Close
Faqja 270 prej 1135 FillimFillim ... 170220260268269270271272280320370770 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,691 deri 2,700 prej 11341
    kristiani Maska e krishterprizren
    Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    Citim Postuar mė parė nga bakudr Lexo Postimin
    Po te lexosh se c'fare kam shkruar do e kuptosh me mire se c'fare dua te them une. Ki pak respekt per temen tende dhe lexoji pergjigjet qe jepen!!!

Marija ka qene e martuar me Jozefin (ka qene e martuar edhe sipas fese tende, nese do ishe i krishtere do i dije keto) por ka qene e virgjer sepse nuk e kishin konsumuar martesen persa i perket krevatit pasi ajo ishte e vogel ne moshe.

Ka qene tradite e arabeve dhe cifuteve qe nese nusja ka qene moshe e vogel jetonte me familjen e burrit por nuk e konsumonin martesen ne krevat pra ngelej e virgjer qe ta themi shqip.

Edhe Aishja eshte martuar ne moshen 9 vjecare por martesa por martesa e plote persa i perket krevatit eshte plotesuar kur Aishja ka qene tek te katermbedhjetat. Pra nqs je shume i interesuar per pyejtjen qe ke shtruar ne kete teme: Muhammedi nuk ishte pedofil.
    JO ZOTERI E KE GABIM MUHAMEDI KERKOJ NJE 6 VJEQARE PER MARTESE SEPSE KA QENE NJE PEDOFIL NJE BURR PLAK TE KERKOJ NJE 6 VJEQARE T U R P I MADH
    NDERSA NE MOSHEN 9 VJEQARE KA FJETUR ME TE MBASE ------POR UNE MENDOJ SE AI ME QE KA QENE PEDOFIL ME SIGURI SE E KA NGACEMUAR EDHE SEKSUALISHT ATE PARA MOSHES 9 VJEQARE
    NJE PROFET AMA AAAAA
    TEPER BUJAR
    TEPER I MORALSHEM
    PO A E DIN TI SE AI KA QENE NJE MANIAK SEKSUAL
    KRAHASO TE JAPESH TI VAJZEN TENDE 6 VJEQARE NJE PLAKU OOOOOOOO ZOT
    TE LUTEM LOGJIKO SE BOLL DUROVA EDHE UNE ME KETE TEME
    SA NAIVA QE JENI TE MBRONI NJE PEDOFIL PA MAR PARASYSH SE KUSH KA QENE
    Zoti ėshtė dashuri

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Atheist Lexo Postimin
    Akuzat ndaj Muhamedit pėr pedofil do kishin kuptim sikur ky tė ekzistonte, pikė sė pari...

Megjithatė mbetet ideja se megjithėse Muhamedi nuk ka ekzistu naiherė, ėshtė arketip i jevgjve, ose mishėron dėshirat dhe realitetin e tyre. Kėshtu qė ėshtė e pritshme qė jevgjit qė shpikėn islamin kanė qenė nė tėrėsinė e tyre njė shoqėri pedofile, dhe se kjo fe vazhdon tė promovojė vlerat e pedofilisė si moral, dhe vėrtet qė duhet tė jesh pedofil brenda teje qė tė jesh mysliman. Ēėshtje arketipi, shembulli dhe besimi.
    Atheisti !!!!

cuote : Vertete qe duhet te jeshe pedofil mbrenda qe te jeshe muslimane

Zoteri i nderuare ...... Vertete ju nuk qenkeni ne vehte !!!! Kohen e fundit evropa perendimore,po ballafaqohet me problem te nje numri te madhe te pedofilise,keta pedofil nuk ishin dhe nuk jane muslimane

Duhet se pari te ndani religjonin (fene e Zotit ) nga kultura arabe dhe aziatike.

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    bota Ka Shume Pedofila Por Ama Pedofil Me Fame Boterore Eshte Vet Muhamedi Ooosa I Famshem Mashtroi Shume Njerez Pa Dyshimqe Jam Kunder Pedofilizmit Qe Kam Parashtruar Kete Teme Sepse E Kam Thene Edhe Me Heret Se Jam Prekur Shume Nga Fakti Qe Nnje Profet I Rreme Lakmoi Nje 6 Vjeqare Per Grua Kur Ishte Ne Mosh Te Shtyre Mbi 50 Vjeqare O Zot Im I Dashur Ki Meshire Per Keta Njerez Qe Mbrojn Muhamedin Pedofil
    Zoti ėshtė dashuri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386

Ka degjuar njeri per martese te virgjer????

Citim Postuar mė parė nga krishterprizren Lexo Postimin
    JO ZOTERI E KE GABIM MUHAMEDI KERKOJ NJE 6 VJEQARE PER MARTESE SEPSE KA QENE NJE PEDOFIL NJE BURR PLAK TE KERKOJ NJE 6 VJEQARE T U R P I MADH
    NDERSA NE MOSHEN 9 VJEQARE KA FJETUR ME TE MBASE ------POR UNE MENDOJ SE AI ME QE KA QENE PEDOFIL ME SIGURI SE E KA NGACEMUAR EDHE SEKSUALISHT ATE PARA MOSHES 9 VJEQARE
    NJE PROFET AMA AAAAA
    TEPER BUJAR
    TEPER I MORALSHEM
    Nuk prisja te pergjigjeshe kaq shpejt, ke bere perparime.
    Ai nuk ka qene maniak seksual. Ai eshte akuzuar nga populli i tij per shume gjera; si magjistar, si genjeshtar por per manjak seksual nuk eshte akuzuar kurre. Dhe ata ne ate kohe e kane njohur mire dhe e kane pas respektuar.

Nqs do e akuzoje Muhammedin si magjistar ndoshta do kishe burime se ku te bazoheshe por per pedofili jo. Une e kam thene disa here ne kete teme qe sipas kultures se atehershme mund te ishe i martuar por akti seksual behej pasi mbushej mosha.

Une kam blere prej vitesh Enciklopedine Katolike. Para nje viti CD'ne e rinovuam e bene me te lehte per ta perdorur por une nuk e bleva kete te riun pasi ne krahasim me te vjetrin nuk ka ndryshim ne sasine e informacionit.

Ne Enciklopedine katolike permendet termi: Martese e virgjer -- Vigin Marriage. Dhe martesa e Marijes me Jozefin ka qene martese e tille, pra sipas burimeve katolike (edhe grupet e tjera te krishtera besojne se ka qene e martuar dhe e virgjer ne te njejten kohe).

Une nuk po them se Marija nuk ka qene e virgjer!!!!

Por meqe po diskutojme per diferenca moshe atehere le te shikojme edhe diferencen ne moshe midis Jozefit edhe Marijes. Une nuk do doja ta permendja diferencen e moshes midis jozefit dhe Marijes qe ne fillim te temes pasi nuk dua te keqkuptohem nga besimtaret e krishtere. Une te njejten gje po them me KRISHTERPRIZRENIN edhe prape po me kundershton. Une kam respekt per fene e gjithsecilit.

Mire nuk ke dije nga feja jote qe e ke zgjedhur, nga feja e krishtere, por te pakten ruaj normal e diskutimit. Ruaj te pakten normat se jemi shqiptare (kete e ka permendur KRISHTERPRIZRENI ne nje postim tjeter ku thonte se muslimanet i ka armiq por shqiptaret i ka armiq).

O KrishterPrizren, mos e merr personale keto fjalet e mia. Une do te uroja qe kete teme mos ta filloje si sulm por si pyejtje.

Ja te te bej pra pyejtjen e rradhes, pergjigjen po e jap pas disa postimesh.

Sa vjec ka qene Jozefi kur u martua me Marijen?
    Sa vjec ka qene Marija kur u martua me Jozefin?
    beqar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386

Kush e gjen kete pyejtjen?

bota Ka Shume Pedofila Por Ama Pedofil Me Fame Boterore Eshte Vet Muhamedi Ooosa I Famshem Mashtroi Shume Njerez Pa Dyshimqe Jam Kunder Pedofilizmit Qe Kam Parashtruar Kete Teme Sepse E Kam Thene Edhe Me Heret Se Jam Prekur Shume Nga Fakti Qe Nnje Profet I Rreme Lakmoi Nje 6 Vjeqare Per Grua Kur Ishte Ne Mosh Te Shtyre Mbi 50 Vjeqare O Zot Im I Dashur Ki Meshire Per Keta Njerez Qe Mbrojn Muhamedin Pedofil
    Sa vjec ka qene Jozefi kur u martua me Marijen?
    Sa vjec ka qene Marija kur u martua me Jozefin?
    beqar

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    me Qe Nuk Eshte I Akuzuar Si Maniak Seksual Edhe Historia Na Meson Se Arabet Ishin Popull Pagan Ne Kohen E Muhamedit , Por Me Muhamedin Ata Po Shihet Edhe Sot Ku Jan Se Sa Te Perqar Qe Jan Ato I Mbojne Muhamedin Se Te Till Jan Kush Do Qe E Mbron Nje Maniak Te Till Ashtu Edhe Eshte
    Zoti ėshtė dashuri

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    NJE PROFET AMA AAAAA
    TEPER BUJAR
    TEPER I MORALSHEM

Hej per ju Krishterprisreni dhe bakudr !!!

Nuk e kame te qarte komentin tuaj , Ju te dyte ishit deshmitare se kurre profetet dhe grate e profeteve kishin fjetur bashke !!???

Me e keqja e njeriut eshte kurre njeriu shiqon me mendje dhe mendon me sy.

Ne popullaten shqipetare disa vite me perpara kishte shume raste te jashtezakonshme qe per disa popuj te botes quheshte cmenduri.

Mbas vdekjes se vellaut e shoqja e (gruaja e vellaut te vdekur ) duke u bazuare ne xhelozi apo interese familjare ,ekonomike, duheshte gruaja e vellaut te martohet me vellaun ne rradhe . S,i do te quheshte ky fare zakon para syve te botes se civilizuare, qe gruaja e vellaut qe kane ngrene me nje tavoline mbas vdekjes se burrit te martohet me vellaun e burrit !!????

Kanuni i Leke Dugagjinit para 500 vjeteve, ishte tradite e persosur e shoqerise shqipetare ,apo kishte edhe shume te meta, qe sote po vuane ende shoqeria jone .!!!?????

Anėtarėsuar
    31-03-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    250
    logjikoni More Pak Se Sju Ka Hie Keshtu
    Zoti ėshtė dashuri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386

postimet e gjata nuk lexohen e kuptoj, por na falni, edhe une mundohem ti mbaj shkurt

Citim Postuar mė parė nga TeovaMas Lexo Postimin
    Hej per ju Krishterprisreni dhe bakudr !!!

Nuk e kame te qarte komentin tuaj , Ju te dyte ishit deshmitare se kurre profetet dhe grate e profeteve kishin fjetur bashke !!???

Me e keqja e njeriut eshte kurre njeriu shiqon me mendje dhe mendon me sy.

Ne popullaten shqipetare disa vite me perpara kishte shume raste te jashtezakonshme qe per disa popuj te botes quheshte cmenduri.

Mbas vdekjes se vellaut e shoqja e (gruaja e vellaut te vdekur ) duke u bazuare ne xhelozi apo interese familjare ,ekonomike, duheshte gruaja e vellaut te martohet me vellaun ne rradhe . S,i do te quheshte ky fare zakon para syve te botes se civilizuare, qe gruaja e vellaut qe kane ngrene me nje tavoline mbas vdekjes se burrit te martohet me vellaun e burrit !!????

Kanuni i Leke Dugagjinit para 500 vjeteve, ishte tradite e persosur e shoqerise shqipetare ,apo kishte edhe shume te meta, qe sote po vuane ende shoqeria jone .!!!?????
    Krishterprizreni nuk ka asnje argument, ai ka dale jashte kontrollit keto 10 postimet e fundit. Une e respektoj se vete thote se eshte njeri fetar. Por nuk ka dije nga feja e vet dhe nuk di si te debatoje.

Argumenti i Krishterprizrenit eshte se diferenca e moshes ne martese te ben pedofil. Por nuk i di praktikat e martesave te asaj kohe. Ai sikur ta dije pergjigjen e pyejtjeve qe i bera une do fshije Nikun dhe nuk shkruan me ne forum. Ka 20 postime gjithsej dhe gjithe cka shkruar jane vetem shpifje te cilat mundohet ti maskoje sikur po pyet.

Argumenti im eshte se Muhammedi eshte martuar kur Aishja ka qene 9 vjece dhe kur ka qene 9 vjece ka qendruar edhe ne shtepine e Muhammedit por deri ketu akoma eshte e virgjer. Martesa nga aspekti seksual kompletohet vetem kur Aishja ben 14-15 vjec.

Martese te ngjashme (Martese te Virgjer --- per nje kohe te caktuar) ka patur edhe Jozefi me Marijen. Jozefi me Marijen jane martuar perpara se te lindte Jezusi. Por per arsye te kultures nuk benin marrdhenie deri sa edhe nusja te arrinte me shume pjekuri. Por nusja mund te shkonte dhe te jetonte me familjen e burrit te saj. Per kete arsye te kultures se athershme Marija ka qene E VIRGJER perpara se te lindte Jezusin megjithese ka qene e martuar.
    beqar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    EDHE NJE HER PO JU THEM SE TEMA ESHTE PER MUHAMEDIN E JO PER JEZUSIN
    Po qe te flasesh per Muhamedin duhet te mesosh njehere se si e ka bere martesen, se si kane qene zakonet atehere. Argumenti qe te kam shtruar tregon se martesa eshte plotesuar komplet kur Aishja ka qene 14-15 vjece. Dhe se martesa e Jozefit me Marijen nuk ka qene e ndryshme nga martesa e Muhammedit me Aishen.

Shembullin e Jezusit dhe te familjes se tij po e jap per ta bere te mundur qe ti te besh nje krahasim per te kuptuar se si beheshin martesat atehere. Familjet e profeteve nuk shahen, une nuk i shaj. Une shembullin e Jezusit nuk e kam futur jashte loje. Sa here qe e kam permendur e kam permendur qe te te jap mundesi te besh nje krahasim.
    beqar

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •