Close
Faqja 252 prej 1135 FillimFillim ... 152202242250251252253254262302352752 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,511 deri 2,520 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-03-2008
    Postime
    38
    Citim Postuar mė parė nga zari Lexo Postimin
    Sapo lexova te shekulli qe ester ka varur veten ne banjo.

Me sa shikon..., te qenkan erresuar syte kur ke lexuar shekullin, ose... sepse fale Zotit, jam per bukuri!

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoēit
    Postime
    573
    eshte e veshtire te pendohem tashi qe pashe qindra mijera shqiptare duke festu Diten e Veres me mu, deri dhe finlandeze e gjermone kishin ardh me festu

ik pendohu vete dhe na thuj ca nodhi, u kenaq cifuti me pendesen tende apo do dhe paret e tuja pas pendeses

Gjak_Shqiptari_Londer Maska e Fatrii
    Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar mė parė nga Diesel Industry Lexo Postimin
    Me duket se nuk e ke lexuar me vemendje se per te ditur di te lexosh, personi me siper ka shkruar se behet fjale per nje tregim te vertete! Ne rregull?
    Nje tregim i vertete per nje person qe qe vret nje hoxhe dhe ne vend te policise i del perpara nje cun besimtar

Me gjera te ktilla kta njerez predikojne!!!! mbushin mendjen e popullit te shkrete!!
    Dhe me e keqja eshte se ju besojne!!!!! E kupton ku qendron puna?
    Ku ka pase polici ne kohen e kaluar?? Ai qe ishte me i forti bente c'te donte... smundem me te spjegu gjithcka ne detaje te hollsishme si me qene ne qerdhe,,,Kjo ngjarje u percjell prej Engjujve tek te derguarit,, Vetem qe tna tregoje se Allahu eshte Meshirues i madh dhe e pranon pendimin,, Por eshte edhe ndeshkues i ashper ... ......Pra kinie frike Allahun...........

E sikur All-llahu t'i dėnonte njerėzit sipas veprave (tė kėqija) tė tyre, nuk do tė linte mbi faqen e dheut asnjė gjallesė..." (Fatir: 45),
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fatrii : 14-03-2008 mė 15:51
    "Lutja e atyre qe u behet e padrejte, eshte me e shpejte se era"

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Fatrii Lexo Postimin
    sma merre menja se mund te ket njeri qe ka me shume morra se ti.,.. Po pallohesh me zezake qe jane plot zgjebe..dhe semundje te shumta lekure........
    tipat si ty i duhen ketij forumi qe tju mbushet mendja njerezve se sa perverse jane ekstremistet islamike.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga diocleziano Lexo Postimin
    tipat si ty i duhen ketij forumi qe tju mbushet mendja njerezve se sa perverse jane ekstremistet islamike.
    lere se ky as per arab nuk ja vle,,i mbushin me helm edhe ato morra qe ushqejne neper lesh.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Jo forumit i duhen njerez si puna jote qe tju tregojsh pak se si Martohet burri me burrin se je edhe expert,,,, mos me ofendo se nuk te ofendoj,,, argumento pa me ofenduer qe te argumentoj pa te ofenduar,,, ruaje distance ndaj tgjith antareve dhe mos u be i bezdisshem ,, nuk fitohet dialogu me force dhe me sharje por vetem me dialog dhe fakte........mos ma be borxh qe te ruaj edhe une distancen time.......

Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    Citim Postuar mė parė nga ^AngeL^ Lexo Postimin
    lere se ky as per arab nuk ja vle,,i mbushin me helm edhe ato morra qe ushqejne neper lesh.
    mos e zgjat tlutem,, mos ofendo se behesh pishman,, argumento dhe cito pa qeshur me mua,,dhe pa me ofenduar,,sjell argumente qe ti mendon jane te dobishme per ate qe ti bazohesh ne bindjen e besimit tend,,dhe mos e tepro se me nji lutje ta bej jeten edhe te ardhmen hell..mos e tepro se jam ne hallin tim dhe ne shtepine time............bye edhe ruaj distancen mes antarve

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Fatrii Lexo Postimin
    Jo forumit i duhen njerez si puna jote qe tju tregojsh pak se si Martohet burri me burrin se je edhe expert,,,, mos me ofendo se nuk te ofendoj,,, argumento pa me ofenduer qe te argumentoj pa te ofenduar,,, ruaje distance ndaj tgjith antareve dhe mos u be i bezdisshem ,, nuk fitohet dialogu me force dhe me sharje por vetem me dialog dhe fakte........mos ma be borxh qe te ruaj edhe une distancen time.......

http://www.youtube.com/watch?v=O4e2m...eature=related
    jo gabohesh,do me njohesh me ndonje femer te aferme tende me ferexhe tja mesoj ēa eshte dashuria e vertete.
    mos e kruj mo,se e kam gati arsenalin.................kesaj here te fola me mjaft edukat

ps.ketu je ke ateizmi,nese do te diskutosh me fakte dhe argumenta fol,propagande islamike nuk kemi nevoje.ke pa ndonje ateist ke forumi islamik ti eeeeeeeeeeeeeee????????ik e bej atje propagand
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 14-03-2008 mė 17:22
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    jo gabohesh,do me njohesh me ndonje femer te aferme tende me ferexhe tja mesoj ēa eshte dashuria e vertete.
    mos e kruj mo,se e kam gati arsenalin.................kesaj here te fola me mjaft edukat
    mos fol fare nese nuk mundesh te pastrosh fjalorin,, dhe nese nuk muk mundesh te ofendosh antaret,,, Ti beso ate qe ti deshiron ,,edhe une po besoj ate ne te cilen jam udhezuar,,, une nuk po te gjykoj per besimin tend,,edhe ti nuk duhet te qeshesh dhe tallesh me besimin tim,, tgjitha qeshtjet do te dalin ne shesh nje dite,, ti ben durim se edhe une po bej durim.. mos me ofendo mua se prekem,, se nuk jam njeri qe di te bej shaka ,, Jam serioz dhe jam ne hallin tim,, nese ke deshire te argumentosh ne forum rreth temave..mbaj distancen dhe mos i ofendo antaret se nuk jane te gjithe qe pranojne shaka,,,, jep mendimin tend ne lidhje me temen, cito mendimin e te tjereve,,jep argumente ruaj distancen dhe mos ofendo njeri......tung

Anėtarėsuar
    28-10-2006
    Vendndodhja
    " Para Allahut "
    Postime
    153
    ps.ketu je ke ateizmi,nese do te diskutosh me fakte dhe argumenta fol,propagande islamike nuk kemi nevoje.ke pa ndonje ateist ke forumi islamik ti eeeeeeeeeeeeeee????????ik e bej atje propagand
    Une jam antar i forumit dhe kam te drejte te jap komente ne te gjitha temat qe deshiroj te komentoj,, Une jam ktu qe tju jap komentet e mia dhe provat qe Egzistojne se Zoti nuk eshte i krijuar prej askujt,,dhe se mendimi juaj eshte i gabuar,, Zoti eshte Zot dhe nuk ka asgje me lart se Zoti,,Zoti nuk ka pas fillim dhe nuk do te kete fund................Ti prap mos beso se nuk me takon mua te pergjigjem per besimin tend,, por kjo teme e hapur ofendon besimin tim... ti argumento , komento ,, vetem mos ofendo edhe jemi ne rregull.........

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •