Po profet te tjere pse nuk po na vijne me?Apo tani qe njerzit kan arritur nje inteligjence te larte nuk e han me kokrren e ullirit.
Po profet te tjere pse nuk po na vijne me?Apo tani qe njerzit kan arritur nje inteligjence te larte nuk e han me kokrren e ullirit.
Revolution 1848
Ti bėn mirė tė tregohesh i duruar..
tė lexosh rregulloren, pastaj temat, pastaj hajde ndiz ..debatin..
--------------------------------------------------------------------------
darwin
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 22-01-2010 mė 21:35
Gostivar,
Kujtova se wahabistat s'duan vorre as fotografi, as cartoons. A jeni musliman apo muhamedane? A prete ne qafe disa njerez dhe shkaterruat disa qytete ne proteste per do cartoons. Ky cartoon
![]()
a, eshte napak i sakte mqs paski relika te muhametit dhe deshmitare?
Mjekerr ka pase. Shpate ka pase. Shume gra te mbuluara me thase te zi ka pase. I veshur me rashe ka kene. Pse protestuat?
Mire i nderuar, po vij une ne pronen tende dhe dua te marr gruan, femijet dhe gjithqka qe ke te vlefshme, madje edhe ty po te roberoj, ēfare do me besh, dhe poqese me lejon te arrij nje gje te tille, a do ia falje vetes....
Dhe nuk tha ne Kura'nin Fisnik vritni te pafajshem, por r gjithe esenca eshte, se nese te vjen dikush te merr ate qe eshte e jotja, je i obliguar te mbrosh me dinjitet, e nese bie deshmor, ke fituar Xhennetin...
Dhe ne kemi rastin e fundit me Kosoven, vetem 2.5 perqind e popullates gjithekombetare i doli zot kombit, te tjeret, as qe u lodhen. Ketu kam fakte shume te fresketa, sepse vet jam veteran i luftes se bashku me te vellane,,,,
E sikur populli yn qe kishte me shume besim tek Zoti, me ball do e benin vdekjen se sa kthimin e shpines atdheut...
Une kam qen ne Reēakun heroik, aty kishte djelmosha qe prisnin ne radhe per pushke, por isha dhe ne qytete, kur populli yn pinin kafen me serbet, siē ndodh me sshqipetaret ne shqiperi qe per te marr shtetesin greke i duhet te nderrojne identitetin, vetem te jen sherbetor greku....e sikur te kishin bindjen te Zoti i tyre ata nuk do e benin nje gje te tille...
Pra kur beson Ne Zot i ben punet per hire te Tij, e diti apo nuk e diti populli, te mjafton Zoti. Dhe fundja te mbrosh atedheun nuk eshte heroizem por obligim, ndersa te asimilohesh eshte mallkim...
Sepse ne nuk e kemi zgjedhur te jemi shqipetare, por Zoti na fali, e pasi na fali shqipetare, e kemi per obligim ta adhurojme nga aty ku na ka falur, dhhe te shumohemi, dhe te ruajm nderet, familjen dhe vendin tone, pa marr parasysh nga kush tentohet te behet okupimi..
I nderuar, keto ajete qe i ke sjell ti, jane tamam ashtu, dhe shpresoj se nese i lexoni edhe nje here pas disa shembujve qe ua solla nga realiteti, sepse Islami nuk eshte ndryshe vetem se realitet, do t'iu bejne te kkuptojne me drejte arsyen e jetes perse jeton, por nese je misionar, qe une njoh shume nga te tille, atehere do mundohesh prap te shpifesh gjepura te tjera por une mandej do marr shembuj nga konvertimi i prifterinnjeve ne Islam. Por si ēdo here ne kete web faqe shpeshhere po me fshihen shenimet, nese behet kjo, atehere le te mbyllen temat e diskutimit, spese te vendet ku jane te rezervuara per tema krishtere nuk po na lejoni te bejme pyetje dhe argumente, por nejse, me rendesi eshte se ksovari eshte ne gjendje te ju pergjigjet jo vetem juve po edhe papes suaj vetem 4 ajete te Kur'anit...
Te gjitha te mirat nga ksovari
Miku me i mire i cili n'shoqrin e tij vazhdimisht ngritesh n'piadestal te jetes eshte Kurani Fisnik
Marduk , me vjen keq po ti mendon ta kuptosh Kur'anin pa e lexu fare ??
Ose edhe me keq...ta kuptosh permes citateve te njerzve .
Si mundesh me kuptu nje gje , kur se pari ke urrejtje per at gje dhe se dyti nuk e lexon me mendje "tabula rasa" per at gje .
Mos i jep vetit kaq gjon se sbon![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Smth_Poetic : 26-01-2010 mė 16:33
Krijoni Kontakt