Close
Faqja 251 prej 1135 FillimFillim ... 151201241249250251252253261301351751 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,501 deri 2,510 prej 11341
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Diesel Industry Lexo Postimin
    Me duket se nuk e ke lexuar me vemendje se per te ditur di te lexosh, personi me siper ka shkruar se behet fjale per nje tregim te vertete! Ne rregull?
    Nje tregim i vertete per nje person qe qe vret nje hoxhe dhe ne vend te policise i del perpara nje cun besimtar

Me gjera te ktilla kta njerez predikojne!!!! mbushin mendjen e popullit te shkrete!!
    Dhe me e keqja eshte se ju besojne!!!!! E kupton ku qendron puna?
    E kuptoj se cfar thua, por ne momentin kur ne tregim perzihen engjujt dhe Zoti, ta merr mendja qe personi qe ka shkruar kete tregim ka qene prezent dhe ka degjuar biseden e Zotit me engjujt?!!!

Pra eshte vetem tregim, ajo ngjarje kurre nuk ka ndodhur!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Syrigana Maska e Kujtim Demiri
    Anėtarėsuar
    04-12-2007
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    150
    ester 85 ke bo teme te mire, se edhe une mendoj se ateistet duhet te punojne me vetveten dhe t'i kuptojne disa gjera sepse koncepti i tyre mbi boten dhe jeten defenitivishte eshte i gabuar.
    por une mendoj se edhe ti i bere disa gabime kur e quajtet Jezu Krishtin (Isen) "zot", ai nuk eshte "zot" eshte i derguari i tij,
    une mendoj se qdo liber fetar ka vlerat e veta por une sipas mendimit tim do te thosha se Kur'ani eshte libri qe une e quaj dhurat e Zotit per njerezimin, liber ky qe i'a rregullon jeten qdo njeriu, dhe i'a tregon misteret e jetes njerezimit.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Pajtohem me kete teme dhe une personalisht besoj se hapesi i temes ka qene i sinqerte kur ka bere kete thirrje por fatkeqesisht ateistet dhe myslimanet e paskan kthyer ne tallje, tani vetem do t'iu shtohet urrejtja per besimin krishter dhe do te kemi kristofobi edhe me te madhe.

Kurani 47:36. Vėrtet, jeta e kėsaj bote ėshtė vetėm lojė e dėfrim, e nėse besoni dhe ruheni prej tė kėqijave,....

Shpresoj se ju ateistet nuk do te pajtoheshit me kete se perndryshe rruges se xhihadit do te shkoni.

Respekt per te gjithe anetaret e forumit te cfaredo besimi.
    Pershendetje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 14-03-2008 mė 12:32

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Sepse islami eshte fe e paqes, osmanet derguan shume predikues vet te cilet me vet mohimin e tyre sollen nje fe tolerante dhe i larguan shqiptaret nga feja e zullumqareve, krishterimi, feja e kryqzatave dhe inkuizicionit, Allahu i vrafte dhe i mallkofte etj. Ja per kete u konvertuan...

DRAGUNOV Maska e SNIPER 79
    Anėtarėsuar
    10-03-2008
    Vendndodhja
    TE CEPI I LAPRAKSAVE NE STADIUMIN QEMAL STAFA
    Postime
    252

Talking

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Pajtohem me kete teme dhe une personalisht besoj se hapesi i temes ka qene i sinqerte kur ka bere kete thirrje por fatkeqesisht ateistet dhe myslimanet e paskan kthyer ne tallje, tani vetem do t'iu shtohet urrejtja per besimin krishter dhe do te kemi kristofobi edhe me te madhe.

Kurani 47:36. Vėrtet, jeta e kėsaj bote ėshtė vetėm lojė e dėfrim, e nėse besoni dhe ruheni prej tė kėqijave,....

Shpresoj se ju ateistet nuk do te pajtoheshit me kete se perndryshe rruges se xhihadit do te shkoni.

Respekt per te gjithe anetaret e forumit te cfaredo besimi.
    Pershendetje
    ik ere l.o.q.e
    SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
    ULTRAS PARTIZONI

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Sapo lexova te shekulli qe ester ka varur veten ne banjo.

DRAGUNOV Maska e SNIPER 79
    Anėtarėsuar
    10-03-2008
    Vendndodhja
    TE CEPI I LAPRAKSAVE NE STADIUMIN QEMAL STAFA
    Postime
    252

Talking

Citim Postuar mė parė nga zari Lexo Postimin
    do jet penduar qe beson ne zot kushedi
    SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
    ULTRAS PARTIZONI

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga zari Lexo Postimin
    Po shpresojm se do ta pasosh ti...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Fisniku student sup?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-03-2008
    Postime
    38
    Citim Postuar mė parė nga Kujtim Demiri Lexo Postimin
    ester 85 ke bo teme te mire, se edhe une mendoj se ateistet duhet te punojne me vetveten dhe t'i kuptojne disa gjera sepse koncepti i tyre mbi boten dhe jeten defenitivishte eshte i gabuar.
    por une mendoj se edhe ti i bere disa gabime kur e quajtet Jezu Krishtin (Isen) "zot", ai nuk eshte "zot" eshte i derguari i tij,
    une mendoj se qdo liber fetar ka vlerat e veta por une sipas mendimit tim do te thosha se Kur'ani eshte libri qe une e quaj dhurat e Zotit per njerezimin, liber ky qe i'a rregullon jeten qdo njeriu, dhe i'a tregon misteret e jetes njerezimit.

Une nuk shikoj ndonje gabim tek ato qe kam shkruar, sepse perndryshe nuk do t'i kisha shkruar, por shiko njehere dhe hulumto me kujdes ne Shkrimet e Shenjta dhe do ta kuptosh se Jisui, te cilin ju e quani Isa, nuk eshte thjesht i deruguar i Perendise, ose Prefet sic pretendoni ju, por e pranoni ose jo ju, ai eshte Perendi, per ne te krishteret.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •