre i arsyetoj sepse islami humbe imazhin si 'feja e vertete'.

Respekt
    ngushellime per Islamet dmth gjitheve vifuteve arabeve ngushellimet e mia te perzemerta.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    ngushellime per Islamet dmth gjitheve vifuteve arabeve ngushellimet e mia te perzemerta.
    Ngushllime per krejt boten sepse islami deshiron qe te imponohet si fe ne te gjithe njerzimin, dhe shembulli qe e ofron eshte asgje me pak se cmenduri. Pra une e shikoj seksi me femije si cmenduri, besoj se shumica e njerzve ne bote, perfshire edhe shumicen e myslimaneve jo-fetare.

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    qe do te thote se Muhamedi ka qene pedofil.
    por meqe zoti eshte me i drejte,ku eshte muhamedi? ne ferr apo ne parajse?
    Po seksi me femije eshte pedofili... ska si te quhet ndryshe

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Ja edhe nje qe mendon se Muhamedi eshte pedofil.

Bravo

ke fituar nje qerojse karrotash.
    Tani paramendoje nje 52 vjecar duke bere seks me 9 vjecare, a s'eshte cmenduri e klasit te pare?!?!?!

Perjashtuar Maska e besi84
    Anėtarėsuar
    29-12-2003
    Vendndodhja
    n'toke t'Zotit!!
    Postime
    440
    ''angel'' meq pash se kishe perdorur fjalen rob te pagdhendur, do te me kishte interesuar shume ,qe ta di se qka dmth. fjala rob per ty (logjiken tane te ''zhvillume'')???

shnet

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Tani paramendoje nje 52 vjecar duke bere seks me 9 vjecare, a s'eshte cmenduri e klasit te pare?!?!?!
    ai do te kete djalli edhe keto e quajne njeri te mire.

sikur edhe te kishte qene 14-15 vjece ajo, nje 52 vjecar nuk duhet kurr ti afrohet nje minoreneje,pa mar parasysh se ekziston ligji per tu martuar,pra ai ka qene pedofil,ai ka qene i pa moralshem, ai ka qene kriminel.ai ka qene rrac m..ti.
    ai edhe ato qe e mbrojne ate per veprimet e tij.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •