Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 48
    εὐαγγέλιον - Ἰησοῦς Χριστ Maska e lamb-of-god
    Anëtarësuar
    21-05-2009
    Vendndodhja
    Heaven
    Postime
    115

Turp Turp për një mysliman që i thot vetit Shqiptar. Shikoni!!!!

Përshëndetje!

Po iu dergoj fotot e shtëpisë së djegur nga një grup ekstremistësh islamik shqiptarë që është djegur më 20 gusht 2009 në ora 03.10 të mëngjesit.

Kjo ka ndodhur pas shumë kërcënimeve që ju kanë bërë kësaj familjeje pasi që janë rikthyer në fenë e të parëve (religjionin katolik).

Fatkeqësisht gjithë ky lajm është munduar të fshihet nga mbarë opinioni shqiptarë duke mos botuar mediat kosovare as edhe një lajm të vockël.

Dhashtë Zoti që gjëra të tilla mos të përsëriten më në të ardhmen! Pasi që toleranca ndërfetare ndër shqiptarë ka luajtur një rol të dorës së parë në mbijetesën e kombit shqiptar në po atë shkallë si për disa popuj të tjerë të lashtë si armenët dhe hebrenjtë.

Shikoni fotot dhe binduni vete:

Materiali i marrur nga FB - A

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    feja e te parve tane eshte paganizmi e jo krishterizmi.me djege shtepia nuk eshte mire.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    shiqoni jan njerz te lig ata qe djegin shtepia por edhe mte lig jan ata qe ndrrojn fe njerz qe nderrojn fen jan te prirur edhe kombin ta ndrrojn por ky persaoni i shtepis ka ngatrres me naj person dhe tash e keqperrdor fen islami si preteks turppppppp edhe per at qe e ka djeg shtepin ehde per ket pronarin

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    hajde mos ki dert se ja ben kisha vile tre kateshe tani

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    beni33
    Nuk jam dakord me ty. Feja eshte ceshtje e besimeve personale dhe s'kemi pse t'i perzihemi askujt a te besoje ne Allah, ne Krisht, ne Jude apo ne ca te besoje. Askush askujt s'i jep te drejte t'ia ditkoje tjetrit si te besoje e si te jetoje jeten, aq me pak askush askujt s'i jep te drejte dikujt t'ia vere flaken shtepise se tjetrit, pse s'besoka ai si ky.

Kjo eshte cmenduri. Uroj te kapen dhe te digjen te gjalle ata plehrat qe kane lene nje familje (kushdoqofte ajo) nen qiell te hapur.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

alienated

Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    beni33
    Nuk jam dakord me ty. Feja eshte ceshtje e besimeve personale dhe s'kemi pse t'i perzihemi askujt a te besoje ne Allah, ne Krisht, ne Jude apo ne ca te besoje. Askush askujt s'i jep te drejte t'ia ditkoje tjetrit si te besoje e si te jetoje jeten, aq me pak askush askujt s'i jep te drejte dikujt t'ia vere flaken shtepise se tjetrit, pse s'besoka ai si ky.

Kjo eshte cmenduri. Uroj te kapen dhe te digjen te gjalle ata plehrat qe kane lene nje familje (kushdoqofte ajo) nen qiell te hapur.
    me keq kuptuat vllaqko edhe un jam per kapjen e ktyre mbeturinave nese metvertret ka fakte qe islamistet apo nese e kan ber ne emer te islamizmit jo ne kosove nuk duhet te ket vend ne shqiptaret kemi gjera me madhore ato kombetare e jo fetare flm

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    disa me trut te lara e kan keqkuptuar fen nepergjithsi.

Feja nuk jepet me dhun feja zgjerohet em butsi dhe me sjellje njerzore, me agresivitet vetem e rrit urejtjen edhe rezistencen.

se di nese ky lajm eshte i vertet apo jo po edhe nese eshte ky eshte nje turp i madh kushdo qe ta ket bere sjellje barbare, si u be ky popull keshtu o zot ka mar mendjen e Homeinave te Shkretirave edhe ka mar mentalitetin e Kryqezatorve te kohes se epokes se eret te evropes.
    Mia San Mia

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    me keq kuptuat vllaqko edhe un jam per kapjen e ktyre mbeturinave nese metvertret ka fakte qe islamistet apo nese e kan ber ne emer te islamizmit jo ne kosove nuk duhet te ket vend ne shqiptaret kemi gjera me madhore ato kombetare e jo fetare flm
    po beni33
    Ndjese. Ne fakt te bera gjithe repliken ndaj fjalise "shiqoni jan njerz te lig ata qe djegin shtepia por edhe mte lig jan ata qe ndrrojn fe".
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    po beni33
    Ndjese. Ne fakt te bera gjithe repliken ndaj fjalise "shiqoni jan njerz te lig ata qe djegin shtepia por edhe mte lig jan ata qe ndrrojn fe".
    Seriozisht e ke apo ja fut kot vetem???????? a je ne gjendje cka flet apo jo????

e Ndruarit fe nuk ka ligesi edhe nese ka i ke be dem vetes, e djegura e shtepis demton shum veta le familje pa mbules ne kok kurse e ndruara e fes nuk te len pa mbules edhe Rugve, Ndrimi i fes nuk ka lidhje me ligesin.

Si e para feja islame nuk lejon perhapjen e saj em dhun edhe me force.

Ai qe ndron fen qenka me i lig hehehehehe shum je qesharak, ta zem se un e ndroj fen, pra cka u be???? e ndrova fen une do pergjighjem para zotit per mekatin tim dhje askush tjeter dhe njekohesisht askush nuk dolli i demtuar.

ta zeme se une ja dogja shtepin komshiut, edhe lash 4 veta te pakten pa strehim i lash rugve, ja shkatrova mundin qe ai ka punuar gjat shum viteve te siguroje mbulese mbi koke demtova malin e tij edhe njekohesisht bera mekat per vete edhe bera Armiq per vete.

Nderimi i fese nuk demton askend pervecse personit qwe e ben ate gje kurse djegja e shtepise demton te tjeret edhe konsiderohet si akt kriminal prandaj eshte e denueshme me ligj.
    Mia San Mia

Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356
    Nqs ka qen musliman kryesi i vepres,sdo te thot qe krejt muslimant jan te atij lloji
    Ka lloje lloje njerzisht

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •