Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 47
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-12-2009
    Postime
    1
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Pershendetje se bashku.

Me ka rene te degjoj nga popujt tjere qe ne ambasadat e tyre ne Gjermani ka nje liste te juristeve me te njejten prejardhje. Si eshte puna tek ne shqiptaret, kemi keso gjerash ne ambasade apo konsulate?
    Njihni jurist/avokat shqiptar ne Gjermani?

*
    http://anwaltauskunft.de/anwaltsuche?suche / ketu mundesh mi gjejten do jurist shqiptar ne gjermani. ka meshum nuk jan regitrum krejt. tung.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    .........Femer a?

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga abc916 Lexo Postimin
    http://anwaltauskunft.de/anwaltsuche?suche / ketu mundesh mi gjejten do jurist shqiptar ne gjermani. ka meshum nuk jan regitrum krejt. tung.
    Faleminderit.

Kur te takosh nje real, mos harro t'lajmerohesh perseri.

*

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Me duket se keni ekzagjeruar pak ne lidhje me juristet, me detyren apo vetite e tyre qenesore. Nuk eshte ashtu qe juristi duhet te thyej ligjin per te bere emer, per te patur kliente. Kush ma deshmon te kunderten? :-)

*

Normal , dy ligje qe jane ne perplasje me njera- tjetren,thyejne njera-tjetren.

Nje avokat i zot gjen te cara ne ligj , per te mbrojtur klientin e tij.
    Varet edhe nga pervoja qe ka i si Avokat.

Ate linkun e pashe dhe une , mendova se ishte shaka
    Jeto sot se neser nuk i dihet

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    .........Femer a?

Hahaha jo nje patriot!
    Shiko ketu:

http://www.google.de/search?hl=de&cl...meta=&aq=f&oq=

http://www.rustemi.de/

Hahaha emer te cuditshem paska. Apo jo? Hm, me nje te vrare te Toptanit e kane bere ketu avokat.

*

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Normal , dy ligje qe jane ne perplasje me njera- tjetren,thyejne njera-tjetren.

Nje avokat i zot gjen te cara ne ligj , per te mbrojtur klientin e tij.
    Varet edhe nga pervoja qe ka i si Avokat.

Kjo bindje eshte e perhapur shume dhe tek nikoqiret. Amo me duket se nuk eshte ashtu. Mund te jete tek penalistet (Strafrechtler) keshtu, per shkak te disa rrethanave specifike, ne te cilat keta qendrojne dhe punojne. Por jo tek avokatet ne pergjithesi. Te kesh keso bindje nenkupton te jesh vete delinkuent, anashkalues i ligjit. Dhe nese je i tille, me nuk do te shohesh "mandante normale" ne zyren tende. Keshtu eshte ketu tek ne, sipas njohurive te mia, ne shtete tjera e filma hollywoodiane mund t'jete ndryshe.

Ate linkun e pashe dhe une , mendova se ishte shaka
    Haha edhe une kerkova te vej diku ne suchmaschine kombesine, por nuk beri. Pastaj desha te vej veshmadh apo tipare tjera qe shkojne per shqiptare, por s'gjeta. S'ka lidhje, kryesorja tregoi vullnet te mire.

Me pershendetje

*
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 14-12-2009 mė 16:05

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Thumbs down Po qe shqiptari jurist ne gjermani dihe se e ka shit shpirtin!!!

Kam dash une me u be jurist ne gjermani po sa po e pa gjermani se nuk jam nga ata qe lepijne prapanicen e gjermanit me zbuan me dhune nga fakulteti juridik ne 1992.
    Si student i juridikut m'u afruan te me rekrutojne per sherbimin e fshehte gjerman,(ose ben sikur donin te me rekrutonin per sherbimin e fshehte gjerman,pasi oferta m'u be rruges diten me diell e dihet qe ata qe bejne seriozisht kerkesa te tilla i bejne ne ambjente te mbyllura.)e sapo j'u pergjegja se nuk kam ardhur ne vendin tuaj per t'u mare me spiunlleqe kundra popullit tim,me zbuan nga fakulteti juridik.
    Nuk di te kete avokat ne gjermani me nacionalitet shqiptar,por duhet te dini se ne rast se gjermanet i kane dhene nje shqiptari te drejten per te studjuar e ushtruar profesionin e avokatit me pare ja kane blere shpirtin deri ne ate mase sa nuk mund t'i zesh bese.
    Po te jesh femija i atyre sigurimsave qe u futen ne gjermani 1990 mes ambasadave psh.e ke te sigurume te drejten me u be avokat ne gjermanine federale.
    Shteti gjerman eshte nje shtet ultranacionalist i verber,ai nuk lejon te ushtrojne profesione te tilla njerrez qe nuk i ka ne hyqem,apo qe i di te jene me mendime e me karakter te pavarur.
    Ne gjermani te drejtat juridike per individe apo familje nga minoritetet nuk egzistojne ose cungohen si t'a kerkoje oreksi monstruoz i shtetit gjerman.
    Te mos e zgjas me teper ne vitin 2008 ne spital nen ndikimin e fort te medikamenteve mua m'u ofrua te shkruaj e nenshkruaj nje dokument me shkrimin tim,nepermjet te cilit m'u kerkua t'i jepja te drejte policise naziste gjermane qe te me largonte me pranga nga ky vend gjoja me "vullnetin tim te lire" pasi zoterinjte e policise me kishin goditur rruges me grusht me rrezik per jeten.
    Nga eksperienca ime kam pare se ata avokat gjerman per te cilet ne radhet e te huajve nepermjet propagandes goje me goje eshte perhapur fjala se gjoja jane te vendosur per mbrojtjen e te drejtave te te huajve ne fakt jane nga kollaboratoret me te rrezikshem te shtetit gjerman kundra te huajve,pasi atyre i huaji u beson gjera qe ndryshe shteti gjerman nuk do te mund t'i dinte.
    Per t'i imponuar shtetit gjerman te me jepte me se fundi te drejten per t'i shprehur ankesat e mija para nje gjykatesi,gje qe e kerkoj pa rezultat me avokat e pa avokat,qe prej 1992 deri me sot,e pashe veten te detyruar te provokoje skandale nepermjet emailash qe normalisht nuk do t'ja kisha lejuar vetes kurre t'i shkruaja: j'u shkruajta punonjesve te policise gjermane psh.shkoni vrisni njerrez te gjakut tuaj se kriminela ordinere jeni!!! etj,emaila si keto e megjithate dyert e gjykatave mbeten te mbyllura kundra meje!!!
    Kjo eshte drejtesia ne gjermani.E qe keshtu nuk eshte vetem gjermania por gjithe Perendimi kete tanime e dime.

'O Mr. Daddy Long-legs,'
    Said Mr. Floppy Fly,
    'It's true I never go to court,
    And I will tell you why.
    If I had six long legs like yours,
    At once I'd go to court!
    But oh! I can't, because my legs
    Are so extremely short.
    And I'm afraid the King and Queen
    (One in red, and one in green)
    Would say aloud, "You are not fit,
    You Fly, to come to court a bit!"'
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga wittstar : 29-08-2010 mė 19:18

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Mirembrema Freunde
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga stern Lexo Postimin
    Mirembrema Freunde
    Mirembrema Freundin. : )
    C'nder te gjej ty ketu. Mysafir i rralle.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga wittstar Lexo Postimin
    Kam dash une me u be jurist ne gjermani po sa po e pa gjermani se nuk jam nga ata qe lepijne prapanicen e gjermanit me zbuan me dhune nga fakulteti juridik ne 1992.
    Si student i juridikut m'u afruan te me rekrutojne per sherbimin e fshehte gjerman,(ose ben sikur donin te me rekrutonin per sherbimin e fshehte gjerman,pasi oferta m'u be rruges diten me diell e dihet qe ata qe bejne seriozisht kerkesa te tilla i bejne ne ambjente te mbyllura.)e sapo j'u pergjegja se nuk kam ardhur ne vendin tuaj per t'u mare me spiunlleqe kundra popullit tim,me zbuan nga fakulteti juridik.
    Pershendetje.
    Nje pyetje qe ka te bej me kuptimin e mendimeve tua: Cila ishte dhuna qe u perdor ne ty ne saje te "zbimit" nga Juridiku? Kete nuk e ke treguar, me sa shoh une. More ndonje shkrese oficiale pas perjashtimit nga fakulteti apo u be kjo gje keshtu thjesht me fjale?

Nuk di te kete avokat ne gjermani me nacionalitet shqiptar, por duhet te dini se ne rast se gjermanet i kane dhene nje shqiptari te drejten per te studjuar e ushtruar profesionin e avokatit me pare ja kane blere shpirtin deri ne ate mase sa nuk mund t'i zesh bese.
    Ne c'kuptim mendon s'mund t'i zesh bese? Cfare njeriu pret te jete ai? Pra juristi shqiptar ne Gjermani? Eshte njeri me botekuptime antikombetare, eshte genjeshtar i pashoq, eshte vrases, kanibal, cfare?

Po te jesh femija i atyre sigurimsave qe u futen ne gjermani 1990 mes ambasadave psh.e ke te sigurume te drejten me u be avokat ne gjermanine federale.
    Shteti gjerman eshte nje shtet ultranacionalist i verber,ai nuk lejon te ushtrojne profesione te tilla njerrez qe nuk i ka ne hyqem,apo qe i di te jene me mendime e me karakter te pavarur.
    Ne gjermani te drejtat juridike per individe apo familje nga minoritetet nuk egzistojne ose cungohen si t'a kerkoje oreksi monstruoz i shtetit gjerman.
    Te mos e zgjas me teper ..
    Ne Kushtetute shkruan ndryshe, por ... nuk dua te te mundoj shume per nje here. Secili duhet te kete edhe nje shance. A mund te me tregosh emrin e univerzitetit? Apo ndonje nga titujt e ligjeratave nga kohet kur ishe ne Juridik? Si quheshin lendet? Si quheshin ligjet, mbi te cilat mesohej?

Pastaj do te mundohem t'i them disa fjale qe do te te nevojiten shume ne te ardhmen.

Mirembetsh

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •