Close
Faqja 104 prej 1135 FillimFillim ... 454941021031041051061141542046041104 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,031 deri 1,040 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    O shoku nuk e di e as s'dua t'ja di se ca ka ndodhur me zezaket kur ka plasur katrina,po shpresoj mos te kete zene edhe ty rradha e perdhunimeve,se u dukeke shume e irrituar nga ky fenomen

Dhe une nuk thashe qe feja i jep fund perdhunimeve vrasjeve etj,por thjeshte te disa njerez i frenon keto mendime,keto krime sido qe te jete do te jene gjithmone prezente ne kete bote,ajo qe doja te thoshja une eshte se feja i reduktone ato disi dhe krijone nje shoqeri me te shendetshme(po me duket se nuk i paske vene syzet kur ke lexuar postimin tim)

p.s Sa per pyetjen me duket shume e cuditshme dhe e rradhe,pak here kam degjuar qe te perdhunohen meshkuj ose me sakte shume rradhe(me shume per femra) po me sa duket ndonje traume nga e kaluara te ka bere te dalesh me kete pyetje,gje qe nuk kishte fare te bente me ato qe une kisha shkruar te postimi i pare,shpresoje te kete qene me pake dhimbje
    Without deviation from the norm, progress is not possible

super saiyan Maska e vampiro
    Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    O shoku nuk e di e as s'dua t'ja di se ca ka ndodhur me zezaket kur ka plasur katrina,po shpresoj mos te kete zene edhe ty rradha e perdhunimeve,se u dukeke shume e irrituar nga ky fenomen
    e di cfare quhet shembull ne nje diskutim? eshte ai rasti kur nuk rri me lepirese duke fol kshu ne menyr te pergjithshme per gjera si beson ti se do ishin, po merr nje ngjarje konkrete dhe e ilustron. ajo ndodhi aty lart kur ti hape muhabet me frojdin

Dhe une nuk thashe qe feja i jep fund perdhunimeve vrasjeve etj,por thjeshte te disa njerez i frenon keto mendime,keto krime sido qe te jete do te jene gjithmone prezente ne kete bote,ajo qe doja te thoshja une eshte se feja i reduktone ato disi dhe krijone nje shoqeri me te shendetshme(po me duket se nuk i paske vene syzet kur ke lexuar postimin tim)
    prandaj dhe u dha shembulli konkret lart, nqs kuptove gje dmth. per te tregu qe feja ne fakt e ben lesh shoqerine - dhe per me teper kulture mund te lexosh studim akoma me konkret dhe ketu ku diskutohet gjere e gjate ajo qe ti gabimisht po e fut ne nje teme qe tjetri e ka hap se beson nga frika.

p.s Sa per pyetjen me duket shume e cuditshme dhe e rradhe,pak here kam degjuar qe te perdhunohen meshkuj ose me sakte shume rradhe(me shume per femra) po me sa duket ndonje traume nga e kaluara te ka bere te dalesh me kete pyetje,gje qe nuk kishte fare te bente me ato qe une kisha shkruar te postimi i pare,shpresoje te kete qene me pake dhimbje
    ej, shume specifike i ke keto supozimet. je i sigurt qe nuk i ke memorie te represuar dhe te duket sikur i kane ndodh te tjereve? thjesht nji mendim, amigo

salu dhe menjen ne msim heres tjeter
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anėtarėsuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    Citim Postuar mė parė nga nine_gj Lexo Postimin
    Megjithate frika ndaj Zotit eshte fillimi per ta njohur ate.Ka qene Viti 1997 ,frika se do te vdes nga ndonje plumb dhe me duhet te perballem me Perendine ,momenti kur e kam ndjere nevojen te kerkoj Zotin.
    Besimi nuk duhet te lind nga frika. Nese frikesohesh atehere nuk beson, ne ate moment ti vetem frikesohesh.
    Besimi duhet te lind nga dashuria per zotin, dhe deshira per ta takuar ate.
    Barca

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga vampiro Lexo Postimin
    e di cfare quhet shembull ne nje diskutim? eshte ai rasti kur nuk rri me lepirese duke fol kshu ne menyr te pergjithshme per gjera si beson ti se do ishin, po merr nje ngjarje konkrete dhe e ilustron. ajo ndodhi aty lart kur ti hape muhabet me frojdin

prandaj dhe u dha shembulli konkret lart, nqs kuptove gje dmth. per te tregu qe feja ne fakt e ben lesh shoqerine - dhe per me teper kulture mund te lexosh studim akoma me konkret dhe ketu ku diskutohet gjere e gjate ajo qe ti gabimisht po e fut ne nje teme qe tjetri e ka hap se beson nga frika.

ej, shume specifike i ke keto supozimet. je i sigurt qe nuk i ke memorie te represuar dhe te duket sikur i kane ndodh te tjereve? thjesht nji mendim, amigo

salu dhe menjen ne msim heres tjeter
    O shoku t'i ne rast se jep nje shembull rreth nje teme te caktuar,dhe deshiron qe ajo te kuptohet dhe nga dialoguesi mundohu t'a ilustrosh ate pake ne menyre me te detajuar!Une rreth nje teme te caktuar munde te jape shume shembuj,po nese nuk i shtroje ne menyre te tille qe dhe tjetri qe po debatoje t'i kuptoje,por vetem une,atehere do te thote qe une nuk di te dialogoje ne menyren e duhur!Dhe une me thene te drejten nuk eshte se kam dhe ndonje njohuri te madhe rreth temave fetare,qe te flas me shembuj etj!Por thjeshte shpreha mendimin tim,bazuar ne ato pake njohuri qe kam!Dhe nese do te japesh shembuj here tjeter,t'i japesh me te sakta dhe jo ne menyre ofenduese,duke marre shembull dialoguesin,ok?

Dhe t'i leme ato ironirat rreth memorjeve te supresuara
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 29-10-2007 mė 08:12

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga jimmyswe Lexo Postimin
    Besimi nuk duhet te lind nga frika. Nese frikesohesh atehere nuk beson, ne ate moment ti vetem frikesohesh.
    Besimi duhet te lind nga dashuria per zotin, dhe deshira per ta takuar ate.
    jame shume dakorte me ate qe ke then me siper,po nese te besosh nga frika do te ishte nje mjete qe mund te reduktonte krimet ne shoqeri(gje qe besoje se ne nje fare mase arrihet) atehere pse mos te vihet edhe ky lloje besimi ne praktike,e di qe eshte hipokrite,po te tille nuk jane edhe njerezit qe na rrethojne

Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    O shoku t'i ne rast se jep nje shembull rreth nje teme te caktuar,dhe deshiron qe ajo te kuptohet dhe nga dialoguesi mundohu t'a ilustrosh ate pake ne menyre me te detajuar!Une rreth nje teme te caktuar munde te jape shume shembuj,po nese nuk i shtroje ne menyre te tille qe dhe tjetri qe po debatoje t'i kuptoje,por vetem une,atehere do te thote qe une nuk di te dialogoje ne menyren e duhur!Dhe une me thene te drejten nuk eshte se kam dhe ndonje njohuri te madhe rreth temave fetare,qe te flas me shembuj etj!Por thjeshte shpreha mendimin tim,bazuar ne ato pake njohuri qe kam!Dhe nese do te japesh shembuj here tjeter,t'i japesh me te sakta dhe jo ne menyre ofenduese,duke marre shembull dialoguesin,ok?

Dhe t'i leme ato ironirat rreth memorjeve te supresuara
    e ke vene re qe dhe emocionet e robve mund te dallohen neper shkrim dixhital tani. ka evolu dhe interneti

me ca kuptova une, po thua ne menyre jo dhe aq indirekte se feja duhet per ata qe smarrin vesh me ane te trurit se nuk duhen te bejne krime perndryshe shoqeria do shperbehej, non? dhe meqe truri s'i punon, marrin vesh vetem me dru, non?
    po thua ,shkurt muhabeti ,se feja duhet per idiotet apo jo?

hola cabron, te heq kapelen, as une nuk do e thosha aq mire
    paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj

Nallban Maska e alko71
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    707
    Ti a ne ndonje web te krishter po i merr keto ?

Xhehenemi eshte me nivele. Varesisht nga mekatet njerezit hyjn edhe aty, ashtu si edhe xhanneti qe eshte me shume nivele, dhe jo te gjithe jane te barabarte. E kuptove tani ti dhe te krishteret e asaj faqe?

Silli ato ajete te tera dhe e verene se secila eshte per kategori njerezish te ndryshem, e jo te cunguara. Apo te ti sjell une se ti nuk i gjene dot sepse keshtu t'i paraqesin ty ato faqe neti.

éste es un libro perfecto, si?
    Why do people with closed minds always open their mouths?

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Xhehenemi eshte me nivele. Varesisht nga mekatet njerezit hyjn edhe aty, ashtu si edhe xhanneti qe eshte me shume nivele, dhe jo te gjithe jane te barabarte. E kuptove tani ti dhe te krishteret e asaj faqe?
    Edhe zoti i paska ba shpijat disa katėshe, sikur politikanėt a?

Anėtarėsuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    Ti a ne ndonje web te krishter po i merr keto ?

Silli ato ajete te tera dhe e verene se secila eshte per kategori njerezish te ndryshem, e jo te cunguara. Apo te ti sjell une se ti nuk i gjene dot sepse keshtu t'i paraqesin ty ato faqe neti.

éste es un libro perfecto, si?
    mjaft qave si mimoza me bishtaleca me xhaxhi. ca t'i bej une supozimet dhe interpretimet e tuja simas qefit. foli nonji pakistanezi per ato pune, se une ketu skam ardh me diskutu opinionet e myslove po po merrem me kuranin. nqs ti ke problem me kuranin osh ceshtja jote psikologjike, une s'jam doktor amigo. ke tre faqe me u marre, mos u merzit. merr fryme thelle dhe fillo me shkrimin e legjionit para se te vish ke mu se ke rruge te gjate para, yhy - allahu te udhzofte dhe kujdes neper pyll

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-10-2007
    Postime
    63
    Pėrshendejte Eldonel degjova se ka ra bibla qe nga momentit qe i thoj Zot . Edhe na besojm ne njė Zot por na meritat ja japum vetum Zotit ai asht qė na ka pshtu prej mekatit po edhe nese e kshyr dhjaten e vjeter krejt shum qart del per shpetimtar te botes jezusi ju mund te thoni edhe kom ndegju se biblen e kan ndryshu se jezusi do te vjen edhe te vdes a nuk asht ne sur 2:136 Ku thot besoni edhe atė qe ju asht shpallur para teje edhe mas teje.2 a nuk shkrun ne kuran kerkush nuk mund te ngjall njeriun nga te vdekurit perveq. Zotit a nuk e thot se isa i ngjall te vdekurit edhe a mund te ma tregosh se ne cilin varg mund te ma gjesh se shkrun se do te vdes Jezusi. po edhe nese don sqarimin per at bir dhe frym hyr ne komuniteti protestant te limi87 tema asht a adhurohen tre ZOTA te krishteret edhe do ta kesh te kjart kit gje pra feja asht qe me merita tua te shkosh para Pėrėndisė. ti mendon vėrtet se mundesh te shkosh tė Zoti me veprat e tua pra Pėrendia erdh na shpetoj neve erdh e mundi djallin erdh na qiti nga eresira ne drit dhe erdh qe tna leshoj nga burgi satanit ni varg ne bibel thot kini zemer juve do tju urejn shum pershkak se ata me urejn mua ju nuk i takoni ksaj bote prandaj kini zemer mos haroni une e munda mekatin vdekjen edhe satanin ne ja japim meritat ika vetum ZOTI. Nėse na vertet shkojm ne mbretrin e tina mos mendo se me veprat e tua jan qe te lajn nga mekat oki te pershendes shumė

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •