Kurani eshte nje absurd komplet mer jahu,pse lodheni kot????????
Kurani eshte nje absurd komplet mer jahu,pse lodheni kot????????
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
po ju te krishteret gjithmon jeni munduar ta ndryshoni KURANIN ashtu siq e keni ndryshuar biblen me mendime te kalbura por kot e kini ...
po shqiperia me sa u clirua,,, me 28 apo 29,,,
o shoku seminarist,,, kapu te ndonje sjellje e mesuar e atyre qe nuk kane besim te vertete,,, por jo te Kur'ani...
.
hej baptist,mos ja ve veshin ketij se eshte i vetmi qe arsyeton.na kenaqi duke na sjelle fakte dhe dokumenta te papare ndonjehere.
Pasi eshte tema rreth Muhamedit, e mora Kuranin qe ta lexoj dhe me ra ne sy nje ajet interesant.
Muhamedi turperohet
33:53. O ju qė besuat, mos hyni nė shtėpitė e Pejgamberit ndryshe vetėm nėse u lejohet pėr ndonjė ngrėnie e duke mos pritur pėrgatitjen e saj, por kur tė thirreni, atėherė hyni, e kur tė jeni ushqyer, atėherė shpėrndahuni, duke mos hyrė nė bisedė me njėri tjetrin, vėrtet kėto (pritja, qėndrimi, biseda) e mundojnė Pejgamberin, por ai turpėrohet prej jush; All-llahu nuk i turpėrohet realitetit. E kur kėrkoni prej tyre (grave tė Pejgamberit) ndonjė send, atė kėrkonie pas perdės, kjo ėshtė mė e pastėr pėr zemrat tuaja dhe tė tyre. Juve nuk u takon ta mundoni tė dėrguarin e All-llahut, e as tė martoheni kurrė me gratė e tij, pas (vdekjes sė) tij. Kėto janė te All-llahu mėkat i madh.
Por Allahu nuk i turperohet realitetit???!!!
5:33 ...All-llahu nuk i turpėrohet realitetit[/B]. E kur kėrkoni prej tyre (grave tė Pejgamberit) ndonjė send, atė kėrkonie pas perdės, kjo ėshtė mė e pastėr pėr zemrat tuaja dhe tė tyre. Juve nuk u takon ta mundoni tė dėrguarin e All-llahut, e as tė martoheni kurrė me gratė e tij, pas (vdekjes sė) tij. Kėto janė te All-llahu mėkat i madh.
Pastaj besimtareve te asaj kohe nuk iu lejohej te martoheshin me grate e Muhamedit (shumica e te cilave ishin te reja sepse martoheshin kur ishin femije), por Muhamedi ka te drejte t'i vrase burrat e pastaj t'i martoje cilen ta deshironte.
ca do- me-thene seminarist?
Krijoni Kontakt