Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    Citim Postuar mė parė nga tvsh Lexo Postimin
    ate e di qe jam slow por dua te diskutohet lindja e obames ne kenia jo ne amerike. jemi shume te painformuar.

asnjeri nuk e ka haberin sa krahina ka kenia. ti infinity e di?
    Cfare lidhje ka numri i krahinave ne Kenia me vendlindjen e Obames? Mos u bej kaq naiv aman. Shko tek www.abovetopsecret.com dhe lexo se cfare shkruhet atje rreth kesaj teme qe ke hapur ti. Eshte nje website qe po te kesh nje open mind, meson shume gjera qe as nuk do te shkonte mendja kurre.

Shendet!

Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    nuk na takon neve ne forum ta zbulojme. e kane marre parasysh ata qe e vune obamen kandidat kete qe thua ti e kane bere c'mos te mos zbulohet.

zhurmet kot nuk dalin apo jo? ka hapur njeri lajm se ti [era] ke lindur ne maqedoni?

forumi me mundesine e tij te gjej sa krahina ka kenia kete e ben sakte.
    Cik si zor te besoj nje gje te tille, perderisa Obama ka ndryshuar komplet vijimin e politikes se jashtme e te brendshme bashke, prandaj s'ma ha mendja per bojkotime...

E di edhe une qe ku ka ze s'eshte pa gje, por zeri tek ai mbase formohet se eshte edhe pak esmer LoL (dmth origjinen dihet qe e ka afrikane)

Il Kenya č suddiviso in 8 province:
    Provincia centrale (Central Province, capitale: Nyeri)
    Provincia costiera (Coastal Province, c. Mombasa)
    Provincia orientale (Eastern Province, c. Embu)
    Provincia nordorientale (North Eastern Province, c. Garissa)
    Provincia di Nyanza (c. Kisumu)
    Provincia della Rift Valley (c. Nakuru)
    Provincia occidentale (Western Province, c. Kakamega)
    Provincia di Nairobi (Nairobi Province, costituita dalla sola cittą di Nairobi)

http://it.wikipedia.org/wiki/Kenya#S...amministrativa
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Erlebnisse : 02-09-2009 mė 12:43
    La vita č bella...

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Une kam degjuar qe Obama eshte njeriu i pare prej kloni.

Eshte klonizuar me urdher te Krushovit ne Kazakstan per te sjellur fundin e Amerikes.

Per daten e klonizimit nuk jam i sigurte... prisni 5 minuta sa te pyes kete komshien ruse.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-08-2009
    Postime
    97
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Cfare lidhje ka numri i krahinave ne Kenia me vendlindjen e Obames? Mos u bej kaq naiv aman. Shko tek www.abovetopsecret.com dhe lexo se cfare shkruhet atje rreth kesaj teme qe ke hapur ti. Eshte nje website qe po te kesh nje open mind, meson shume gjera qe as nuk do te shkonte mendja kurre.

Shendet!
    More like if your mind is mostly tyryryry

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    kopjuar nga forumishqiptar .net me lejen e autorit
    akoma ekziston ai forum???

pres se cka ka thene komshija

sepse keta njerez jane te pakte.

kur ka ndodhur dhe mund te ndodh te lind njekohesisht bota 10 einsteins psh?
    Nese Obama do ishte nje njeri i rrale aterehere nuk do kishte nevoje per shume investim. Perderisa eshte bere nje investim kolosal per ta bere president, atehere mund te investohej per cdo njeri tjeter.

Megjithate ti ke qef te besosh pa fakte qe ai nuk ka lindur ne Amerike. Meqe ka dal llafi duhet te jete patjeter e vertet.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nese Obama do ishte nje njeri i rrale aterehere nuk do kishte nevoje per shume investim. Perderisa eshte bere nje investim kolosal per ta bere president, atehere mund te investohej per cdo njeri tjeter.
    obama ishte njeriu i duhur nga Ivy League schools. Prandaj e nxorren aty ku eshte tani.

Njerzit nuk duan dhe skane leverdi te investojne per cdo njeri sepse cdo njeri eshte distinct i vecante.

kur ka ndodhur dhe mund te ndodh te lind njekohesisht bota 10 einsteins psh?
    ta riformuloje: "kur ka ndodhur dhe mund te ndodh te lind ne bote brenda 30vjeteve 10 einsteins" pergjigja: asnjehere

Teme me pa lidhje nuk kam pa ndonjehere.
    Phiuuuuuu
    Ndrysho Firmėn

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Teme me pa lidhje nuk kam pa ndonjehere.
    Phiuuuuuu
    ne c'krahine te kenias mendohet se ka lindu obama? ata qe duan te heqin obamen nuk dine pergjigjen e kesaj pyetje

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •