-
o usama ,ma lexo mire postin se ta dhashe pergjigjen tek posti i meparshem.
-
-
i/e larguar
Te gjithe qe jeni vendose ne Amerike ,Kanada, Australi apo ne Evrope ju keni "nenshkruar" asimilimin e juaj e mos na mesoni per kombin se eshte turp.
Sa i perket atyre qe jetojne ne amerike,keta kane asimilua indijancat qe kane qene 30-40 milion dhe te cilet kane dhene rezistence shume te madhe i kane cfaros masakru e vra mbi tridhjet milion dhe prap fundi i tyre dihet,e jo ju qe perkuleni cka do qe thone ata.
hajt pasha bacen mos na lodhni ketu,se krejt pi dim.
ADEMIR
-
-
rakku
po e shoh se nuk je i interesuar fare per fakte. Disa nuk po i permendi natyrisht me qellim. Kete e bej per te mos e prekur e ulur tjetrin shqiptar qofte pernga perkatesia fetare ashtu edhe nga ajo regjionale. Mirepo, tash do te ballafaqoj edhe me dicka tjeter.
UCK-ja e Kosoves ka qene e perfaqesuar me mbi 30% te ketyre shqiptareve qe t'u paskan bere hale ne sy per fanatizmin e tyre. Sa ishin nga Shqiperia? 5-7 here me pak. Merri ti keto shofra dhe pjesetoi me popullsine shqiptare te maqedonise (800 000 deri 1.000.000) dhe me popullsine e Shqiperise (3,5 milione banore e me teper), atehere e sheh se ne Kosove kane marre pjese afro 25-35 "talebane" nga Maqedonia kundrej nje "patrioti" nga Shqiperia. E ti pastaj ma ben mua Shqiperine shembull te pakrahasueshem? Lemi mor ato gjepurat e tua!
Te ta mos permendi luften e UCK-se (Kombetare) me ate te Kosoves, me dallime sa qielli me token.
Keto fakte nuk i kam trilluar ashtu sic ke merak ti dhe disa ketu por jane fakte te gjalla dhe te mbledhura nga burime te shumta.
Fol tash ti "PATRIOT"!
-
-
Me zemėr nė Shqipėri
O vėllezur ti ulim gjakrat dhe tė bisedojmė si njerėz,
Secili ka tė drejtė tė bėjo ēfarėdo feje dhe mod tė mundohet dikush tė shese mend se secili ka tė drejtė natyrore tė besoje nė zotin e vet por rrakku mė ēuditen pse mendon se shqiptarėt e maqedonisė qenkan fundamentalista sepse e praktikojnė at ose kėt fe, duhet tė kuptojsh se kanė tė drejtė sikur edhe ti ose une tė besojnė apo mos besojnė, ska nevojė qė ti bindish as ti e as unė se si duhet dhe cilit zot ti besojnė , shumė thjesht se feja ėshtė e lirė pėr secilin dhe tė lutem mos ban kryqėzata me popullin tėnd se mė duket qė tė tregova ma herėt se edhe pse fetarė besom se janė shumė ma shumė humanė se shumė shqiptarė nga krahinat tjera shqiptare nė pėrgjithsi
pėrshėndetje
-
-
flm per pergjigjen o james bond se keto tjeret na flasin per rrushin kur ne e kemi fjalen per kumbullat.une nuk jam aspak kundra shqiptareve te maqedonise qe ta praktikojne islamin por ta praktikojne ashtu si e kane praktikuar baballaret dhe gjysherit e stergjysherit e tyre me perpara.nje pjese e tyre nuk e bejne nje gje te tille por ndjekin formen e islamit wahabi qe perdoret ne arabi dhe iran dhe nje pjese te turqise.pikerisht per kete e kam fjalen une por ju nuk po e kuptoni fare.gjysherit dhe stergjysherit tane nuk ishin fetare me permasat qe shqiptaret e maqedonise dhe ca nga ata te kosoves jane sot dhe ky eshte fakt.une e kuptoj qe eshte e drejta e cdonjeri qe ta ndjeki ca feje te doje por jam kundra ekstremizmit qe ata e ndjekin kete fe dhe qe na perfaqesojne ne shqiptaret e tjere me te.shpresoj qe u qartesova!!
-
-
i/e larguar
Shih Raku i shqiptarve!
Ti sdi asgje per wahabit me duket po ku ka wahabi ne iran e te mart e mira,po mos ja fut kot,cka do ce te bie ne mend.Stergjyshnit e gjyshnit tane kane qene shume me fetare se qe jemi ne sot A eshte ekstremizem me i percjell parimet e fese!!! Apo ti mendon se duhet veq per bajram me qene fetare.Une nuk jam maqedon,por po te pyes cka te pengojne ata aq fort ty,cfar eksremizmi po na trgojkan ata,po flete si te ishi maqedon apo serb.Po ti a spo sheh se cka po ndodh ne maqedoni,po mos vella! bile nese e dush kombin.Se ata jane que me luftue per atdheun e tyre,e krejt bota jo ata qenkan ekstremista e plus tash edhe nje shqiptare po e thote te njejten,mos bijere ne propaganda te huajve po ma mire eshte te pyesish e athere do te kesh nje pasqyre me te qarte per shqiptaret maqedonase siq po i emron ti.
Mire ndegjofsha per ty
Ademir
-
-
e shoh c'po ndodh ne maqedoni.c'pune ka feja ketu?
nuk e kam fare me situaten e keqe qe eshte atje por me menyren sesi feja ndiqet atje,e kupton?
ne cdo lagje te shkupit gjen nje xhami sikur me qene dyqane ndertohen ato.dmth ngritja e tyre kerkon ti thote maqedoneve qe ne jemi shqiptar dhe keto jane vlerat dhe traditat tona.ky nuk eshte aspak realiteti.ne cdo qytet te shqiperise me perjashtim te tiranes gjen vetem nje xhami dhe nje kishe.ngritja e shumte e ketyre xhamive eshte e tepruar per mendimin tim.
-
-
i/e larguar
Rakkut!
Po kush po ju ndalon more me ndertu xhamia a kisha.Nese ata kane deshire me ndertu ncdo mahall edhe ka dy a tre le te ndertojne po shka po te hy ty ne pune.Ata nuk e humbin identitetin e tyre nese ndertojne xhamia.Ne Itali ka mashume kisha se cdo gje tjeter.por nuk e kan humbur identitetin e tyre e as kush qe i thote jane ekstremista.Edhe me Gjermani,se kam qene atje, kisha sa e duash por por prap skam ndegjuar ti thote dikush jo ju jeni ekstremista se keni shume kisha duhet mi renu ato.E mos te tregoje per Ameriken latine se cdo shtepi atje eshte edhe kishe dhe asgje,kerkush asgje nuk thote.as qe e kane humbur identitetin kombtar as traditat.Kur mere shqiptari me ndertu xhamia,jo po e humbkan identitetin jo traditat jo ata jane ekstremista jo fundamentalista.Po a jeni mire me mend more ju.Po fundi fundit nese nuk te pelqene ty ti gjije ni vend per ty e shko atje ku nuk ka as kisha as xhamia,qe veq e gjeta per ty nje ven shko ne Kine atje knaqesh aty e gjosh mendimtarin e juaj Maon,aty ishalla knaqesh.qe u krye problemi i yt.
Mire mbetshe,sa mundohesh me i ndrue shumicen ma mire ndro veten thote populli,e bohet mire.
Ademire
-
-
o ademir ,te shpresojme te jete ashtu sic thua ti por ka njerez si puna e usames qe na flasin arabisht neve ketu ne forumin shqiptar.duke qene shume besimtar ndryshon edhe gjuhen dhe ne vend qe te thuash miredita keta na thone selam aleku.keshtu humben traditat dhe kultura shqiptare duke perdorur fjale te huaja te mesuara te kurani.
-
-
i/e larguar
Iliria moter!
Une kam kohe kete muaj,e jom gati gjeth diten ne internet.e ndoshta po ju merzis ,po ku e patem muhabetin,Kerkush nuk ka te drejt me shajt me perdore dhunen e sdi cka per te reklamuar fene e tij.Ne kuran une vet e kam lexu thote:"Ne fe nuk ka dhune e sqaruar eshte e drejta dhe e padrejta" edhe nese nuk e di ku eshte,mendoj ne cilen kaptine eshte.Por mos ja nis tash "fene e kane cpikur..." ajo koka fe e keqe e jotja qe po besojshe ne fuqin natyrore koka e mire demek.Ti moter thuj une keshtu besoj ju ashtu ju qysh doni,e kshtu na mundemi mu mare vesh.Po i kritikoni ata(edhe une hy aty)qe po besonin ne Zot e ti qe po besaojsh ne nje fuqi natyrore,kjo e jotja koka ma e mire dhe hajde te theras edhe keta me besu,qfar dallimi ke prej atyre,asgje.Kallupi i njajte.
Ketu po ndegjoj qkamos veshte e mi kur ksi sende nuk kane ndegjuar me pare,jam ritur neper oda por keshtu dishka skam ndegjuar asnjehere.Jo qe hoxha po flitja arabish jo qe po thone selam.Po edhe prifti flet ne kishe more latinisht.Edhe mjeku latinisht shkruan nuk shkrun recetat shqip,dhe krejt eshte normal,kjo me vite ka ndodh dhe cdo here do te vazhdon keshtu.Askujt nuk i ka penguar as kombit as tradites.cka eshte tash jeni qu pesh,me duket se krejt keto jane tuj ndihmu me perca popullin shqiptar dhe asgje tjeter perveq ksaj.Mo pasha motren se sdel mire as per ty e as per mu kjo pune.Nese nje dite e kerkon ky atdhe me luftue per to duhet te jem krah per krahi me ty,se ski ku me shkue,ndash beso ne Allah ndash ne fuqi natyrore do te jesh afer meje e une afer teje.
Mire mbetshe moter
Ademir
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt