o Parid sa vjec ti ?Se me duket se skuptoke fare.Ku kam fol ne shkrimin tim keq per dijetaret?Pse dijetar i quan ti forumin e alqenefeve? Po na flet dhe per sexhden ketu se nuk dikemi pse bejme sexhde.Sa te smure jeni Allahu ju sherofte nga verberia zilia qe keni.
Degjojesi flet sheik Abdulkader Arrnauti kunder jush.
Pse moseshte mbreti musteqemi udheheqesi im?Une kam udheheqes profetin a.s dhe Allahun derisa Allahu te vendosi ne token khalifen e muslimaneve dhe tia thek kurrizin kytyre zullumqareve qe vjedhin pasurine e muslimaneve duke e quajturpasuri vetjake.Ku i gjeten ato princat miliardat dollare.E kujt eshte nafta prone private apo prona shtetit musliman?nga Ibn Abbasi se Pejgamberi sal-lAll-llahu alejhi ve sel-lem ka thėnė: Ai i cili sheh ndonjė tė keqe tė urryer tek udhėheqėsi i tij, le tė duron, sepse ai i cili ndahet nga xhemati njė pėllėmbė dhe pastaj vdes ashtu, vdekja e tij ėshtė (vdekje) xhahilijeti. Tra. Buhariu dhe Muslimi.[312]
Mendohu dhe medito pse profetit .a.s nuk i ngeli djale gjalle?Ku eshte urtesia pse Allahu ua mori jeten femijve djem te profetit a.s?Sepse islami nuk ka sistem monarkie po sistem khalifati qe ngrihet mbi bazat e meritokracise .
Mehdi do ja shembi pushtetin ketyre por inshalla sna e shpalli dhe mehdin hizbi apo khauarrixh pastaj.
Ku e gjen fetvane ti qe e shpall Sali Berishen qafir?Kush te dha ty te drejte me shpall njeri qafir.Ik o parid meo islamin se po e fut veten ne gjynof.Shkopyet ndonje teolog per kete gje dhe pastaj hajde na shpall qafira ketu.Allahu te drejtofte
Krijoni Kontakt