Close
Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 131
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    PO te lexoni lajmin te balkanweb ketu: http://www.balkanweb.com/sitev4/lajme.php?id=41700
    do te shihni qe vajza nuk ka qene vetem, i dashuri i saj e ka ftuar per shetitje, dhe ne te njejten kohe ai ka ftuar edhe 2 shoket e tij e pastaj e kane perdhunuar treshe.
    Besoj se u pergjigjen pyetjet e tua Mide, ajo nuk ka qene vetem, ka qene e shoqeruar nga i dashuri i saj ( qe supozohej qe e donte) dhe ai me shoket e tij e perdhunuan.
    Tani ki kujdes kur te dalesh me shoqeruesit e tu meshkuj Mide se nuk i dihet....

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Ore me tru apo me b.ythe i shkruajne keto kronika keta gazetaret?
    Si mor thote "u arrestuan ne flagrance"? E kane idene keta c`dmth "ne flagrance"?

V.k. gazetari katunareske.
    -

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    PO te lexoni lajmin te balkanweb ketu: http://www.balkanweb.com/sitev4/lajme.php?id=41700
    do te shihni qe vajza nuk ka qene vetem, i dashuri i saj e ka ftuar per shetitje, dhe ne te njejten kohe ai ka ftuar edhe 2 shoket e tij e pastaj e kane perdhunuar treshe.
    Besoj se u pergjigjen pyetjet e tua Mide, ajo nuk ka qene vetem, ka qene e shoqeruar nga i dashuri i saj ( qe supozohej qe e donte) dhe ai me shoket e tij e perdhunuan.
    Tani ki kujdes kur te dalesh me shoqeruesit e tu meshkuj Mide se nuk i dihet....
    ho mer Ed na doli versjon tjeter.

mos u budallallepsi me ato gazetare lleshi qe keni.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Ju jeni te cuditshem. Kur them te cuditshem, shume te cuditshem. Keto fjalet e tua me kujtojne nje barsalet te Nastradinit. I kishin vjedhur shtepine dhe komshinjte e qortonin, pse ske mbyll deren, pse si ke bere me hekura dritaret, pse si ke siguruar mire gjerat me vlere etj. Dhe ky u tha:
    Po mire mua se po me qortoni, po hajduti s'paska faj hic ne kete mes?

Une nuk e di se cfare familje eshte ajo vajza dhe as nuk me intereson ta dije sepse konkretisht po flasim per nje veper kriminale qe duhet denuar ne maksimum dhe po te ishte ne dore time i varja ne mes turmes por di te them qe per dicka te tille te beje vaki ne rrethe familjare qe jane te krisur, ata tre lopcaret humbnin vellezer e motra e familje krejt.

Nuk eshte kollaj t'i perdhunosh tjetrit bijen motren kushuriren.
    Dhe te gjithe ju qe talleni me fatkeqesite e tjereve jeni mall i skaduar.
    Kush na solli ne jete???
    Keta qelbarucer kane lindur ne epruvete,sepse ne maternitet nuk besoj.
    Me burgim te perjetshem sepse ligjin me vdekje e kemi abroguar(fatkeqesisht).
    Vari nja dy ne maje te pemes,dhe te tjeret e pyesin veten mire heren tjeter.
    Duket brutale per keshtu marrin vesh kjo lloj gjinie.

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anëtarësuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Postimet e disave ketu shprehin qarte se cfare krokoldilesh jetojne ne shqiperi. Nuk paska pas thene kot ai anglezi i shkrete, qe shqiptaret me kuc e mac duhet ti cosh te gjithe tek psikiatri.

Ehh vetem ne forume shqiptare pasi lexon nje lajm te dhimbshem shikon qe anetaret shume shpejt e kalojne lajmin ne humor ose tallje ..

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga jul-linda Lexo Postimin
    Ehh vetem ne forume shqiptare pasi lexon nje lajm te dhimbshem shikon qe anetaret shume shpejt e kalojne lajmin ne humor ose tallje ..
    jeni civilizu pak si shpejt ju .

nga poturet ke tangat.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,591
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga jul-linda Lexo Postimin
    e kalojne me humor sepse nuk kane guxim te shajne femren drejperdrejt, ata me vete te tyre thone: "mire ja kene bere asaj....."
    ceshtje mentaliteti ekstremolindor
    Duaje te afermin tend si veten

•●°♥ ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ F٥гﻉ√ﻉr ♥°● Maska e L3nD1
    Anëtarësuar
    18-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane Alidem
    Postime
    272
    o Kesaj i ka honger su... vete ne ka thone me Kan pordhunu
    ™ RiCHeR ThaN ThE RiCHeSt

i/e regjistruar Maska e RINAA
    Anëtarësuar
    01-12-2008
    Postime
    247
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Po kjo cdonte vetem ne lume ??
    Sa te perparume kto mer jahu i bojn qefet vetem ...
    Po pse thua c'donte vetem ne lume? A thua valle po sa te kesh pare nje vajze te vetme ku do qe te jet, duhet dhunura? Ka jeten e saj, ka punet e saja, pavarsishte se ku, si dhe c'fare, ka te drejt te jetoj si ti doj qefi...
    Cka jane keto shkrime keshtu pse e fajsoni vajzen, a nuk duhet te jene te lira edhe vajzat te dalin ku te dojn edhe kur te dojn, apo vetem e vetem pse ka meshkuj te poshter te cilet nuk munden me e permbajt veten dhe kane sjellje shtazore te pa logjikshme, thjesht dhunimi eshte dhunim dhe duhet denuar, pavarsisht nga ajo se kush me kend e bene...

Me t'mira...!
    Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    jeni civilizu pak si shpejt ju .

nga poturet ke tangat.
    hahahahaha

Faqja 5 prej 14 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •