Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    Resistant!!!! Maska e Klevi
    Anëtarësuar
    01-11-2004
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    220
    Per medimin tim edhe pse mer sugjerim nuk esht keq pasi mund te zjedhesh ne shm emra .
    Po per punen e te thenit jo ja thua pasi ska pse i ngel qefi askujt pasi fmija esht e juaj.
    It's nice to be important, but it's more important to be nice...!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    emrin e fmive te mi kam me e zgjedh un dhe vetem un, asni person tjeter nuk do merret me at pun
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nuk ka rendesi kush e sugjeron... E rendesishme eshte te jete emer i lezecem e mos ta beje me turp bebin kur te rritet. Fundja emri eshte thjeshte per te kthyer koken.

Sa per ate guxim t'i them po e jo, preferoj te mos ndihem hic e t'i vendos emrin qe me pelqen
    La vita è bella...

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Do me pelqej tja ve vet me dijeni te tim shoqi dihet , po dhe sugjerime pranoj te cilat do ngelen te tilla pa diskutim .
    Nje gje te cilen e bej dhe vuaj vet te mos fusi asnjeri idet e veta ne menyr qe te me acaroj, nese duan bujrum babe ta nisin vet nje e ta shkrin talentin e emrit ...
    Pale kto amanetet me ca emra o none o none me heqin trurin , divorc ne vend do kisha kerkuar ..lol

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Babi ma ka vene emrin. Ishin mbledhur keto te fisit dhe hodhen short per emrin, lol Dmth futen te gjithe sugjerimet ne nje vazo. Edhe i ra nones (gjyshes nga mami) shorti per te me vene emrin. Ajo me vuri emrin qe donte halla. Nja dy dite me thiren me ate emer. Pastaj i thote babi, mos u lodhni kot se i kam vene emrin qe kisha ne plan vete
    Rexh veja ca ke ne plan vete, nuk zemerohet njeri pavaresisht sugjerimeve.
    Urime

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pastaj dhe dicka tjeter, ne kohen tone kur ishim te porsalindur , ka qene dhe si tradite, zakon qe emrat duhet ti vinin gjysherit, hallat, xhaxhallaret etc ..

U benin si tip nderi duke u lejuar te vinin emrat te femijet. Crap, emrin ma ka vene halla, meqe ishte 1. E mbanin si me kimet. Po emrin se pelqej hic. Gjithmone jam ankuar qe pse pse pse e lejuan nje gje te tille.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Une gjithmone kam pas qef me vene emra kshu, po nuk me degjonte njeri.

Kur lindi im vella , thashe do ja vej vete, ndonese isha 5 vjece. O e vej une o behet nami thashe !! Si perfundim sepse me ish fiksu emri Olti . Do e quajme Olti. E mbajtem Oltin 5 dite me ate emer, dhe ja hoqen se nuk ish per Olti ai. (aq kam qare, po olti u be history)

U bera me mbese, thashe si teze m'takon mua tja vej emri. No dhe ato, e kemi gjet vete. Sma zgjaten shume.

Epo nami u beft thashe cunit tim kam me ja vene vet. mos t'prifet asnjeri . LOL

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Si si, Rexhina qenka rrumbullakosur? Cudi sa shpejt rriten njerezit, vu-vu rinia. Une Rexhinen e mbaj mend kur ka lindur vete ne forum, tani u be mama. Dy breza ketu. Pink, u mplakem ne korbat, e sheh sa shpejt na u rriten femijet? Po Digjije Hanemja, c'behet, s'eshte kopanisur gjekundi?

Mua ma ka vene emrin nje fqinje. Llafazane e madhe. O do ma ngjiste ajo, o u shemb pallati. Si perfundim, ma ngjiti Nazlije. I rafte damllaja atje ku eshte, ku u kujtua me kete emer. Dhe me e bukura eshte se nuk e ka gjetur fare. S'bej fare naze. Po me tha ndonjeri: Nazlije, te du! Une i them menjehere, ec se qenka nje mullar ketu anash. Ohuuuuuu do rri une te pres jo po trendafila jo po kinema, jo po a kupton ti. Nazlije pa naze. Ec e merre vesh tani.

Kur linda djalin thashe nuk kam problem quajeni si te doni.....Nuk kisha paramenduar se djalin tim do ta therrisja Ramadan......Atehere thashe stop.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Për ti zgjedhur/sugjeruar emrat ska rëndësi se kush ti bën, pranoj lol po aman në fund fare vendos vetë(ose me burrin/familjen) se cili emër të pëlqen të ja vëndosh bejbit tënd. Ishalla kalon një shtatzani të rehatshme dhe të lindi bejbi shëndosh e mirë, se për emrin pak problem është.

P.S
    Rexho po e pate gocë bejbin, shif një herë nga nicku jot 'Rexhina' se dalin ca kombinime me emra të bukur lol. (Erina, Ani, Xhina, Anxhi, Rina, Eni etj... lol)
    #VamosArgentina

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •