edhe njėherė:
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=68042
Prektora
O Robinson heretik i dashur....une e kam lexuar rregulloren qe heren e pare qe me redaktove shkrimin......por po te kujtoj se ajo qe nuk eshte e ndaluar ne menure te qarte , eshte e lejuar.......ne rregullore askerkund nuk ndalohet perdorimi i ngjyres (nuk ka asnje zot qe te diktoje perdorimin e ngjyres se zese).......bile nuk ka asnje kriter te saktesuar edhe per perdorimin e trashesise apo pjerrtesise se germave......sipas kritereve te mia, pasiqe edhe ne gjuhen e internetit perdorimi i te tilla veēorive, nuk perben asnje lloj fyerje apo nenkuptimi(siņ eshte pershembull: shkronja te medha=ngritje zeri), nuk ka perse ketej e tutje te me terheqesh verejtjen, pasi nuk kam bere asgje kunder rregullores...te pakten deri diten kur te saktesohen kriteret e perdorimit te ngjyres, etj......OK????
Tung....
S'u pergjegje ne pyetjen qe te bera.
Ketu deshmove supozimin tim qe pata. Supozimin se e kupton fare mire mendimin tim. Por sheh nevoje te ikesh nga ai, ta pervertosh. Perndryshe Islami te del i barabarte me shkavellizim.
Dtth sikur femiu yt te pyet, a do te kem femije me bashkeshortin tim, nese ai eshte burre, pra sikur te te pyet per nje rast hipotetik, ti do i pergjegjeshe "ky rast s'ekziston, prandaj s'di a do te kesh femije". Hahaha. Nese ti jo, e shohin tjeret sa krimet ia ben intelektit tend ne emer te Allahut.
Per kete arsye s'kam motiv te ndiej veten gabim ne temen "islamizmi i shqiptarit eshte i njejte me shkavellizimin e shqiptarit".
E di qe eshte turp per neve muslimanet, por e drejta gjithemone e sundon turpin.
E cka keni ju kunder mjekrrave...
Pergjigjijen e pate te ato te plakes qe po i kerkon e nuk i gjen dot. Nuk mund ta kuptoj pse nuk guxon te ballafaqohesh me realitetin por merresh me bishterim te debatit permes ketyre budallalleqeve.
Krahasimi i pa vend dhe hipotetik te sjell gjykim hipotetik dhe jo te vertet. Biles ne realitet ju as qe beni fare krahasimi mes ortodoksise dhe islamit , ju vetem gjykoni se ato jane te njeta pa bere as edhe nje krahasim ne rolin e tyre tek popullesia shqiptare. Ju e keni nje rast shume te faktuar ku nje popullesi me shumice aboslute ortodokse islamizohet dhe mbesin shqiptare dhe nuk e ke as edhe nje rast te vetem kur nje pjestare i kesaj popullesie vazhdon te mbetet ortodokse dhe ne te njeten kohe shqiptare. Ketu del madheshtia e islamit kundrejt serbortodoksise dhe krishterimit.
Serboortodoksia ka prodhuar serbe , islami nga e njeta popullesi ka prodhuar shqiptar ( ka ruajtur shqiptarizmin ).
Une jam i bindur 100% qe ju edhe vete nuk besoni ne ato qe thoni dhe qe jane ne kundershtim te plote me arsyen dhe te gjitha faktet, por kuptohet inati nuk u le . Ju nuk guxoni as edhe njeher te pergjigjeni ne ato pak pyetje qe ju kam dhene te cilat bindshem e vendosin teorine tende te barazise mes serbo-ortodoksise dhe islamit ne shporten e mbeturinave.
Kurse sa per turpin le ta mbaje secili per vete, kushedo qe e ndjen veten te turperuar le te mbetet i turperuar.
SHKOZA nga Prizreni
ATDHEU MBI TE GJITHA
Duke verejtur situaten nga prizmi kombetar, nuk kane asnje ndryshim mes tyre...
E ne kete kuptim, as qe na behet vone fare per thelbin thjesht teologjik te njeres apo tjetres fe....
Realiteti i sotem i Shqiperise, hedh poshte kryekeput arsyetimin tend......tosket ortodokse jane shqiptare po aq ose me shume se ti.....
Serboortoksia ka prodhuar serbe mund edhe te kete kuptim, por qe islami te kete "prodhuar" shqiptare, osht si ti vesh brina dashit e te thuash se e bere ti dash.....hahahhahah......or hoxhe....po lenda e pare ēfare ishin?????turq????
Nga ēfare soji u "prodhuan" shqiptaret nepermjet "makines" islamike????
Jo shqiptare, hoxhe, por arabofile si puna jote ka prodhuar islami......shqiptaret nuk prodhohen, por lindin me gjak ilir ne damare....ti kelysh turku....
Ne fakt ato qe shkruan ti per islamin, jane teper te "logjikshme".....islami yt na beri qe te quajme veten "turq", o hoxhe.....e te pakten te na kishte shtyre drejt perparimit, po ja beja hallall....po turk edhe i zgjebosur...epo turpi na mbulon....
Ok.....mbaje per vete turpin....s'ka problem.....por mos guxo me te tregosh "besen" e islamit.......
Do apo nuk do ti,myslimanet shqiptare perbejne 80%te popullsise shqiptare dhe kjo eshte nje vlere kombetare,te njejtin mendim kam dhe per ate pjese te komunitetit ortodoks Shqiptar ritheksoj Shqiptar te cilet jane pjese e vlerave kombetare,perjashto ketu ata te cilet flassin me gjuhen e grekut ne emer te ortodoksve shqiptar!!
Krijoni Kontakt