Po ju qe mblidheni si kafshe me ata zilet qe mbajn ne qafe delet jeni me te zgjuar lol.
Po ju qe mblidheni si kafshe me ata zilet qe mbajn ne qafe delet jeni me te zgjuar lol.
- Imagination is more important than knowledge.
Unė nuk e di ē'ėshtė 'zoti'. Kjo fjalė nuk mė thotė gjė, por meqėnėse e has shpesh, dhe kur pyes askush nuk jep pėrgjigje, kam njė kėrkesė pėr kėtė ēėshtje:
Mė jepni pėrkufizimin e zotit.
God is incorporeal, divine, supreme, infinite. Mind, Spirit, Soul, Principle, Life, Truth, Love.
Pse cfare ndryshimi ka mes tyre?
Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.
Eshte e vertet qe nuk mund te kete perkufizim per Zotin,sepse Ai eshte beres i se teres,pertej asaj qe ne mund te konceptojme,por perkufizimi eshte thjesht shprehja e dikujt qe e njeh Perendine dhe deshiron ta beje te njohur Ate edhe per te tjeret.
Zoti e krijoi njeriun sipas shembelltyres se Tij - eshte nje nga aksiomat me te bukura hermetike.
Pra, ēeshtja qe shtrohet tashi eshte: Cila eshte shembelltyra e njeriut????
Nese pergjigjeni drejt, ju premtoj se kam per t'ju zbuluar perkufizimin!!!!
Jarigas
Pershendetje
Ateizmi eshte besimi se nuk ekziston asnje Zot apo perendi. Personat qe nuk besojne ne Perendi quhen ateiste. Sipas ketij 'besimi' bota duhet te jete nje rastesi, keshtu qe jeta nuk ka ndonje kuptim me te thelle se ajo qe shohim, prekim etj... thjesht lindim, jetojme, vdesim - dhe merr fund gjithcka.
Ndersa une kam 2 pyetje nese me lejohet
1. A ka me shume femra apo meshkuj qe behen ateistė-ateiste (a ka ndonje sondazh qe eshte bere, se paku ne ndonje shtet perendimor apo gjetiu)
2. Cili eshte ateisti/ja i/e pare qe njihet ne ndonje dokument - shkrim (pra person qe e ka mohu ekzistencen e Zotit)?!
Me respekt, i juaji Mesia4ever
Un e di pse po vet.
Ne qofse nuk ka at'her ki per tu ber besimtar edhe ti.
Haha shum trip je a ?.
Burri 1 X flet !
Krijoni Kontakt