Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 104
    i/e regjistruar Maska e RINAA
    Anëtarësuar
    01-12-2008
    Postime
    247
    Kjo është jeta të shëtit në detin plot dallgë...
    Jetoje jeten qe te fitosh shperblimin....

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga RINAA Lexo Postimin
    Kjo është jeta të shëtit në detin plot dallgë...
    RINA;Problemi me i rende ne jeten e njeriut eshte kur njeriu nuk di te jetoje>

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Per te gjithe nje copeze jete...perben nje jete te tere!

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Copeze jete...Njerezit vegjetojne dhe jane te lodhur nga jeta,kur nuk kane nje qellim te cilit t'i kushtojne cdo perpjekje e mendim...

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Sa të lumtur do të ishim,sikur te gjitha copëzat e jetës t'i bashkonim në një copë,e jo të mbledhim copëza!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Sa të lumtur do të ishim,sikur te gjitha copëzat e jetës t'i bashkonim në një copë,e jo të mbledhim copëza!
    eh sa mire do te ishte vertet sikur copezat me te bukura te jetes te mblidheshin ne nje cope......

Jeta eshte nje rruge me pengesa nga materniteti deri ne varreza......nje rruge e veshtire e mbushur me shume pengesa qe ndonjehere duket sikur nuk kane fund....
    Non mollare mai !!!!

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga izabella Lexo Postimin
    eh sa mire do te ishte vertet sikur copezat me te bukura te jetes te mblidheshin ne nje cope......

Jeta eshte nje rruge me pengesa nga materniteti deri ne varreza......nje rruge e veshtire e mbushur me shume pengesa qe ndonjehere duket sikur nuk kane fund....
    Iza!Jeta pa pengesa nuk do te ishte e bukur sepse do te ishte dyst pa ngjarje interesante!Respekte per ju!

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Iza!Jeta pa pengesa nuk do te ishte e bukur sepse do te ishte dyst pa ngjarje interesante!Respekte per ju!
    Ashtu eshte ne fakt sepse do te ishte cdo gje monotone....sepse pas cdo pengese qe kalon dhe sidomos kur e kalon me sukses ndjehesh mire ndjehesh e forte qe arrite ta kalosh dhe kete.....mjafton qe pengesat mos te jene aq te medhaja per te cilat nuk ka zgjidhje......
    Respekte dhe per ju teta Vera jeni me te vertete shume e mire ju vleresoj shume per mendimet me vlere qe jepni....
    Non mollare mai !!!!

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga izabella Lexo Postimin
    Ashtu eshte ne fakt sepse do te ishte cdo gje monotone....sepse pas cdo pengese qe kalon dhe sidomos kur e kalon me sukses ndjehesh mire ndjehesh e forte qe arrite ta kalosh dhe kete.....mjafton qe pengesat mos te jene aq te medhaja per te cilat nuk ka zgjidhje......
    Respekte dhe per ju teta Vera jeni me te vertete shume e mire ju vleresoj shume per mendimet me vlere qe jepni....
    Shume faleminderit izabella!Ja dhe keto shkrime do perfaqesojne nga nje copez jete timen ,tenden ,e te kujtdo tjeter...

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Jo e panjohur...nuk do te kishte kuptim jeta sepse do ti mungonin ngjyrat pastaj...

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •