une e kam zgjedhur, besimi eshte i imi, alla xfiles.
Zoti im eshte gjithēka qe shoh, zoti im permban ne vete krijesat e veta, zoti im eshte gjithēka qe ekziston e marre se bashku.
Nuk di si a shpjegoj me mire , fatkeqsisht perveē cilesive "i perjetshem" dhe "i pafund", zotat tane nuk kane asgje te perbashket.
Gjynah qe ke lere ortodoks dhe je bere X-fails...
Te tjere qe nuk u linden si ti duan te kthehen ne besimin e te pareve...
Zaten, kur e ke ne dore, nje diēka te vyer, jo gjithmone i'a dime vleren.
Pershendetje
po jo more une tu kam pergjigjur edhe me pare po rti si duket se ke pare po ti linde dje more po ku ishe ti me heret nuk ke nevoj te shkruash diq sepse ate qka e ka zbritur Zoti edhe shkenca ne ditet e soti me te madhe eshte duke e vertetuar se eshte e vertet
ti gjithnje duhet ta dish qe je krijes jo Krijues dhe kete harrooooooooe se je njeri dhe dje ke lindur dhe do te vdesesh pasi ti thua qe ke mundesi ajt kur te vje vdekja thuaj jo s dua te vdes kot e mashtron vetveten sepse do te vdesesh dhe pastaj do te dalesh para Krijuesit i cili te ka krijuar ne formen me te mire po keta qe linden para teje ku ishe ti he pra trego nuk e di as vet
"Deshiro per te tjeret, ate qe deshiron per veten" ---- Muhamedi a.s----
ca ishte kjo allahu dmth se nuk ma the- dhe per ēa te me udhezoje kjo se un s'kam lidhje me arabet pra dhe sdi as arabisht. kurse hyjnore jane yjet kshu e di un. paēimPostuar mė parė nga princcesha
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
kshu pra xhaxhi, si i themi ne shqip kur flasim fjale pa kuptim?Postuar mė parė nga Goldianitus
gomarlliqe?
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
po jo me xhaxhi a nuk jane keta myslimanet qe ulerijne lart e poshte per saktesine dhe pagabushmerine e kuranit te madherishem?Postuar mė parė nga Borix
ktu te kjo teme sapo eshte provu komplet e kunderta, non?
mua me duket se jeshilet s'e kane lexuar ndonjeher kuranin, s'e di pse, po rrijn e thojn ate qe i ka thene hoxha apo ndonji "autoritet" tjeter ne fisin apo jeten e tyre i cili "i di mire keto gjera". kush ka fol me mysliman ne jete reale e di se si flasin te njejtat gjera sikur e shkarkojne njesoj programin nga interneti me crc njesoj, ku kurani ska asnje gabim, une e zgjodha vete te vej ferexhe (13 vjec tjetra qe "e ka zgjedh vete"), kurani ka thene gjera qe sapo i ka zbulu shkenca dhe nji qerre me budalliqe qe kujto sikur je ne azi ne mes te lymit. shkrihesh gazit, po te vje dhe keq noihere se ca jane dhe te bardhe. prandaj nuk shpjegohet ndryshe kjo gje, se s'ka munci t'ia kete bere shqiptari shqiptarit myslimanizmin ne vitin 2007, po ka dore serbi, prandaj dhe shifet me shume ne kosove dhe maqedoni. ne shqiperi vetem fshatare nga elbasani dhe kavaja di une qe s'han pyke. te tjeret e vrasin mendjen kur shikojne gomarlliqe si kto qe kan dalur ktu.
dhe tjetra eshte se kta dalin perjashte neper bote dhe derdellasin genjeshtra se ne jemi te gjithe myslimane etj etj. me ēa te drejte genjejne kta per kombin tim? ku i pane "gjithe myslimanet" keta le te flasin per vete. per bajram para ca javesh skishte kembe njeriu ke xhamia tiranes dhe ca rrethe te tjera qe tregoi, ishin apo sishin 20 veta me numerim dhe qe te 20 (me perjashtim te dy vetave) ishin lekurekaf.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vampiro : 29-10-2007 mė 00:06
ja dhe nji pagabueshmeri tjeter:
Allahu s'ka dot fmije
6.Suretu El-En'ame 101. Ai (All-llahu) ėshtė qė krijo (pa kurrfarė shembulli) qiejt dhe tokėn (e duke qenė i tillė), e si do tė ketė Ai fėmijė kur nuk pati bashkėshorte? ēdo send e krijoi Ai, dhe ėshtė mė i dijshmi pėr tė gjitha sendet e krijuara.
Allahu ka dot fmije
39.Suretu Ez Zumer 4. Sikur tė kishte dashur All-llahu tė ketė fėmijė, do tė zgjidhte atė qė dėshiron nga ēka Ai vetė krijon. I pastėr ėshtė Ai! Ai ėshtė All-llahu, i vetmi, i fuqishmi!
Krijoni Kontakt