Close

Rezultati i Sondazhit: Cilėt ekipe mendoni se do tė kalojnė grupin?

Votues
59. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Bayern Munich

50 84.75%
  • Juventus

45 76.27%
  • Bordeaux

14 23.73%
  • Maccabi Haifa

2 3.39%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 92
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga xennie_boy Lexo Postimin
    Nuk e di po meduket se paske anashkaluar ca informata..kerko me shume dhe shih se si kane luajtur heren e fundit ne grupe Bayern dhe Juve..bile edhe lojen e pare qe fituat 1:0 goli ishte jo i rregullt...lojen e dyte Deisler ia theu duart Abbiatit..kerko me shume e informohu me sakte e pastaj ec e fol per Bayernin...GO BAYERN GO!!!
    jo po ishte goli i parregullt e tralala . Ti sje ne terezi o cun. Juvja ate vit theu rekordin ne kupen e kampioneve duke i fituar te gjitha ndeshjen e grupit pa ngrene asnje gol. Ishte lart juvja ate vit or cun. Nuk kishte takat bayeri te sfidonte ''Almighty'' Juve . Une i mbaj mend mire te gjitha ndeshjet e fundit qe kemi bere me ju. Posedimi i topit me perqindje te larte nga ana jone, klasi ne loje e shume te tjera. Juvja eshte ekipi qe palloi galaktikon ne dy revolucione qe ka bere kete 10 vjecar. Ai i 2003 a ky i tanishmi. Ndersa ju jeni ekip qe rrifeni 4 me 0 , e mos te ishte meshira e barces, do ju kishte palluar mbi 10 me zero,aq raste kishte barca ate ndeshje. Ja po ta them me bindje te plote. NUK KA SHANCE EKIP NE BOTE TJA BEJE ATE GJE JUVES. 10 barca njeheresh te vijne , nuk ka shance.
    Une jam i sigurt qe ne edhe Barcen e rrahim , edhe pse per nga klasi ata jane me larte.

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anėtarėsuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    jo po ishte goli i parregullt e tralala . Ti sje ne terezi o cun. Juvja ate vit theu rekordin ne kupen e kampioneve duke i fituar te gjitha ndeshjen e grupit pa ngrene asnje gol. Ishte lart juvja ate vit or cun. Nuk kishte takat bayeri te sfidonte ''Almighty'' Juve . Une i mbaj mend mire te gjitha ndeshjet e fundit qe kemi bere me ju. Posedimi i topit me perqindje te larte nga ana jone, klasi ne loje e shume te tjera. Juvja eshte ekipi qe palloi galaktikon ne dy revolucione qe ka bere kete 10 vjecar. Ai i 2003 a ky i tanishmi. Ndersa ju jeni ekip qe rrifeni 4 me 0 , e mos te ishte meshira e barces, do ju kishte palluar mbi 10 me zero,aq raste kishte barca ate ndeshje. Ja po ta them me bindje te plote. NUK KA SHANCE EKIP NE BOTE TJA BEJE ATE GJE JUVES. 10 barca njeheresh te vijne , nuk ka shance.
    Une jam i sigurt qe ne edhe Barcen e rrahim , edhe pse per nga klasi ata jane me larte.
    Ik o sum poetike se juve ju ka rraf olympiakosi 3-0 dhe Manchester United 3-0 ne torino. Ne 2004, ndeshja ne Torino ishte e barabarte dhe shume loje pasive nga te dyja ekipet. Juve e meritoi fitoren ne torino. Ndeshja ne Munchen u dominua 100% nga FC Bayern dhe vetem fati nuk deshi. Pastaj ju italionet me ate fatin e buceve qe ju karakterizon bete nje gol me Del Pieron nga nje gabim i Kahn. Ne 2005 mos te ishte per ate Makai legenin vetem pjesa e pare do kishe qene 4-0 dhe kete ndeshje e mbaj mend si sot. E pranoj qe Juvja ka epersi ne ndeshje direkte po bohu realist te pakten kur flet per lojen dhe rastet.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

i/e regjistruar Maska e padrino
    Anėtarėsuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    Juventus vetem portierin ka me te mire se Bajerni sepse ne te gjitha repartet Bajerni eshte me i forte.

Po mer po, edhe halla po te kishte ato poshte do quhej ndryshe!

Nejse, kto dojcat te bohen gati per shpim!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2009
    Postime
    322

Wink

Me duket mua apo ty me te vertete nuk shihke fare futboll?ca mban mend ti ore?Bayerni dhe Juve jane takuar ne grupe dy here brenda 2 viteve..vitin e pare Juve fitoi 2 here 1:0..ndresa te dytin fitoi lojen e pare ne torino 1:0 dhe te dyten e humbi 2:1 (dmth lojen e fundit qe ka luajtur me Bayernin tim ka humbur)...GO BAYERN GO!!!

http://www.fcbayern.t-home.de/en/new...f8a6c67c9784ef

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2009
    Postime
    322
    Do i bej vetes nje korrigjim te vogel: nuk eshte loja e 2 por e para, te dyten e fiton Juve 1:0

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Ik o sum poetike se juve ju ka rraf olympiakosi 3-0 dhe Manchester United 3-0 ne torino. Ne 2004, ndeshja ne Torino ishte e barabarte dhe shume loje pasive nga te dyja ekipet. Juve e meritoi fitoren ne torino. Ndeshja ne Munchen u dominua 100% nga FC Bayern dhe vetem fati nuk deshi. Pastaj ju italionet me ate fatin e buceve qe ju karakterizon bete nje gol me Del Pieron nga nje gabim i Kahn. Ne 2005 mos te ishte per ate Makai legenin vetem pjesa e pare do kishe qene 4-0 dhe kete ndeshje e mbaj mend si sot. E pranoj qe Juvja ka epersi ne ndeshje direkte po bohu realist te pakten kur flet per lojen dhe rastet.
    o gogol i mbarume .
    nuk mbaj mend ndeshje une , kur bayeri paska dominuar mbi juven. ne fakt ska ekip gjerman qe ka dominuar mbi juven. edhe debilat e dortmundit kur fituan CL me ne , juvja dominoi ate ndeshje 100% . me pak fjale , italianet si ne ekipe edhe ne kombetare i kane palluar gjermanet perhera. nqs gjermanet kane hasem ne europe , ai hasem eshte italiani. nuk ka takat bayeri te luje kundra juves . historia e futbollit flet vete. por edhe nqs historia nuk te bind ty, ta siguroj une qe edhe kete vit e njejta gje do ndodhi. do ti te jem me honest une. bayeri as qe me tremb fare , sa me trem maccabi. ju pame sa bukur lujtet vjet me barcen. shpartallim ne cdo repart fushe. tamam loje amatorash .

sa per olimpiakon. a po flet per ate vit kur zidane e davids dolen me te kuqe?
    dmth me 9 lojtare ne fushe.
    apo po flet per ate vit me MAN U , kur juvja doli ne finale ate vit ?

come on , mos me bej per te qeshur.
    rekordi i rrafjes me te thelle ne CL eshte juvja kundra olimpiakos .....7 me 0 .
    seshte thyer ala ai rekord.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    rekordin e juves e ka thy liverpooli kunder fenerbahēes ne mos gabohem. 8-0

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    une e di qe liverpooli rrafi beshiktashin para nja ca viteve thelle ne angli , por se di te kete mbaruar aq thelle. me fenerin ska shance te kete fituar aq thelle .

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    une e di qe liverpooli rrafi beshiktashin para nja ca viteve thelle ne angli , por se di te kete mbaruar aq thelle. me fenerin ska shance te kete fituar aq thelle .
    ke te drejte, ka qene beshiktash. por qe 8-0 ka fitu eshte e sigurt se e mbaj mend si sot. plus qe edhe arsenali ka fitu 7-0 parvjet po nuk me kujtohet me ke

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •