Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 110
    i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Ndonse temen e kam hape une ju betohem se nuk e kam lexuar ate vecse, sa pashe emrin e familjes e kuptova krej permbajtjen e saj.U trondita shume e nuk kam zemer ta lexoj deri ne fund.I kam njohur ato ne nje forum tjeter,ku une isha nje force promotore e ketij procesi.Ndoshta i kam shtyre dhe i kam dhene kuraje , e tashme ndjehem keq.Ndjehem i goditur bashke me to.Vepra e tyre i kalonte permasat e kujtdo patriooti shqipetare musliman, qe nga koha e Gjergj kastriotit.Me Naim e me Sami, Qemal e Isa Boletin.Te gjithe i sherbyen me zell okupatorit, kerkush nuk beri aktin final.Kurre nuk bene perpjekje te per te rigjete veteveten , humben trashegimnine gjenealogjike,humben gjyshin stergjyshin, u kthyen ne bastarde, ne njerez pa adrese, pa certifikate.U kthyen ne bije te Abdullahut (bijte te Allahut)Emer ky i preferuar per te gjithe ato qe nuk kishin nje emer prindi musliman, pasi prindi ishte dhe i vellezerve te tjere qe nuk ishin konvertuar.I vetmi qe ngriti koken ishte Gjergj Kastrioti dhe ne shembullin e tije ne pame konkretishte, egersine, dhunen, ligesin, me te gjitha permasat e saj , te perdorur nga nje perandori e tere.25 vjet lufte , dhimbje pa fund, qe se fundi pas thyerjes, krijoi braktisjen e madhe,eksodin e tmerrit.Kur qame per per eksodin e 91 ku njerzit hiknin te tmerruar nga lufta me vetveten ne50 vjet , merreni me mend se cfare kuje ka qene atehere kur arratija ishte e vetmja shprese shpetimi.Tashme shohim te rikthehet e njeta ligesi, por kjo jo me nga "Ai"por nga produkti qe ka te njeten pamje, te njeten forme te njeten madhesi tredimensionale.
    Shpirterisht ndaj me familjen Mehaj dhimbjen.Dera ime do te jete perjetesisht e hapur per to.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Anesti_55 : 01-09-2009 mė 19:13

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    [QUOTE=gerrard73;2389181][B]Une kam qene i pranishem si gazetar ne disa konvertime shqiptaresh keto vitet e fundit. Dhe ju siguroj se ka nje tendenze aq te madhe te njerzve normal per t'u kthyer ne origjinen e te pareve sa askush nuk eshte ne gjendje t'a imagjinoi.QUOTE]

Shqiptaret nuk kane nevoje te shendrrohen ne besimtar te devotshem, shqiptaret kane nevoje te braktisin islamin.
    Te mbeshtes , dhe ska nevoje me nderrue as emrat, per tja lene kete nje procsi gradual.

Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Kjo eshte pjelle e juaja ,e jo e Xhihadit therret!!!
    Juve me qellim keni djegur kete shtepi qe fajin me vone tia hudhni muslimanevese gjoja kane djegur kete shtepi si pune hidherimi ose hakmarjeje pasi keta tipa jane kthyer ne kristijan (katolik)!!!
    Kujt i intereson se ne cfar feje jane konvertuar ato, per mua ishalla hindus u befshin, vone nuk me behet FARE!!!
    Por ama keto intriga qe komuniteti kristijan i ben ne kosove nuk duhet te tolerohen, sepse jam 100% i sigurte qe vet e keni djegur kete shtepi dhe tani mundoheni ti fajesoni muslimanet.

Turp ju qoft.

GV_USA
    Mos o Gostivar, mos bjere ne mekat.Dil e me shaj c'te duash ne nje faqe tjeter , do ta pranoj, pasi e di qe tema eshte e veshtire, nuk eshte nje loje por nje lufte, ku fituesit dhe humbesit jemi po ne.Rikonvertimi eshte nje domosdoshmeri, eshte nje proces, nje detyre e secilit ne vazhdimesi.Sot kemi humbur, jemi goditur pabesisht.E pra plagen mos e ngit.Me fjelet qe flet godet nje proces, qe ka perfshire njerzit me te nderuar te kombit.E pra nese nuk te pelqen,eshte e drejta jote te mos perfshihesh , por duhet te kuptosh qe sduhet te behesh pengese.Nese lufta ndaj serbise ishte per vetembrojtje , kjo eshte lufta ne kuptimin me te vertete te fjales Clirim.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    more per cfar flitet? sepse nuk lexva gje. e kame kete anestin ne listen e injorimit, qe nga dita kur tha "akt heroik i berishes per te aporovuar martesen e homove"

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    A mer plehrat e .utit, ju doni Enverin,ai ja tregonte qefin talebanuceve si puna juaj.Ptu ju ************ faren.Dhe ti gostivar mos ha .ut shum se qelbesh qe larg.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Hordhite islamike te forumit vetem ne kete teme nuk qenkan dyndur me moralin e tyre kuranor qe justifikon edhe vrasjen per arsye te konvertimit , feja e lige islame shtyne ne krim dhe vellavrasje e islamiket gezohen per kete , ja cfare plehrash mund te behen pjese e islamit , me nje moral te ndyre burgaxhiu mund te jesh myslyman taleban kosove .
    Une ne te ardhmen e shoh Kosoven nje lloj Palestine dhe nese u lihet rruga e lire islamikeve , Kosova do te lihet ne meshire te fatit dhe Serbia perseri ka per ta masakruar , i njejti skenar si ne Lindjen e Mesme .

Kosovaret islamist do te kene Hamasin e tyre dhe brigadat e krimeve ndaj qafirave .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 02-09-2009 mė 03:58

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2009
    Postime
    92
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    .....Une ne te ardhmen e shoh Kosoven nje lloj Palestine dhe nese u lihet rruga e lire islamikeve , Kosova do te lihet ne meshire te fatit dhe Serbia perseri ka per ta masakruar , i njejti skenar si ne Lindjen e Mesme .
    ....
    Serbia ka masakru se ishin Musliman,se sa per ju qe keni nje rrenje me shkjiet mos ke frik ti lol,se s'te gjen gje ty daniel.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Deklarata kercenuese e islamisteve perpara aksionit zjarrvenes .

” Organizata mbrojtja e Islamit nė Kosovė”
    Data: E martė, 16 shtator 2008
    Para pak kohėsh kemi dėgjuar pėr konvertime tė muslimaneve nė katolik, kjo na ka bėrė qė tė mendojm rrethė kėsaj qėshtje , Kosova dhe trojet shqiptare sic dihet dominohet nga konfesioni shumicė musliman mbi 90% , prandaj ne si besimtar musliman kemi arritur te bėjėm disa projekte qė ti dalim ne mbrojtje fesė islame duke parė gjerėsisht se si mund tė arrijme deri te pika qė njė ditė t’i themi stop kėtij fenomeni .Konvertimi i disa familjeve si ajo e Mehaj dhe tė tjerėt. Ky projekt i yne do relizohet nė njė afat shumė tė shkurtė duke aktivizuar forcat tona nė tė gjithė territorinė e Kosovės. Kėshtu qė xhihadi do te jet prezent nese ndokush do ta sulmoj Islamin.Nėse vėrtet ashtu mendon kisha katolike se do ti konvertoj shqiptarėt musliman ne kristianizem. Atehere te pritet edhe nje luftė fetare mes katolikėve dhe muslimanėve, luftė me tė cilėn masakra e Sebrenicės do te harrohet! Rasti i Gjon Kekas apo Aliademit sic ishte mė parė si duket kabėrė qė shumė musliman tė kthehen katolik tė pafe. Ku organizata Islamike xhihadi therret ka reguar nė mėnyrė tė qartė. Ne jemi tepėr tė indinjuar me rastin e kėtyre konvertimeve dhe vėrtet lufta pėr ta mbrojtur deri nė fund fenė Islame do jetė e pashmangshme. Gjithashtu nxitja e Gjon Kekes apo Aliadem Kekes se tė gjithė shqiptarėt duhet t’i kthehen rrėnjėve tė tyre do tė paguhet me gjakun e tij, sepse edhe ne e mbėshtetim organizaten Islamike Xhihadi Therret dhe jemi me tė. Askush nuk mund ta ndal kėtė projekt dhe qėllim sepse ky do realizohet deri ne fund dhe Kosova nuk dojetė e qetė deri sa e tėra tė pastrohet nga tė pafetė sic janė kristianet.
    Prishtinė .15.09.2008

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    [QUOTE=La_Fenice;2389117]Sa turp per te gjithe shqiptaret!
    Gjithkush ka fene e tij por pse duhet te krijojme gjera te tilla dhe te mos respektojme njeri tjetrin?!
    Si mund ti djegesh shtepine atij qe je rritur me te ?!
    Mblidhni mendjen se jemi shqiptare te gjithe e mos u merrni me idiotesira anadollake![/QUOTE]

pajtohem me juve nderhyrje e bujare .....te lumt !
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga daniel00 Lexo Postimin
    Hordhite islamiste !!!

Kosovaret islamist do te kene Hamasin e tyre dhe brigadat e krimeve ndaj qafirave .

Hordhi greke je ti o ēafir daliel i pa fe !!!!
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •