Per medimin tim edhe pse mer sugjerim nuk esht keq pasi mund te zjedhesh ne shm emra .
Po per punen e te thenit jo ja thua pasi ska pse i ngel qefi askujt pasi fmija esht e juaj.
Per medimin tim edhe pse mer sugjerim nuk esht keq pasi mund te zjedhesh ne shm emra .
Po per punen e te thenit jo ja thua pasi ska pse i ngel qefi askujt pasi fmija esht e juaj.
It's nice to be important, but it's more important to be nice...!
emrin e fmive te mi kam me e zgjedh un dhe vetem un, asni person tjeter nuk do merret me at pun
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Nuk ka rendesi kush e sugjeron... E rendesishme eshte te jete emer i lezecem e mos ta beje me turp bebin kur te rritet. Fundja emri eshte thjeshte per te kthyer koken.
Sa per ate guxim t'i them po e jo, preferoj te mos ndihem hic e t'i vendos emrin qe me pelqen![]()
La vita è bella...
Do me pelqej tja ve vet me dijeni te tim shoqi dihet , po dhe sugjerime pranoj te cilat do ngelen te tilla pa diskutim .
Nje gje te cilen e bej dhe vuaj vet te mos fusi asnjeri idet e veta ne menyr qe te me acaroj, nese duan bujrum babe ta nisin vet nje e ta shkrin talentin e emrit ...
Pale kto amanetet me ca emra o none o none me heqin trurin , divorc ne vend do kisha kerkuar ..lol
Babi ma ka vene emrin. Ishin mbledhur keto te fisit dhe hodhen short per emrin, lol Dmth futen te gjithe sugjerimet ne nje vazo. Edhe i ra nones (gjyshes nga mami) shorti per te me vene emrin. Ajo me vuri emrin qe donte halla. Nja dy dite me thiren me ate emer. Pastaj i thote babi, mos u lodhni kot se i kam vene emrin qe kisha ne plan vete
Rexh veja ca ke ne plan vete, nuk zemerohet njeri pavaresisht sugjerimeve.
Urime![]()
Pastaj dhe dicka tjeter, ne kohen tone kur ishim te porsalindur , ka qene dhe si tradite, zakon qe emrat duhet ti vinin gjysherit, hallat, xhaxhallaret etc ..
U benin si tip nderi duke u lejuar te vinin emrat te femijet. Crap, emrin ma ka vene halla, meqe ishte 1. E mbanin si me kimet. Po emrin se pelqej hic. Gjithmone jam ankuar qe pse pse pse e lejuan nje gje te tille.![]()
Une gjithmone kam pas qef me vene emra kshu, po nuk me degjonte njeri.
Kur lindi im vella , thashe do ja vej vete, ndonese isha 5 vjece. O e vej une o behet nami thashe !! Si perfundim sepse me ish fiksu emri Olti . Do e quajme Olti. E mbajtem Oltin 5 dite me ate emer, dhe ja hoqen se nuk ish per Olti ai.(aq kam qare, po olti u be history)
U bera me mbese, thashe si teze m'takon mua tja vej emri. No dhe ato, e kemi gjet vete. Sma zgjaten shume.
Epo nami u beft thashe cunit tim kam me ja vene vet. mos t'prifet asnjeri . LOL
Si si, Rexhina qenka rrumbullakosur? Cudi sa shpejt rriten njerezit, vu-vu rinia. Une Rexhinen e mbaj mend kur ka lindur vete ne forum, tani u be mama. Dy breza ketu. Pink, u mplakem ne korbat, e sheh sa shpejt na u rriten femijet? Po Digjije Hanemja, c'behet, s'eshte kopanisur gjekundi?
Mua ma ka vene emrin nje fqinje. Llafazane e madhe. O do ma ngjiste ajo, o u shemb pallati. Si perfundim, ma ngjiti Nazlije. I rafte damllaja atje ku eshte, ku u kujtua me kete emer. Dhe me e bukura eshte se nuk e ka gjetur fare. S'bej fare naze. Po me tha ndonjeri: Nazlije, te du! Une i them menjehere, ec se qenka nje mullar ketu anash. Ohuuuuuu do rri une te pres jo po trendafila jo po kinema, jo po a kupton ti. Nazlije pa naze. Ec e merre vesh tani.
Kur linda djalin thashe nuk kam problem quajeni si te doni.....Nuk kisha paramenduar se djalin tim do ta therrisja Ramadan......Atehere thashe stop.
Për ti zgjedhur/sugjeruar emrat ska rëndësi se kush ti bën, pranoj lol po aman në fund fare vendos vetë(ose me burrin/familjen) se cili emër të pëlqen të ja vëndosh bejbit tënd.Ishalla kalon një shtatzani të rehatshme dhe të lindi bejbi shëndosh e mirë, se për emrin pak problem është.
P.S
Rexho po e pate gocë bejbin, shif një herë nga nicku jot 'Rexhina' se dalin ca kombinime me emra të bukur lol. (Erina, Ani, Xhina, Anxhi, Rina, Eni etj... lol)![]()
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt