Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-07-2008
    Postime
    12

Mos mundësia e të nuhaturit:Defekt apo e lindur

A ka dikush që mundet me shpjegua këtë anomali. Nji shoku im aspak nuk i ndien erërat, për te cdo gjë është njejt. As erën e parfumit e as të djegurit. Pra a është ndonji dëmtim apo e lindur. Mu duk shumë temë interesante me diskutua me ju se a keni njoft dikend me këtë lloj anomalije.
    FLM shum.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Citim Postuar më parë nga kjani Lexo Postimin
    A ka dikush që mundet me shpjegua këtë anomali. Nji shoku im aspak nuk i ndien erërat, për te cdo gjë është njejt. As erën e parfumit e as të djegurit. Pra a është ndonji dëmtim apo e lindur. Mu duk shumë temë interesante me diskutua me ju se a keni njoft dikend me këtë lloj anomalije.
    FLM shum.
    ne cortical material ne cerebral cortex per nuhatjen ka nje gray matter se mbaj mend c'number ka nje paelo-cortex qe zhvillohet direkt brenda disa diteve sa femija lind.

kjo gray matter-substanca gri ka neuronet e saja te cilet ne menyre kolektive bejne interpretimin (fire on/fire off) e erave qe transmeton nuhatja. nqs keto neurone mungojne apo kane vdekur interpretimi eshte i njejte the brain just fills up the void of what is smelled is he same si rasti i shokut a shoqes tende.

mban mend merrte ere perpara? anomalia eshte e lindur ose e zhvilluar. interpretimi nqs merr fryme ere parfumi apo trendafili jane ato neurone mijera-miliona digitally ne milisekonde fire on/off per te ndertuar informacionin cfare eshte era.

shiko nje doktor neurolog, kerkoji nje MRI per anatomine e paelo-cortex nese neuronet mungojne apo ato me dendritet e tyre kane filluar lesions.

te shkoje tek neurologu

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •