Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 129
    back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Te te tregoj une nje 'sherues' si puna e ketij.Ne Top Show kishin ftuar nje grua qe sheronte njerez me nje te prekme.Kjo kishte thene se i kishte folur allahu dhe qe i kishte thene se detyra e saj eshte te sheroje njerezit,kjo tashi kishte sjallau ne emison disa 'paciente' te saj,njera kishte pasur leucemi,tjetres ja bashkoi kemben,kurse tjerta kishte pasur kancer,dhe sa leke i merrte?5 milione lek seciles,pastaj i doli rrna ne shesh ne televizion.Nje rast tjeter nje hoxha ne Durres qe sheronte njerez,ky u kerkonte 10 milione lek,dhe i sheronte duke lexuar kuranin,Fiks Fare e dha kete dhe ka dhe shume raste te 'kolegeve' te Sabriut.Jam kurioz ta di se sa e ka pazarin ai.lek,euro,jen,dollar,franga?
    E kam pa Gero ate Znj. Une zhduk dhe rishfaq henen

Por mos hiq paralele te lutem, z. Sabri kurator nuk eshte i tille, misioni i tij po ashtu. Ai udhehiqet nga fjala e te madhit Zot, z.Sabri eshte vetem ndermjetesi. Gjithashtu nuk besoj se z. Kurator guxon te rrjepe te tjeret duke genjyer, sepse mashtrimi aq me teper me qellime perfitimi denohet rende ne Kuran.

PS: Me mire i varfer ne kete jete dhe i rrethuar nga huris ne Xhenet sesa i pasur dhe me gisht ne goje andej nga bota tjeter
    Elegance is an attitude.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    E kam pa Gero ate Znj. Une zhduk dhe rishfaq henen

Por mos hiq paralele te lutem, z. Sabri kurator nuk eshte i tille, misioni i tij po ashtu. Ai udhehiqet nga fjala e te madhit Zot, z.Sabri eshte vetem ndermjetesi. Gjithashtu nuk besoj se z. Kurator guxon te rrjepe te tjeret duke genjyer, sepse mashtrimi aq me teper me qellime perfitimi denohet rende ne Kuran.

PS: Me mire i varfer ne kete jete dhe i rrethuar nga huris ne Xhenet sesa i pasur dhe me gisht ne goje andej nga bota tjeter
    Nuk kam pare njeri qe te sheroje njerez duke lexuar kuranin,nuk jemi ne mesjete ku njerezit besonin ne perralla te tilla,nese ky te sheroka me verte ateher duhet me i dhene ndonje cmim,se une e dija se vetem doktoret te sheronin
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Hapesi i temes - Sabriu - behet sikur eshte kunder ndertimit te kishave duke rrenuar shkolla.

Sabriu - per mua tanime i njohur si islamist - nuk eshte kunder rrenimit te shkollave, por kunder ndertimit te kishave. Sepse edhe po te ndertohej kisha diku tjeter, pa nevojen e rrenimit te nje shkolle, Sabriu do te ishte kunder saj. Sepse feja e Sabriut eshte kunder kesaj gjeje. "Zoti" i tij eshte kunder kesaj gjeje. I cili jo vetem qe eshte kunder ndertimit te kishave, por kunder ndertimit te shkollave apo cdo gjeje qe refuzon Islamin. Rrenimi i shkolles eshte vetem vegel retorike, me qellim te prodhimit te ndjenjave urrejtese ndaj kishes tek lexuesi. Islamisti nuk di me shume. Si 10vjeqar do kisha ditur se kjo vegel retorike eshte e paafte per te krijuar impaktin e deshiruar nder shqiptaret, ndersa Sabriu meson keso gjera si plak.

*

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ajo kisha ortodokse serbe eshte e vertete qe nuk e ka vendin aty (eshte e ndertuar afer kompleksit universitar te Prishtines) sepse eshte ndertuar nga regjimi i Milloshevicit dhe ka pasur prapavije politike dhe ekspasioniste ndertimi i saj.

Kurse katedralja katolike nuk e di pse u eshte bere hale ne sy disave, kur ajo dihet qe po ndertohet nga shqiptaret dhe me lejen e Qeverise se Kosoves.
    Dhe pse e lejuan te ndertohet mu aty,sepse nuk guxuan kurse tani kur eshte fjala per nje katedral shqipetare ca taliban vetem sa nuk po pelcasin nga inati.

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Hapesi i temes - Sabriu - behet sikur eshte kunder ndertimit te kishave duke rrenuar shkolla.

Sabriu - per mua tanime i njohur si islamist - nuk eshte kunder rrenimit te shkollave, por kunder ndertimit te kishave. Sepse edhe po te ndertohej kisha diku tjeter, pa nevojen e rrenimit te nje shkolle, Sabriu do te ishte kunder saj. Sepse feja e Sabriut eshte kunder kesaj gjeje. "Zoti" i tij eshte kunder kesaj gjeje. I cili jo vetem qe eshte kunder ndertimit te kishave, por kunder ndertimit te shkollave apo cdo gjeje qe refuzon Islamin. Rrenimi i shkolles eshte vetem vegel retorike, me qellim te prodhimit te ndjenjave urrejtese ndaj kishes tek lexuesi. Islamisti nuk di me shume. Si 10vjeqar do kisha ditur se kjo vegel retorike eshte e paafte per te krijuar impaktin e deshiruar nder shqiptaret, ndersa Sabriu meson keso gjera si plak.

*
    Gur per budallenj ka hedhur
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Dhe pse e lejuan te ndertohet mu aty,sepse nuk guxuan kurse tani kur eshte fjala per nje katedral shqipetare ca taliban vetem sa nuk po pelcasin nga inati.
    Dihet ajo gje ,nuk kishte fare lidhje xhamia ne ket teme po Sabriuut i dogji ky lajm dhe filloj t'u bente thirrje bashktalebaneve te tij qe te 'Cohen' se xhamite jane ne rrezik.It makes no sense

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    O Rugove, edhe ju te tjere qe nuk kuptoni,ose beni sikur nuk kuptoni: Dihet se gjate gjithe historise objektev e kultit jane ndertuar aty ku ka pasur objekte kulti me te hershme.Keshtu tempujt pagae u transformuan ne kisha, e me vone ne xhamia.Kjo nuk do te thote tani se duhet te prishen xhamiat e te ndertojme kisha.Por nuk ka asgje te keqe pse po u ndertoka nje kishe katolike ne Prishtine.Une nuk i kuptoj keta njerez qe jane kundra.Sinqerisht nuk i kuptoj.Ata duhet te ndihmojne vellezerit e tyre katolik dhe jo ti pengojne,aq me keq ti luftojne.Nuk eshte ne nderin e shqiptarit perbuzja e fese se vellait.Leni arabet e turqit,po shikoni interesat e femijve tuaj.Mos i mesoni femijet tuaj me fanatizem.Mos beni mekate te tilla se do ta pesoni.

Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin
    O Rugove, edhe ju te tjere qe nuk kuptoni,ose beni sikur nuk kuptoni: Dihet se gjate gjithe historise objektev e kultit jane ndertuar aty ku ka pasur objekte kulti me te hershme.Keshtu tempujt pagae u transformuan ne kisha, e me vone ne xhamia.Kjo nuk do te thote tani se duhet te prishen xhamiat e te ndertojme kisha.Por nuk ka asgje te keqe pse po u ndertoka nje kishe katolike ne Prishtine.Une nuk i kuptoj keta njerez qe jane kundra.Sinqerisht nuk i kuptoj.Ata duhet te ndihmojne vellezerit e tyre katolik dhe jo ti pengojne,aq me keq ti luftojne.Nuk eshte ne nderin e shqiptarit perbuzja e fese se vellait.Leni arabet e turqit,po shikoni interesat e femijve tuaj.Mos i mesoni femijet tuaj me fanatizem.Mos beni mekate te tilla se do ta pesoni.
    This is Albania my friend,plot paragjykime dhe fanatizem,duhet shume kohe qe te emancipohena plotesisht

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    This is Albania my friend,plot paragjykime dhe fanatizem,duhet shume kohe qe te emancipohena plotesisht
    Na cmenen kta rrypa mer plak.Sa shume paska pas i her,s'u marokan.Me fjal te tjera ktyne si paska pas prish pun serbi,po feja e serbit.se t'kishin pas qen myslimon serbt aty do ishin akoma dhe do ti kishin zhduk me kohe ata pak katolike te shkrete qe kan met atje.Allah allah,u prish mileti..

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga murik Lexo Postimin

t'kishin pas qen myslimon serbt aty do ishin akoma
    Te njejten gja mendoj dhe un
    D'Oh!

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •