Close
Faqja 5 prej 23 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 222
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga sajmiratn Lexo Postimin
    po ti pse lexon biografine e saj qe e thone te huajt?,mos degjo cfar thuan ata por cfar ka thene nena yte tereza ..

bile edhe thenjen qe ka thene se ka ne shqip,sepse kur e ishte orvatur te thote ne shqip nuk e shqiptonte dot ,sepse nuk dinte shqip,

thjeshte tereza eshte nje figur qe dikudh do ta beje te madhe pa qene dot,nuk kemi nevoje per te se ajo eshte turpi i kombit.

kemi plot patriota ne.

por sua them dot se do na dalin do serbofila dhe greko fila e do i mohojne
    o ti zoteri nuk ka qene faji i saj qe nuk ka ditur shqip,ajo u lind ne shkup te maqedonise dhe pastaj ka ndejtur per shume vite ne indi ku dreqin ta mesonte shqipen ajo???????a e tha para bote qe ishte shqiptare?????edhe pse nuk dinte shqip mire dhe nuk ka lindur ne toke shqipatre ajo asnjeher nuk e ka mohur kombesine e saj
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    o ti zoteri nuk ka qene faji i saj qe nuk ka ditur shqip,ajo u lind ne shkup te maqedonise dhe pastaj ka ndejtur per shume vite ne indi ku dreqin ta mesonte shqipen ajo???????a e tha para bote qe ishte shqiptare?????edhe pse nuk dinte shqip mire dhe nuk ka lindur ne toke shqipatre ajo asnjeher nuk e ka mohur kombesine e saj

pse une ku kam linde ne mars?? edhe une kam lindur ne maqedoni.shume te familjes time kane lindur ne zvicer ,itali,por shqipen e flasin bukur mire dhe e dine se cjane ,ne krahasim me krishteret ... njejte sikur tereza

hahaha anglez qe nuk din anglisht ,apo krishter qe nuk shkon ne kishe sa qesharake ).

mos u zhyte me thelle se do mbytesh vete

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    pse une ku kam linde ne mars?? edhe une kam lindur ne maqedoni.shume te familjes time kane lindur ne zvicer ,itali,por shqipen e flasin bukur mire dhe e dine se cjane ,ne krahasim me krishteret ... njejte sikur tereza

hahaha anglez qe nuk din anglisht ,apo krishter qe nuk shkon ne kishe sa qesharake ).

mos u zhyte me thelle se do mbytesh vete
    epo ata kane mesuar njeri-tjetrin mor cjap,ajo nuk do emesonte shqipen vetem se vetam ka udhetuar,nuk ka ikur me familjen ajo,ate kohe qe ta dish ti shkollat shqipe kane qene per faqe te zeze dhe ne maqedoni ne at kohe nuk besoj se ka pasur harmoni me s shqipatreve dhe maqedonsave apo jo??????mos krahaso kohen tate me ate te Nen Terezez,te ruhesh gjuha ne at kohe ka qene shume e veshtire jo si tashi.Kuptove ti shqiptar maqedonie?????
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    ketu ke te drejte ne ate kohe nuk ka pasur MSN APO SATELIT QE TE NDJEKE DIGIT ALBAT qe te mesoje budallalleqet tona dhe gj shqipe

ketu e ke tamam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    epo ata kane mesuar njeri-tjetrin mor cjap,ajo nuk do emesonte shqipen vetem se vetam ka udhetuar,nuk ka ikur me familjen ajo,ate kohe qe ta dish ti shkollat shqipe kane qene per faqe te zeze dhe ne maqedoni ne at kohe nuk besoj se ka pasur harmoni me s shqipatreve dhe maqedonsave apo jo??????mos krahaso kohen tate me ate te Nen Terezez,te ruhesh gjuha ne at kohe ka qene shume e veshtire jo si tashi.Kuptove ti shqiptar maqedonie?????

e me intereson si mundi ta ruaje fene?? nese nuk ka mundur ta ruaje gjuhen??

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    e me intereson si mundi ta ruaje fene?? nese nuk ka mundur ta ruaje gjuhen??
    Ore budall po feje nuk mesohet po ta kane dhene prunderit e tu,ta thashe ajo nuk ka jetuar ne shqiperi,e pastaj fene katolike e kane ruajtu paraardheist e saj jo ajo,se Nen Tereza nuk ka lindur ne kohen e Skenderbaut dhe nuk pranoi te nderronte fene ,se c bene paraardhesit e saj nuk te duhet ty........eh ju hoxhallare qe kujtoni se duke qene mysliman jeni shqipater te vertete.nje mendje keni ju

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    ketu ke te drejte ne ate kohe nuk ka pasur MSN APO SATELIT QE TE NDJEKE DIGIT ALBAT qe te mesoje budallalleqet tona dhe gj shqipe

ketu e ke tamam
    Dmth ti quan gjuhen tone budallallik?????????dhe kerkon llogari per gjuhen qe fliste Nen Tereza

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    heheh sa kontradiktor qe je , e akoma se ke kuptuar

rrofte shqiperia me rinine intelegjente qe ka

fene e zgjodha vete, islami nuk eshte si krishterizmi imponim nga babi e mami

por nenshtrim personal ndaj Zotit ,prandaj quhet ISLAM=NENSHTIRM e jo krishterizem,ketu eshte dallimi

kete e kuptoj edhe tereza por si duket vone.

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    heheh sa kontradiktor qe je , e akoma se ke kuptuar

rrofte shqiperia me rinine intelegjente qe ka

fene e zgjodha vete, islami nuk eshte si krishterizmi imponim nga babi e mami

por nenshtrim personal ndaj Zotit ,prandaj quhet ISLAM=NENSHTIRM e jo krishterizem,ketu eshte dallimi

kete e kuptoj edhe tereza por si duket vone.
    Edhe une them ju rrofte feja qe keni mo mjekrrosha se aty bazoheni ne gjithcka,rreth fese rrotulloheni ju,se po te ishte Nen Tereza myslimane ju nuk do kishit guxim ta ofendoshit bilez do e quanit dhe profete,ty te ka semruru feje mor cun apo burr se ca je ti.me fol me ju besimatret eshte si me fol me bebet e perosalindura,i besojne te gjiathat qe i thojne,je teper,ti nuk je per tu cituar,nuk merrem me me ty,nuk ka si te merret vesh nje ateist me nje hoxhallar arabie

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Nuk bera mir qe i ftova talibanet ne kete tem,sepse keta qdo gje e mire shqipetare eshte ne dem te tyre.
    Keta taliban qe fatekeqesisht flasin edhe shqip,jan ne gjendje qe fygurat me iminente te kombit ti ofendoin.
    Perderisa per nen terezen e ter bota flet me admirim,talibanet e tipit te sabri pordhes qe pordh ne tegull vjen ketu dhe mundohet te na spjegoi edhe per skenderbeun!!!.
    Jam shume i bindur qe keta taliban qe jan ber argat te dreqit(myslimanizmit) duhet ta din se ky vend nuk ka durua as krajl a s mret as sulltan e as taliban nuk do te duroi.
    Mburrem me emrin e nen terezez e cila i tejkaloi kufijt kombetar dhe u be shembull per njerzimin,me perjashtim te talibanve mysliman.

Faqja 5 prej 23 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •