Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-01-2007
    Postime
    139

Shqiptaret Nen Hijen E Krimit T'mullirit Francez

Bahtir Hamza
    Univerity of Toronto

Date 3 shtator.2009
    Kur realiteti nuk barazohet me lirine, shqiptaret njehera te vrajne me fjale, se dyti te Ēpallin te ēmendur, se treti te vrajne me Injurance.Une jam Bahtir Hamza,poet i gjithe shqiptareve.

Thema : REAGIM.
    KUNDER SHQIPTARELLAVE UDBASHJANE
    DHE KARABUSHEVE TE GAZETESE MASHTRUESE
    “ZERI I SHQIPTARIT” korrik-gushte.2009.botim ne France.
    “Zeri I Shqiptarit”France
    3,Rue Alekxander Dumas
    68200.Mulhouse.France.Telfon contact
    0033637341028.0033611366401
    0037744514105(Vala Roming)
    zeriishqiptarir@yahoo.com

Te ndruar shqiptar kudo qe jeni,qe jetoni dhe punoni.
    Te dashur miqe,intelektual, koleg,dhe ju qe keni force me e deshmua te verteten e kohese se shqiptarve qe lane gjurma.

HYRJE
    Nuk eshte shqetesuese propaganda e rrejshme e mitilave dhe e kolpilave qe kane mbete te trashiguar me karakteret serbe nga baballaret e tyre qe ishin bashkpuntoreve te UDBese serbojugosllave, gje qe keta mitila e kopila, paraqiten me turpin e tyre ne mynyra te ndyshme, me emera musliman e me fotografi fallso, keshtu qe keta jane shqiptar te “Republikes se Kosovese,” jane shqiptarella,sahanlepirsa, gje qe me botimin e nje gazet private te tyre ne France,apo ne Prishine apo ne Tirane, duke e emruar gazeten “ zeri I shqiptarit” tregojne pamjen e ndryshuar te tyre,tregojne ligesine e tyre .Keta si shqiptar qe jane edhe qe e botojne kete gazete nuk guxojne me dale ne fushne e dijese me emer e mbiemr te Kryredaktorit, e as te Redakesise se kesaje gazete, e as nuk tregojne bashkpuntoret e tyre.! Pihhhhhhhhhhhhhh.Jane Ndyterisa te kohes...

Keta qe jane ende duke mbajte qendrim te karakterit serb ,me propaganda te rrejshme serbe disa shqiptar “kosovarjot” koqevare,sahalepiras, me fytyra te vrazhda ,qafe trashe ,qe botojne shkrime ne gazeten private te tyre”zeri I shqiptarit” me emra fallos, e me fotogafi fallo, keta botjone edhe ne gazetet serbe me emra fallso e me fotogarfi fallos,por keta jane duke botuare edhe neper web faqet private te internetit ,shkime e shpije te karakterit me te ulet njerezor.
    Lajmin per kete gazette me sjelli ne adresen time zotri Cenė te cilin as nuk e anjohje e as nuk e dia se kush eshte ky njeri e as nuk e dia se ku jeton, por me gjithate e felenderoje tej mase. Te falenderit zotri “Cenė” i nderuar qe me bere me dije per shkrimin qe e paskan shkruare kunder meje ne gazette “zeri I shqiptare” ne France,”Mus Bajraktari” qe eshte fallos,NOFK,e me foto fallso, dhe nje shkrim te tille e bejen vetem shqiptaret e ligj. Dhe jo, nuk vritet Identiteti im shqiptar. Dhe jo, nuk vritet Ideali im kombetar.Dhe jo, nuk vritet stili im I jetese.Dhe jo, nuk vritet arti im I jetese.Dhe jo, nuk vritene kengevashat e mija POEZI.!

REAGIM.
    KUNDER SHQIPTARELLAVE UDBashjane, dhe karabusheve te gazetese mashtruese “Zeri I shqiptarit”France, qe karakterizohet me karakter serbe
    .

Pra ende paska shqiptarella te tille pra shqiptaret qyqare, pra shqiptar ZUZAR, pra shqiptar shqiptarella te serbiese, qe nuk guxojne me dale ne fushen e dijese me emer e me mbiemer te vertete.
    Shtrohet pytja : Valle pse fshihen keta shqiptarella qe e botojne kete gazette pas emrit te gazette”zeri I shqiptarit” ne France,kush eshte kshilli redaktuese,kush eshte kryeredakotor I kesaje gazette, kushe jane ata bashkeputore te kesaje gazette.?!

Jane keto pytje qe I derjtohen elites se mediave Franceze,ne Paris, mediave te shqiptareve ne Kosove, Prishtine,si dhe mediave ne Shqipteri ,Tirane, dhe askush nuk e dine per kete gazete e as per kete grup “BiznisMennash” e “BytheMennash” Zuzar shqiptar frigacaka, pra askush nuk e njeh as Kyreredaktoirn e as redakesin e kesaje gazette “zeri I shqiptarit” ne France,qe jepe nje adres te shtepsie private ne Mulhause (Shtepi mulliri)France, qe botone shkrime me karakter serbe, qe bene propaganda te rrejshme, e as kush nuk e njeh kete grup e as ata shqiptar qe na qenka bashkepuntore i kesaje gazette, qe perllose nderin tim kombetare,personlitetin tim letrar.Dhe nese doni te flisini me ta neper mes numrave te telefonit qe numera I kane dhane ne gazete, per contackt,eshte e pamudur qe bisedoshe me ta sepse cdo hera telepfoni eshte I mbyllur.

Shtrohte pytja ; Ēuditerishte as kush nuk e njehe njeriun me emrin” Musa Bjaraktari”,as kush nuk e njeh kete foto qe prezentohte me emrin “Musa Bajrakteri” ne faqene 26.te kesaj e gazette numer 4.As organte zyrtare ne France, as oragnet zyrtare ne Kosove,e as organet zyrtare ne Shqiperi,nuk e njohi kete njeri.Kete edhe ju mundeni te vertetoni bashkekombasit e mije neper mes internetit “google” shkruane ermin e “Musa Bjaraktari” nuk ka as foto e as shkrime nga ky njeri qe prezentohet ne gazetne “zeri ishqiptarit” zeri I Trathetarit,France, e qe me dergone mua letere te hapure, nga kjo gazette faqe 26. !

Pra keta qe e botojne kete gazet te shqiptarellave,shqiptar jane : qyaqare, jane te ligje, kane zemrene e Bubazhelit, kane fytyrate e vrazhda, jane me dy *****, e aqe me keqe, nuk guxojne me dale ne fushe e dijese.Pra jane klyshet e nentokes se Kosovese, qe fshihen po si marimaga.

Keta me kete gazete deshmonje se mbaje te gjalle propaganden serb dhe lidhene ne deshtimet e tyre,por edhe jetojne ne “Republikene Kosoves”, ne anen tjetere,shqiptarellet ne gazette “zeri I shqiptarit” parqesin marrrit e tyre qe thirren si shqiptar,(e nuk guxojne me dale si redactor,apo si kryeredaktor pergjegjes, edhe aqe me keqe I fshehin edhe bashkepunotrete tyre qe e perbejne kete gazette) me emirn”zeri i shqiptarit” qe ka modulin e UDBese, jane pikerishte shqiptar te Kosovese, qe bazohen ne kundershtime me kohen qe lane gjurme, per te I mbuluare te bemet e tyre kriminale mbi shqiptaret nacionalista dhe botojne shkrime me emera e mbiemra falloso. Me foto fallso,e mbrendisin e gazetes e karakterizojne me figuar kombetare, e me luftetar te lirise e te demokracise.

More shqiptar or shqiptar”kosvarjot” o I ndyte,o koqevare.Dile ne fushen e dijes.?!

Aqe me keqe, kur sot Kosoven e kemi shtet, sot “Republika e Kosovse” eshte e njohur nga 62. shtete,e keta shqiptarella sahanlepirsa fshihene pas emrit se nje gazete private ,”zeri I shqiptarit’” botim ne France, Valle : nga kush, per cka?!.
    Te tillet na sjellin ne mendjen tona, kohen e Esat Pashe Toptanin,e,dhe gazeta duhet te quhet me emrin ZERI I TATHETARIT. ! qe bluhet ne Mullirin e Frances.
    Pra shkrimet e tilla ne kete gazete edhe neper rrejtin e internetit, neper web faqet e tyre private, deshmojne kohen UDBashve shqiptar, argatet te Alkasnder Rankiviqit, kohen e shqiptareve qe ishin me UDBen, qe u bene “Kumar”(kumo) e “Pobratima”(pobro) me serb, e qe serbet u bene edhe miqe me ata,.Nga Beogradi ne Deqan,ne Istog, ne Peje, ne Gjakove, e ne Gjilan, nga Beogradi ne Prizren ,ne Dragash, ne Prishtine, e ne Ferizaj,gje qe edhe sot deshmohet kohe e tyre qe lane gjurma. dhe drjetpersedrejti ne gazeten e tyre “zeri I shqiptarte” deshmohen karakteret e tyre serbe.

Por lete dihete se na nacionalistat shqiptar e shkrujme historine e secilit, te cdo viti, te cdo fshati, e te komunalive te cdo Komune,te cdo radio, te cdo televizioni, te cdo gazete dhe te cdo kohe qe lane gjurma, shqiptarellat dhe shqiptaret. !
    Shtrohte pyetja
    Cka pretendojne qe te arrijne shqiptaret e Kosovese me shkrime te tilla shpifje e rrena ne kete gazette.Kur dihete dhe njohet e verteta e cdo shqiptari te vet kohese qe UDBashet, komunista dhe argatet e Aleksandrit 1956-2008. lane gjurma.

Shkrimi I kesaje gazette mashtrusese, te kesaje gazette me njerezi shqiptare,qe perbehet nga Kopilat e Mitilate e sojit te tyre qe jane te mbeture dytesira te kohese dhe ne anen tjeter frigohen me dale ne fushene e dijese, me emer e mbiemer, me keshillin redaktues.Pra e verteta e ketyre njerezve qe e botojne kete gazette eshte e njohure dhe nuk munden te ndryshojne te bamet e tyre kriminale, qe ishin me Babe e Babegjyshe argat te sherbimit serkeret serbo –kriminale, qe nga viti 1956. dhe vete fshehetesia e tyre deshmojne se jane argat te UDBese, ne mese te tjerave eshte edhe fshehtesia e kordimimit te tyre ne numra te telfoni France Prishtine,e qe telepfonet jane te mbyllur, e ne mese kesaje fshehteseje ka, e edhe eshte gjenarta te tjera te krimeve te tyre vrastare,pra jane VRASES tinxar,qe i perkasine sistemit te kalaur UDBashjane, qe tentoje dhe mundohe te I humbin gjurmete tyre te kohese se tyre.

Ne Gazeta “”zeri i shqiptarit” numer katre(4)botim ne France e renduare me shpifje dhe me genjeshtera, me foto fallso,te “Musa Bajraktarit”, qe fare nuk existone, dhe mbrenda vete gazetese zhvillohet krimi I fshehur,nga vet botusit mifioz qe jane te nji karakteri te Ulte primitive fshatar qe I perkasine Komunes se Deqanit, me rrethtine, komunes se Istogut me rrethine, te Pjese me rrethine, te Gjakoves me rrethine,e te Gjilanit me rrethine , te u dedikuar si qytetar ne Prishtine e ne France,e ne Tirane.gje qe gazette me permabjte te till nuk I sjelle askujt te mira, fatkeqesisht ata qe e botojne kete gazete kane humbe presencen e vete me kete gazette, sepse nuk guxoje me dale ne fushen e dijes e qe jane shqiptar te fshehur dhe deshmojne gjendjen e tyre laike,lajkatar te ndyte ,ndersa ne anen tjetere nuk kane as nder as lavdi,por parqitene lavdatate me vet njerezit ne lavdata, keta njerezi qe paska edhe tituj, “Dr,e Profa.” Si te tille paraqiten dhe pasqyrojne nje gazete pa keshillin redaktuse ,pa Kryeredaktor,gje qe e humbi cdo vlere te kodit morla ,kombetare dhe njerezore,humbin te drejten e codte te Mediave.Humbi nderin e tyre si intelektuale te Mediave mberenda dhe jashte tyre,por edhe ne mes tyre, e ne mes tyre jane edhe shkrimet e tyre e te tilla akuza,qe nuk paraqesin deshmi dhe fakte.

Jam i sigurt se pjesemarrja dhe paraqitja e njerezve ne kete gazette nuk e nojohin te verteten dhe kodin e Demokracise, e as te mendimit te lire, pra shumica e kesaje gjenaret qe paraqiten ne gaztene kriminale mashtruese”zeri I shqiptarir” botime ne France,eshte konkret deshmija e lojese Krrrrrrrrrrrrrrr,te UDBashve, dhe te bijve te tyre, shumica e tyre tregojne jeten e tyre ,por shumica e ketyre mitilave dhe kopilave nuk I jane te burgosur ne viti 1977-1981-e as nuk jane pjese marres te luftese per lirine e Kosovese, e as nuk jane te plagosure per “Kosovene Republike” Keta qe nuk ja dojne te miren Kosovse,rrine fshehtase.

Ēfare koplimenti ti beje kesaj gazette qe nuk dalin ne fushe e dijese shqiptaret e ndershem e te sinqert dhe me te verteten e kohes qe lane gjurma. Pra kush eshte ati qe na tute neve, qe na frigone neve ,qe mundohen te na hedhine ballte mbi nderi tone kombetar.! Kush eshte ai qe i shtrine dore ketyre kriminelate te Mediave tinxare qe feshihen pase kesaje gazette private “zeri I shqiptarit”dhe qe na vrajne edhe kohene tone edhe vujtjen tone, edhe dhembjet tona edhe kengevashate tona.Keta qe na vrajne edhe stilin tone te jetese edhe artin tone jete.

Kusha jane keta Ēenefa e ndytesira?!

Koha ime dihet dhe e verteta e veprave te mije eshte e njohure mbrenda Ballkanit edhe ne Europe edhe ne Kontinetin Amerikan,Une jam shqiptar, e edhe une u rrita ne nje ambient te sistemit komuniste te donimuar nga Serbet, dhe pata te njetin persekutim dhe diskriminim si gjithe shqiptarte nacionaliste te Krahinese Autonome Autoktone te Drenicese, te Kosoves,dhe te “Republikese se Kosvese”Kujtone,kujtoje vitin 1976 kur une isha student ne UNI Kosova.Rreth 20.Majit,1976.redaktori I gazetse “Zeri I Rinise” ne Prishtine ma refuzoi lejen e botimit e broshurese me poezie te mija ne kete gazette.Ai e beri kete gje per aresye se poezite e mija kishin NOTA kombetare dhe ishin kunder regjimit serbo-Jugosllav.

Ndersa me 17.Maj.1977. ishe duke kenduare me rrobe kombetare e me Ēfteli ne dasmen e nje komshiut tim bashke me vellaun.Kenga ishte per Shqiperin “Moj Shqypni ta lumsha syri” per Envrr Hoxhen.Ne ate kohe ishte e ndalura per te gjithe ne Jugosllavi qe te ndigjohet Radio Tirana.Gjithecka qe kishte te benete me Shqiperine ishte e ndaluar.Darsmja ishte ne fshatin tim .Te nesermen (E hane) rreth ores 5:00.ne mengjes ploicija erdhi ne shtpine tone te gjithe ishum ne gjume,dhe u shqetesume shume kur I pame policine te dera e shtepise e disa polic ishin ne Oborr,ishume te rrethuare rrethe rrethe mureve te shtepise me police , dhe na arrestuna te dyve, vellaun edhe mua.me futne ne burg, ne fillim me mabjeten ne Gllogovc dhe pastaj ne Burgune Prishtines.Ēelia numer 5, e me pase ne vetmi.Gjate kohes ne burg me kaqtrajtuane jashte mase dhe merrahne vazhdimisht naten ne terr.Diten me merrni ne pytje dhe me pyteshin si e ke shendetin, me akuzoni per veprimtari kunder Jugosllavise dhe kunder Serbise.Ä e njeh Emver Hoxhen”?!......

Por asnje hera nuk pranova te heqi dore nga Kenga ime kombetare, asnje here nuk pranova te heqi dore nga identiteti ime shqiptar, asnje here nuk pranova te behem vegele e askuje e as argat I askujt, e as bashkupuntor I askujt.Fale Babit tim qe I pagujti 9000.00.(Nenmije DM.borxh qe ia mori Sejfise,) fale avukatit qe me nxorre na burgu.Kur me leshuan policija me paralajmeronin qe ta harroja Shqiperine si dhe te mos flisja poshte e perpjete per bashkimin e Kosoves me Shqiperine.Me thane qe as te mos flisja me asnjeri per kohen qe kalova ne burg.Kisha frike te ankohesha per keqtarjtimin qe me ishte bere .Gjate kohese qe isha ne burg.Policija kishte plackitur shtepin time ne fshat dhe me kishte mare te gjitha instrumentet muzikore,si dhe veshjet popullore qe perdorim neper Dasma shqiptare.Ne te njeten kohe ata paralajmeruan fshatret e tjere te na qendronin larg neve pasi NE ishim te shpallur “Nacionlist e Seperatist”…..

Te dashur bashkombasit e mije shqiptar kudo qe jeni, kudo qe jetoni,Dua te veqoje edhe kete sepse : Ēertifikat nenhetime skam mujt me marre kurre asnjihera.Nuk kishum as shance as per pune me hy. As pasaport te Jugosllavise nuk kam pas kurre. Ama te gjithe instutucionet ne ate kohe ne “Karhinen autonome te Kosovese,ne dore i kane pase shqiptaret ne ate kohe, dhe gjendja ka qene shume e rand.

Tani veq ka vdek Jugosllavia, ka vdeke per Kosoven Serbia, valle kujt I frigohen shqiptaret qe e botojne kete gazete qe mos ta prezentojne kshillin redaktues e Kryeredaktoin,kujt I firgohen keta shqiptarella sahanleprisa,nga kush meshifen, gje jane po.Po ata Mitila e Kopilat te kohese se baballarev te tyre.Cka eshte specifike te keta shqiptarella qe e botojne kete gazete private, pse e perllosin ndrin tim, personalitetein tim, pse e vrajne idnetitetin tim shqipatr, stilin tim te jetese, artin tim moderrn.Pse tani u zgjuna keta me kete vonese.?!Prandej eshte e domosdoshem publikimi I regaimit tim qe ky reagim ka me hyne ne te gjitha Bibliotekat kombetare dhe boterore.Sepse une jam gjall, jam person public, jame I kercnuar me vdekje,e dhe kam perjetue tri atentate.Prandaj kurre nuk ka me pjelle Nana shqiptare, shqiptar,/e, qe me vrane Idealin tim kombetare,qe me vrane Identitetin tim shqiptar, qe ma verte stilin tim te jetese, qe me vrete artin tim jete.qe mi vrete Kengevashate emija POEZI.Perseri kam per te nxjerr ne drite gazeten time “PENA SHQIPTARE” dhe tani do te i masim forcate….

TE I KETHEHEMI GAZETE MASHTRUSE “ZERI I SHQIPTARIT”
    QE BLUHET NE MULLIRIN E FRANCES ,KUJT I KONVENON KJO.?!

Nje gazete e tille nuk i sherben as shqiptareve te ndershem e as kohes se tashme dhe as shqiptareve te kohes se ardhshme dhe pikerishte me kete dyshim shkrimet e tyre nuk kan karakter kombetare e fare nuk jane shqetesuse, sepse nuk kane treguare devoshmerin e tyre, dhe keta vet qe prezentohe ne kete gazete jane BiznisMenna, poletikja kot, keta kryetar, e keta” krtitike letrar” e tj,,,dhe jam i bindur se ju mungone vetedija kombetare, per deri sa nuk e njohin Keshillin Redaktuese te kesaje agzetet,dhe ēuditem me kesu njerezi se si I jepine vehtese te drejte te hyjne NEN HIJEN E KRIMIT MAFIOZ.

Sipas gazettes “zeri I shqiptarit” Numer 4.ne faqe 26. Paraqitet nje shkrim nga” Musa Bajraktari “, NOFK dhe me fotogarf te rreme qe me dergon mua leter te hapure.

Per hire te se vertetese dhe si pase Infromacioneve zyrtre nga Republika e Kosoves, si dhe si pase informacionit zyrtare i Policise Franceze,nuk ka “Musa Bajraktari” ne kete moshe e as me kete fotogarfi.Pra foto eshte fallso,eshte e nje Turku nga Turqia,ndersa emri “Musa Bajraktari” eshte fellso I imagjinuar.
    Dhe ky verpim I botuar ne gete gazete “zeri I shqiptarit”na kujtone ”Dr.Albana Feratin, Dr.Haki S.Demjehane, Dr.Enlirat Hoxhaj,gazetare Lirie Domin, “e shume e shume te tjere qe jane emera e mbiemra te imagjinuare nga UDBashi yne shqiptar Flori Dushan Maxhun Bruqi, nga Isaniqi I Deqanit,dhe nga shkou I tije “ Dr” Alban Gervalla. Nga fshati UDBOVIK ( jo DUBOVK ) I Deqanit,

Ja keshtu bejne vetem shqiptarellate e Kosovese, qe jane ndrytesira te kohese….
    Pra karabushet qe e botojne kete gazette deshmojne karakteret serrbe, mundohen me I mbulue te bemet e tyre dhe te baballareve te tyre qe ishin ata te asaje kohen me Jugosllav se Jugosllavet, ishine dhe mbeten bashkepunetor te UDBese,dhe nuk munden te nderrohen,pra jane keta shqipatrella,qe feshihen dhe nuk dojne ta njohin te verteten e kohes qe une ua kam cfaqe dhe ua kam thene te vertetene me deshmi dhe fakte, sojit te tyre Bruqoviē-jane.Keta jane plagjiator,jan hajna, tipa e ndytesira te sojit te tyre, te mbeture amplituda verbimi dhe nuk paraqesin te vertetenen e periudhese se struktuarve te UDBes, 1956-2008.qe ishin baballaret e tyre,dhe sot jane po keta kupila e mitila qe nuk deshmohen ne gazeten :”zeriishqiptarit”, me banim ne Prishtine, me MULLI BLURES, ne France, qe nuk e dojne te vertetene e tyre te kohese qe lane gjurma, veqese deshirojne me I mbulua te bemet e tyre,me dredhina, me fshehetesi, me dinakri,veqese deshmojne traditen dhe karakterin e tyre te kohese se sistemit Jugopsllav, Udbashjane, serbijan,gje qe te tille jane edhe perkethyesit shqiptar te asjae kohe qe punojshine ne Prishtine dhe ne Shkup,perkethyes nga serbishtja ne shqip dhe anasjelltas.

Nese ka shqiptar te ndershem ,(dhe e besoje se ka)te sinqert, te paster moralisht, kombetarsiht dhe shqiptarisht, dhe nese shqiptari eshte I mbushur me vetevdije njerezore kombetare, dhe njehe kohen qe lane gjurma shqiptaret, njehe kodin e se drejtese se mendimit te lire ,te verteten e cdo kohe dhe te shqiptaret dhe per shqiptaret duhet te vlersohet e drejet e qarte e puneve te tyre , e veprimtarive te tyre, dhe njerezisht pa idhime te shkruhet dhe te thuhet e verteta kohore.

Mirepo shkrimin e kesaje gazette mashtruese,”zeri I shqiptarit” qe bene shpifje e fyrje e akuza te pa baza ,mbi figurne time letrare mbi persinalitetin tim prej artisti, gje qe jam poet dissident, jam poet per te gjithe shqiptaret.Nuk jane te sakta, e as te verteta,as akuzate, e as etiketimet qe mi bejne mua, shqiptarelllat me emra e mbiemar fallos, e me fotografi follso.! Te imagjinura nga UDBashte shqiptar.

Besoje se askush nga shqiptaret qe kane vetedije njerezore morale dhe kombetare,nuk e vlersojen te drejet e propagandas se tyre te rejshme e as shpifjet e tyre ne gazetene mashtruese kriminale.”zeri I shqiptarit” kjo gazette duhete te jete me emer ZERI I TARTHETARIT. Bluhet ne MULLIRN e FRANCES.Sepse as nje shqiptar nuk ka te drjete te fyne te bene shpifje kunder figurse time letrare nacionliste. Pikerishte jane sukseset e mije, qe I pengoje keta mitila e Kopila UDBashjane.Keta kane per qellim pengimi e se vertetese, perllosjen e figurese sime letrare dhe kombetare. Fatkeqesishte keta mitile e kopila, qe jane ndytesira te baballareve te tyre,te tarshiguar ne vazhdimesi I kane hijet e zeza, qe jane dora e zeze e instrumentalizur me karaktere serbe dashakeqese, shantazhuse qe deshmojne se jane ne bashkpunim te politikies se rrjetit serbofil se Bruqiozave te karabusheve gervalloza,gervalleshat e UDB-ese, qe gervallen nga Beogradi ne Deqan, nga Deqani ne Prishtine e nga Prishtina ne MULLIRIN Francez, e nga Franca ne Tirane,qe pretendoje te mbaje te gjalle propaganden e rrejshe,dhe mundohen te I mbulojne krimet e tyre , shpifjet e tyre ,akuzate e tyre,e edhe kunder figures time.Keta qe jane ne deshtim dhe kane mbetyre amplitude verbimi, gje qe me akuzijne nga inati I tyre fshatarak primitive,pa fakte pa deshmi dhe metoda e tyre eshte nje model serb, model qe kane si baze kohne e Rankovicit,propaganden e rrejshme, thashe e themet, pargjykimet, dhe keta qe bejen veprime te tilla, publikim te tilla,qe kan bere edhe plane personale per te I njullose figurat letrare kombetre,gazetaret shqiptare te Republikese s e Kosvese,deshmojne se keta tinzisht ka vra edhe shqiptar, kane plaqkite shtaze.Keta kane dhune femra shqiptare. Keta kane vra edhe Jusuf Gervalle me te vellan.Keta kane vra edhe Kadri Zekene, Enver Hadrin, Xhemil Mustafen, gazetarin B.Kastratin,Komandantin Murrizin, Komandatin Drinin,Gjenral Majorin Ahmet Karsniqin ,Tahir Zemen, Enver Haradinajne,e shume shume te tjere…Pra JO SERBET. JO SERRBET.EDHE JO SERRBET.Nuk I kan vra keta shqiptar te permendur ketu.

Pra eshte “zeri i shqiptarit” ZERI I TRATHETARIT qe Bluhet ne Mullirine Francez,qe I ka vra shqiptaret ne “serbez”.!
    Jane pikerishte keta mitila e kopila me gjak te perzire qe kane experience nga koha e trashiguare qe nga baballaret, e edhe te baballarve te tyre qe ishine miqesua dhe ishin Bashkpuntore me Aleksander Rankovician e te Kral Petrit, e te Nikolla Pashiqit,qe ishin kunder shqiptarve nacionliste qe ishin ne nje sistem kriminal te dhunshem.Baballaret e tyre jane po ata qe e kane shujte, e fike, edhe Shtetin e DRENICES.1921-1924. Ne shtetin e Jugosllavise.Keta qe vazhdoje edhe sot me propagande e tyre qe kam ngrite akuza e kunder akuza, kunder meje e kunder shume figurave letrare kunder shume gazetareve shqiptar te Republikes se Kosovese. Pikerishte keta I sulmojne te arriturate e mija , rezulatet e mija, veprate e mija te pa vdekshme.Keta e sulmojne fitoren time qe e kame arrite kunder UDBshit Flori Dusha Maxhun Bruqit, kunder Dr.Alban Gervalles, te cilete per pose te shrave qe mi benen, qe nga viti 2005.shtator.21.e deri me sot,me ka shkruare, dhe kete fjali citoje:”O Bahtri Hamza, ti je jevg, maxhup, une jame **** Bolle”.!

Dhe jo, nuk vritet Identiteti im shqiptar. Dhe jo, nuk vritet Ideali im kombetar.Dhe jo, nuk vritet stili im I jetese.Dhe jo, nuk vritet arti im I jetese.Dhe jo, nuk vritene kengevashat e mija POEZI.!

Vazhdone nje dite tjeter
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nėpėr Botė
    Postime
    528
    Citim Postuar mė parė nga Bahtir Hamza Lexo Postimin
    [COLOR="Blue"][FONT="Arial"][SIZE="5"]
    Bahtir Hamza
    Univer(?)ity of Toronto

Date(?) 3 shtator.2009
    Kur realiteti nuk barazohet me lirine, shqiptaret njeher(?)a te vrajne me fjale, se dyti te Ē(?)pallin te ēmendur, se treti te vrajne me Inj(?)urance.Une jam Bahtir Hamza,poet i gjithe shqiptareve( perndryshe eshte nje lloj analfabeti specifik - mendimi im ky ) .

Thema : REAGIM.
    KUNDER SHQIPTARELLAVE (kjo fjale e shpifur nga poesti gjithe-shqiptar ) UDBASHJANE(edhe kjo fjale e shpifur )
    DHE KARABUSHEVE TE GAZETES(?)E MASHTRUESE
    “ZERI I SHQIPTARIT” korrik-gushte.2009.botim ne France.

Ehaaaa ,si ka ardhur koha ,si ka ardhur koha .
    Nuk jam gjuhetar ,por gabimet trashanike mundem ti shohi .
    Me nje ane thote, qe eshte poet i gjithe shqiptareve e ne anen tjeter ben aq gabime ne dejteshkrim sa nuk mund te kalon as gjysemvjetorin e klases se pare .
    ( gabimet e tij i kam futur ne kllapa me shenjat ? ) .

Shiheni vetem ne reshtat e pare sa e sa gabime drejteshkrimore ka bere , sa te len me ardhur ne perfundim fare lehte se nuk eshte Shqiptar fare , se sa per poet as qe behet fjale (as edhe per poet interneti -vyrtual bile ,jo ) .

Po me duket se ky zotnia eshte sikur ai Sal-a i dulles dikur ( dushan mugosha me demek ).
    Se vetem per udb-ee udb-asha flet e asgje tjeter .

Njehere e nje kohe kur kishte jetuar njefar nasradini dhe i njohur per njeri i mencur ,kishte ndodhur si me poshte .

Nje dite nasradini duke ndejtur aty mes katunit me katundare ,nje katundar e pyet pa te keq nasradinin :-
    Naradin ,pasi je kaq i mencem a na tregon se ku eshte mesi i dynjase .
    Nasradini me shkopin e tij e ben nje vije aty ne pluhur ( jo ne uje e as akull me demek ) dhe i thote :- ja mu ketu eshte . Mate e po nuk te doli keshtu ec e me trego .
    Po si me e mate boten rreth e perqark katundari i shkrete ,dhe e len nasradinin ashtu me te veten ( me mendimin e vet ) .

Po edhe ky sal-a i dulles ,nuk la Shqiptar pa e shpalle udb-ash e pro serb,se kerkon bashkebisedues , me herxhuar kohen e bollshme qe ka ne disponim .Po n anen tjeter , te len te mendosh se ky vete ka punuar ne ata organe udb-ashe ( sigurisht si inspektor spiunesh ),mbas njeh vetem udb-asha .
    Hajt e grahi o sal-a i dulles . Grahi,masi tek paske kohe te bollshme me shkrujt keshtu vyrtualisht .
    Tek koke vertet palle ,o sal dulla .

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

bah

o pastruesi i haleve te university of toronto..

kah na u bane poeti i gjith shqipetareve more...tiii..valla kokrra e palles je..cudi si te kan punesu ata te ketij universiteti me pastru halet pasi as ato nuk din me i pastru..e jo ma te thuresh poezi..kuku medet cka mban toka siper....

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    ................................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 05-09-2009 mė 01:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •