Hahaha, une thashe se do perqendroheshe tek majmuni ne fund ti dhe jo tek emri![]()
Hahaha, une thashe se do perqendroheshe tek majmuni ne fund ti dhe jo tek emri![]()
Pash zotin a te ky far Myrta e paskan burimin keto fjale qe jan te perhapura neper internet a ??????????kuniform, etninom, autoktonia, traditė, tragjedia, profet, therror, linguistika etj.
Une i kam lexuar 100 here keto fjale por kurre nuk e paskam ditur se ku e kan burimin.
Interesant.
[[[[[[Proudly to be a son of the Eagle]]]]]]
Pse derisot u quajt emri Athinė, kush e quajti ashtu, nga fjala - e thine, athinė? Kush shkroi themė nė vete per ethymologjitė e emrave: kuniform, linguistika, pellgas, athena, atllantis, albania, gega, toska, zeus, chronus, shqipja-shqipėria, arbania (qė i thoni arvanit arvania greq.) kujt ia mbajti tė shkruaj thema nė vete pėrveē Nezir Myrtes, pėr kėta emra madhorė?
Ballkan, qė janė disa emėrtime: Ballkaria, Ballgaria, Ballga, Ballkaria Kaberdine etj, me tė njejten rrėnjefjale - ball, e ju e quani emrin ballkan (male inatesh), po ata tjerėt tė ngjajshėm mė tė? Si i quani derisot? Po emrin Kosova, pse e quani sllavisht, sorrė e zezė, kur Nezir Myrta e quan nga rrėnja - kosė, pėrdorimi i kosave nė vend shpatash - e ju ende me direktiva sllave edhe vet shkenca shqiptare?
Se deri nė Luftėn e Kosovės 1389, asnjė toponom, nuk kishte emrin kosovė, brenda kosoves! Aty nga lufta me kosa iu dha emri - kosovė, kosavė, derdhje gjaku nga kosat-shpata tė arbanasve (shqiptarėve) se nuk kishte as serv, as boshnjak, as malazez, as maqedon, nė atė kohė - vetėm ARBANAS E SLLAV-RASH-RUS E MILLESH KOPLIKU HEROI ARBANAS, E JO SERV!
Kush jeni ju ngat lingujistit Nezir Myrta - ju jeni asgjė, bash asgjė!
Ju edhe nėn nofka e flliqi tutsh, e Nezir Myrta hapur dhe as syri nuk i trembet as nga ju, as nga grekėt, as nga rusėt as nga shkijet as nga ju vegla qorre tė tyre! Dilni hapur kur mendoni se jeni guximtarė, po ju as nė libra nuk guxoni ta publikoni emrin tuaj tė vėrtet more klysh!!!
Pse fyeni si laviret nėn plafa nofka, personin e hapur???? Pseeee? Dilni hapur po ua mbajti p.......!
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Centaurus : 27-05-2009 mė 21:42
[[[[[[Proudly to be a son of the Eagle]]]]]]
teoria indoevropiane eshte nje perralle me mbrete.Nuk ka si te jete ndryshe sepse ajo bazohet ne perralla edhe jo ne zberthimin e gjuhve te vjetra te mbishkruajtura.
Si mund te kete indoevropianizem pa njohur gjuhet e mbishkruajtura?
Shqipja nuk lidhet aspak me teorin indoevropiane...ne se do ta afronim shqipen me kete teori vendi i saj do ishte si mema e ketyre gjuheve pa termin "indo" perpara.
kaq per javanin.
Ky ėshtė ai zotėria qė edhe menderen do t'ia puthte Titos sė ndjerė? Mė falni qė i ka shkruar vargje tė lavdishme doja tė thoja natyrisht. Ku ja patė atdhedashurinė kėtij gjarpri ju?!
Njė kėshillė: Kėrkoni pak nė google personin me emėr Nezir Myrta. Do tė habiteni kur tė shihni, se nė sa forume ėshtė regjistruar ai.
Krijoni Kontakt