Une nuk kercenoj askend . Thjesht vertetoj gabimet e bera "qe i kane ikur pa dashje nga vezhgimi moderatoreve" . Edhe kam bere qe shume troll te perjashtohen edhe madje shume postime nga moderatoret te fshihen sepse ishin spam . Nuk eshte ceshtje personale por ceshtje rregullash forumi edhe bashke bisedimi ne grup . Nuk eshte "moto" , eshte princip jete . JAM SHQIPTAR ! E kam thene edhe me pare qe do luftoja ne Presheve nese do ishte e nevojshme , por ashtu sic po ecen , nuk mundet sepse AKSH po merr fund , kane 10 vite qe kane premtuar qe do sulmojne Greqine , edhe nuk kane bere asgje . Sa per postimet e tua ne forum , nuk ka te beje se shkruan per qejf apo jo , ketu regjistrohen 1000 veta ne dite , 1 anetare nuk ka rendesi fare . Qellimi eshte bashke bisedimi i qyteteruar edhe i mbeshtetur ne fakte qe mund te hidhen poshte nga fakte te tjera me bindese edhe jo nga fjale goje . Une postoj referenca , trollet fillojne me fyejne personalisht , sepse nuk e dine fare cfare do te thote te "fakt" . Prandaj forumi duhet te pastrohet nga keto lloj individesh , qe e shkaterrojne harmonine e miresjelljes edhe respektit reciprok midis forumisteve .
Edhe nje gje te fundit , me beso mua , do te mungoje ky forum nese te heqin . Mos e merre aq lehte tani se je akoma brenda . Eshte forumi mbare shqiptar , eshte e pamundur qe nje shqiptar te mos kete deshire te mos shprehet ketu .
#############
Te mos dale nga tema :
http://www.infidels.org/library/mode...islamhell.html
Gejta kete link shume interesant ne Anglisht por nuk kam kohe ta lexoje tani sepse eshte shume vone . Ora 2 e nates ne Shqiperi .
(Edhe ti mos dil jashte teme , te shkosh ne forumin e ateisteve FAKTIK edhe ti thuash se jane te humbur sepse nuk dine asgje , ky quhet trollizem , edhe postimi quhet spam, keshtu hiqesh nga forumi)
Krijoni Kontakt