Close
Faqja 253 prej 1135 FillimFillim ... 153203243251252253254255263303353753 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,521 deri 2,530 prej 11341
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ca i ke kto video koti qe sjell,kjo eshte propagande qe nuk i pergjigjet fare pyetjes se temes.
    te thashe ketu je ke ateizmi,nese do te diskutosh ec pa bere propagande,ne spo ngatarrohemi ke nenforumi islamik.
    pse jeni kaq invadente,e keni mush gjith forumin me propagande koti gjithandej,dhe ke temat e poezise gjen islam,ēa robsh jeni kshu pash nerin
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Gjak_Shqiptari_Londer Maska e Fatrii
    Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    ca i ke kto video koti qe sjell,kjo eshte propagande qe nuk i pergjigjet fare pyetjes se temes.
    te thashe ketu je ke ateizmi,nese do te diskutosh ec pa bere propagande,ne spo ngatarrohemi ke nenforumi islamik.
    pse jeni kaq invadente,e keni mush gjith forumin me propagande koti gjithandej,dhe ke temat e poezise gjen islam,ēa robsh jeni kshu pash nerin
    Ato videot jane fakte dhe prova qe perforcojne komentet e mia,,dhe nuk eshte propagande fetare,, a me ke pare mua te ofendoj ndonje fe tjeter ?? Krishtere? Katolike?? etj,,, Jo une nuk e ofendoj asnje fe dhe asnje antar,, Une thjesht debatoj dhe mbroj besimin tim,, Ju mos hapni tema pa lidhje, dhe mos u tallni me besimin e te tjereve!! Megjithate nese nuk jeni te durueshem dhe te afte qe te debatoni rreth temes se hapur,, me thoni qe tva leshoj temen dhe te mos komentoj me,,,Por une mendoj se prej debatimit fitojme dhe mesojme dicka nga njeri tjetri edhe eshte dicka e mire,, se ndryshe nuk do kishte kuptim te bisedoje vetem ti tek kjo tema,, te gjithe antaret e japin mendimin e tyre dhe bejme muhabet,,edhe mesojme dicka,, Une nuk po bej propagande feje,, fene e kam per vete,, ti beso ca te dush....tung
    "Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    or ti i kshillit,e lexon titullin e temes ti apo jo?????????????kjo teme nuk titullohet video me karakter islam!!!!!kjo teme titullohet..........kush e krijoi zotin?????
    fatriiiiiiiii ke ndonje pergjigje ti???kushe e krijoje zotin apo alahun,quje si te duash???
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    or ti i kshillit,e lexon titullin e temes ti apo jo?????????????kjo teme nuk titullohet video me karakter islam!!!!!kjo teme titullohet..........kush e krijoi zotin?????
    fatriiiiiiiii ke ndonje pergjigje ti???kushe e krijoje zotin apo alahun,quje si te duash???
    Po pate kohe dhe Mundesi shikoje pak kte videon me perkthim Shqip. dhe do ta Shohesh se Kush eshte Zoti !!

Une e kam thene qe Zoti eshte Zot,,s'ka pas fillim dhe nuk do te kete fund,,Zoti eshte Zot dhe asgje nuk mund ti barazohet ne Sundim,, Zoti eshte Plotfuqi e paprekshme nga sgje !!

me thuaj pastaj se ca mendimi ke per videon ??

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    bej iēik mundim tani-
    tu sei alucinante, ti inculi da solo pur di arrivare il tuo obiettivo,un idiota cosi non ho mai visto prima.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    bej iēik mundim tani-
    tu sei alucinante, ti inculi da solo pur di arrivare il tuo obiettivo,un idiota cosi non ho mai visto prima.
    te thashe mos me ofendo,,, se nuk e kam qef te prishi fjalorin,,, Edhe Italishten e flas me mire se ty,,edhe pervec Italishtes i flas edhe 7 gjuhe te tjera!!

Edhe nuk jam Idiot per besimin qe kam,,dhe besimi im nuk i perket Idiotsise apo Injorances sic i perket besimi jot,,, Ruaj distancen me antaret dhe rrespekto Antaret se jemi njerez me te drejta besimi,,dhe mos ofendo tlutem shume se nuk tbera gje..tung

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga sam1r Lexo Postimin
    hahahhha qfaaar injorancee....
    phaaaa
    krijuesi i gjith universit(Zoti) te paraqitet ne formen e njeriut???
    dhe ne e gozhduam ate???
    hahahhahaha
    sa keq te shikosh njerez me ksi diapazoni njohurish...
    mir e tha ester_85, kte injorance ia keni borxh regjimit dhe mjeteve te diktatures Enveriste ju...
    Citim Postuar mė parė nga Sokoli i Malit Lexo Postimin
    Ket pytje ja bani tue e perqesh edhe njeri nga kriminelet qe ishte tuj u kryqezue ne te njejten kohe me te.
    Samir, kur llogjika nuk ponon , ateher cdo vendim qe del rrjedhimisht do te jet po i llogjikshem, per mendimi tim kristijanet kane mungese llogjike te shendoshe!!

Eh mo sokoli i malit , kete nuk e dija , qe nje kriminel i paska be po te njejten pyetje Jezusit, po mire ore Sokolooo , ana tregon se cfar pergjigje i dha Jezusi ketij kriminelit ?!!

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Citim Postuar mė parė nga Fatrii Lexo Postimin
    Kjo ngjarje u percjell prej Engjujve tek te derguarit,, Vetem qe tna tregoje se Allahu eshte Meshirues i madh dhe e pranon pendimin,, Por eshte edhe ndeshkues i ashper ... ......Pra kinie frike Allahun...........

E sikur All-llahu t'i dėnonte njerėzit sipas veprave (tė kėqija) tė tyre, nuk do tė linte mbi faqen e dheut asnjė gjallesė..." (Fatir: 45),
    Ja shembulli tipik i besimtarit te pafytyre. Ti beson nga FRIKA!!!!!!!!!!
    dhe ec mbushna mendjen per te kunderten
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    wow 8 gjuhe ky daku!!!
    nje pyetje shkaterruese per ty dhe kuronin tat daku

a eshte allahu ne gjendje te krijoje nje gur aq te madh sa te mos e ngreje dot?

pergjigju po ose jo.

sido qe te pergjigjesh ti,pozitive ose negative hedhin poshte kuronin,ai del kontradiktor.

sill dhe teologun me te modh ti pergjigjet kesaj pyetje po deshe
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    wow 8 gjuhe ky daku!!!
    nje pyetje shkaterruese per ty dhe kuronin tat daku

a eshte allahu ne gjendje te krijoje nje gur aq te madh sa te mos e ngreje dot?

pergjigju po ose jo.

sido qe te pergjigjesh ti,pozitive ose negative hedhin poshte kuronin,ai del kontradiktor.

sill dhe teologun me te modh ti pergjigjet kesaj pyetje po deshe
    Allahu ka mundesi te krijoje c'te doje,,Dhe ka mundesi te shkaterroje c'te Doje,, Ai Allahu ka fuqi per c'do send !! Ato malet qe ju i shifni te palevizshme,, diten e Kijametit i shef te ngrihen ne ajer sikur shikon rete,, Allahu eshte i Plotfuqishem per c'do gje, c'do send !! Allahu Ka Krijuar 7 qiej dhe pa asnje problem kontrollon gjithcka ,, gjithcka qe ka ne lindje dhe ne perendim,,dhe gjithcka qe gjendet mes tyre,, Ai Allahu eshte me i Larti,, Atij Allahut nuk i shpeton asgje,,,E larte eshte madheria e Allahut..........

A e shikon qe Allahu shkaterroi c'do gje dhe e la te pa prekur Xhamine e Shenjte ??

http://www.islamcan.com/miracles/ima...domosque5.jpeg
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 14-03-2008 mė 22:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •